• Zagi
    13.1k
    Tak je, hajmo prodat hoxhu i kupit još jednog lisicu.Danko

A di si baš Lisicu izdvojio ....
  • NB86
    17.3k

Bilo je čaja
  • NerminB
    300
    Smrzo se ko pizda uprkos: terrex cizmama, dugim gacama, rukavicama, salu, kapi.

Zakljucak: vrijedilo je.

Bravo plavi lavovi, bravo kova!
  • Masto
    437
    ako nisi imo pape na nogama ne čudi me
  • rioda
    11.7k
    Zašto nema čaja na sjeveru???Niko1986

Advent na Maksimiru :heart:
    20251122-160117.jpg

Čaj s medom, hot-dog s friškim pecivom :love:
  • Fabercaster
    607
    2025-11-22-173340.png

Čista romantika :heart:
    4022 gledatelja - nekad su se i titule slavile pred manje.
    Vidović iskusno u ruci da me fula kakva potencijalna upala grla
  • ElDorado
    7.5k
    Po meni nas najveci problem je balans vezne linije. I Kovine nerazumljive izmjene. Danas u 65’ zamjeni našeg najboljeg igrača Zajca i promjeni cijeli momentum tekme. Umjesto Ljubicica kojeg je trebalo mjenjati vec u poluvremenu. I onda rauba Misica koji opet od umora valjda gubi zivce i pada energetski. Trebao je Villar/Stojke umjesto Ljube i onda u 65’ Bennacer umjesto Miška.
    A iskreno nije mi jasno zašto Stojke toliko oscilira.
    Danas bokovi i obrana odlicni. Sve u svemu 40’ smo bili odlicni. Mozda cak najbolji u drugom dok nije izvadio Zajca.
    Beljo izgubljen, bas sam gledao koliko kasni i kako se lose postavlja. Morao je biti na onom Mikicevom ubacivanju.
  • Facke
    7k
    Mene Misic se vise podseca na Ademija s prosle sezone.
    Po mojen mislenju on vise nije v stanju odigrati dvije tekme v tjednu a zgleda da niti nemre 90 minot odigrati. Bila je sad stanka , bili su 2 tjedna bez utakmice a on jednostavne nemre. Spuhan je skroz.
  • ElDorado
    7.5k
    omake je mislim stavio njegovu statistiku koja je u strmoglavom padu. U pocetku je Latkovic igrao flastera na njemu, nije mogao nista. Zato smo i bili u kurcu prvih 15ak minuta
  • ibro1986
    403
    ima netko isjecak prvog gola hoxhe
  • lukaoj
    43
    po meni je Misić u padu još od sezone 23/24
  • Mihael2305
    808
    Dajte radje pošaljite šut zajca, sa sjevera je izgledalo bomba
  • Crni86
    17.2k
    Prvih 25 minuta uzas. Vezna linija koja bi nam po imenima trebala biti najjaca i zapravo srce ove ekipe je jos jednu tekmu debelo podbacio.

Sva sreca gola domingeza i tu smo malo onda uhvatili varazdin na krivoj nogi i okrenuli tekmu.

Drugo poluvrijeme do 60. minute bi ja reko najbolji dio utakmice i orkunjeno novim golom hoxhe. Gol koji smo primili je opet radi pristupa gdje apsolutno svi stoje i nitko ne izlazi na igeaca koji puca.

Stojke recimo pristupom danas uzasan za razliku od kupa. Zasto je to tako je pitanje za trenera. Jel vidi decko da moze igrat koliko god dobro treba pa bu opet zavrsio na klupi protiv varazdina doma? Zasto bi se trudio onda uopce i kad ude? Beljo ista stvar, totalno ne jasno ovo s bakrarom u spici.

Podjeljeni su mi osjecaji danas oko kove. Super za mikica, filu i pereza vinlofa ali opet nejasno da beljo i stojke krecu sa klupe. Ima tu jako puno posla jos.
  • Slepicka
    400
    ja sam uvjeren da smo im predali posjed namjerno, nije bilo uzasno prvih 25 minuta negos smo jednostavno im htjeli dati loptu sa kojom nisu nista mogli i razvuci ih, to je recept i ubuduce za ostale, pa nek si parkiraju dupli blok doma
  • Dinamo-SB
    754
    Plus za Mikića i Filipovića. Hoxha,Zajc,Mišić,MPV jako dobra partija. Ima tu jos stvari za poraditi kod nekih,ali ono sto veseli je definitivno pristup. 3 boda su tu. Idemo nastavit dalje,nema grama opuštanja,ovo je tek početak. Plus za Kovu što ne daje izjave prije i nakon tekme za kojekakve lešinare.Odradi ono sto moras po ugovoru i to je to.Treba nam mir i stabilnost prije svega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.