• marcio amoroso
    46.8k
    Ja mislim da će se ići po njega, bilo bi ga šteta propustiti, a s obzirom na odlaske Mudražije i Solde, to bi i brojčano odgovaralo :grin:rakurs

Ja se nadam da će se ići po njega, ali trenutno su Mudri i Soldo veznjaci broj 8 i broj 9. Sumnjam da nam za proljeće treba opet osmi vezni igrač. Po meni bi idealan scenarij bio da ga se kupi i ostavi do ljeta tamo.
  • ElDorado
    7.4k
    ok nisam zicer ali jagusic je i to
  • krvaveoči
    0
    mislim da smo na ljeto mogli proći jeftinije i dat im 10% prodaje,usput s belupom dogovorit posudbu par boljih juniora(Jakir,Mikić). Ostavit ga do ljeta da igra tamo i na ljeto svu trojicu vratit,win win za sve.
    uz to Belupo počkali Hajduk i letimo do titule,nije neka nauka to napraviti,al očito imamo ograničene interese za pojedine igrače.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Zasto bi slaven pristao nama razvijati trojicu igraca? Zasto bi nam prodali jagusica jeftinije kad mogu skuplje kad se on jos vise razvije? A i da smo ga kupili na ljeto, zasto bi kod njih igrao jagusic, a ne neki novi projekt? Ne radi se tako posao, nije Slavenov smisao postojanja nama servirati igrace i opremati nas, imaju oni svoje ambicije i gledaju kako da najvise zarade.

Zamisli nama da je leipzig godinu dana ranije prije nego je kupio olma ponudio da ga kupe za 10 mil odmah, ali da nama ostane jos godinu dana. Jos uz to nam posalju svoja dva klinca od kojih mi necemo nista imati vec im biti usputna stanica.
  • krvaveoči
    0
    nije olma al je Gvardiola,pa su placali za svaku tekmu cca 50-75k eura.
    Pričaš o slavenu koji kao stvara projekte svake sezone,a ubiti skuplja otpatke gdje stigne.
    nije Slavenov smisao postojanja nama servirati igrace i opremati nas, imaju oni svoje ambicije i gledaju kako da najvise zarade.Goncalo Santos
    apsolutno se tu slažem.
    ali oni bi svakako dobili što trebaju plus 3 besplatna igrača,koja bi im davala širinu i kvalitetu.
    Dugoročno ako nekad nešto i trebaš dobijes,a ako ne odjebeš Dinamo i to je to.
    Razumijem ako su oni stabilno dobri i ne treba im Dinamo,al po meni Jagušića možes naplatit 2 milje odmah,plus 10% ako igra i nastavi tako,ici ce preko 15M znaci dobbit ces sve skupa oko 4-5 milja nakraju. Nevjerujem da ce Stuttgart il Leverkusen dat u startu vise od 5M.
  • CastAway1986
    4.4k
    Jagušić mora biti iduci Must Buy iz HNL-a ..
    A koji veznjaci odlaze iz kluba to samo Zvone zna
  • Goncalo Santos
    2.3k
    ako igra i nastavi tako,ici ce preko 15M znaci dobbit ces sve skupa oko 4-5 milja nakrajukrvaveoči

A sta ako ne igra? Vjerujem da se takvom ishodu nadala i lokomtiva s kacavendom i stojkovicem pa ni jedan ni drugi nisu ni blizu te cifre da odu iz Dinama.

ali oni bi svakako dobili što trebaju plus 3 besplatna igrača,koja bi im davala širinu i kvalitetu.krvaveoči

Ovo u hnlu vise ni jedan klub ne prihvaca, da tude klince razvija i da ih gleda ko stozerne igrace u startu. Ta vremena su prosla. Oni ako bi nama uzimali jakira mikica ili nekog to moze bit jedino kao s cavlinom, da ga poklonimo njima uz pravo prvokupa ili u startu da dobiju ozbiljniji postotak od prodaje, inace se ne isplati.
  • krvaveoči
    0
    slažem se,samo šteta da nismo prepoznali situaciju..probali barem nešto
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Ja se iskreno nadam da će se ići po malog Jagušića,prvo što mi se svidja kako se razvija,drugo što ima glavu na pravom mjestu, misli o sebi i svom mćnogometnom razvoju,drugo i ne manje bitno je da smatram da će dobiti više šansi kod nas nego bilo koji drugi stranac . Njegove će se greške i lošije partije istrpiti. To j činj nova dok se stranci gledaju pod povećalom. Villar je plaćen 3 mil,kapetan Granade sa top cv i svi smo očekivao za 3 milje top igrača koji će odmah biti nositelj. Kaže ko kaže suprotno. A za malog Jagušića bi ko iz topa dali 3 milje i meni imali odmah ista očekivanja. Po meni vrijedi i 5 milja
  • Goncalo Santos
    2.3k
    ako se ne varam probalo se, ali igrac je mislio da nece u Dinamu dobiti priliku pa nas je odbio i odlucio jos sezonu razvijati se u Slavenu.
  • Zagi
    13k
    Po meni bi idealan scenarij bio da ga se kupi i ostavi do ljeta tamo.marcio amoroso

Nebi li bilo idealno da nas pojačanje... pojača?
    Zbilja smatraš da je Ljubičić u ovom trenutku bolji igrač? Po čemu?
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Vratite Livija pod HITNO
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    gdje ćeš njih dvojicu prirediti ,ni slične pozicije i uloge u momčadi ,ali i ja bih ga momentalno doveo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.