• Draž
    1.8k
    Nemaš niš u. Nadam se da nećeš obnavljati članstvo u idućoj godini. Fakat nema smisla. Za tebe...
  • Mlađi referent
    14.8k
    Kaj točno imam od članstva?Kreten

Popust u fan shopu.
  • Kreten
    167
    Ja ću obnoviti članstvo kao i svake godine ali kaj se konkretno dobije za 20€ kaj se plati. Dobiješ jednu čestitku za rođendan godišnje i to je to, sve ostalo zaključano iza paywalla ili nedostupno za ostale članove.
  • Rex Ramae
    4.1k

Ne znam što točno očekuješ, po nastupu rekao bih nekakvu korist, međutim, bar u mom svijetu na članstvo se gledao kao na osjećaj pripadnosti pokretu, ideji, nečemu većem i fizički neopipljivom.

Dakle, trebao bi imati osjećaj pripadnosti, ako nemaš, žao mi je, bez zajebancije.
  • doubletrouble
    1.8k
    Kad ćemo mi ostali goyevi dobiti uopće uvid kaj se pričali. Kaj mi je uopće svrha članstva kad na kraju krajeva ništa ne dobivam od njega.Kreten

Ekipa iz kluba koja ovdje piše je toliko bahata da su samo 10 puta napisali da će snimka bit dostupna par dana poslije Članskog dana, ponašaju se ko da je klub njiihov
  • Kreten
    167
    Pa očekivao bi kad se najavila transparentnost i sve ostalo pod dolasku DP da ću imati imalo uvida kaj se događa, čak su maknuli sadržaje sa youtube kanala i sve prebacili na dinamo plus a za dinamo plus se treba dodatno plaćati.
  • Kreten
    167
    Kaj nije mogao biti livestream, uzme se jedna kamera i sam se upali, imaju stranice posebne za članovie stave zaključani stream tam i gotovo.
  • The Undertaker
    9.1k
    Imaš pravo glasovati na izborima, imaš pravo formirati svoju listu i preuzeti klub, imaš prvestvo kod kupovine karata, imaš razne popuste, mogao si na članski dan, imaš pravo preko aplikacije postaviti pitanje vodstvu lluba...Što bi još htio?
    Iliti koje pravo ima npr. član Barcelone a ti nemaš?
  • Rex Ramae
    4.1k
    Da je klub omogućio livestream, vjerojatno bi onda prigovarali na kvalitetu kamere ili pak na ton, uglavnom našli bi već nešto jer vi tu niste iz dobrih namjera, tu ste da trujete, prigovarate, izmišljate, zato odj..
  • Kreten
    167
    mogao si na članski danThe Undertaker
    Nisam.
    imaš pravo preko aplikacije postaviti pitanje vodstvu llubaThe Undertaker
    Kak znam odgovor ak nije javni livestream.
    imaš prvestvo kod kupovine karataThe Undertaker
    To mi niš ne znači kad sam godišnjak i onda te dodatne karte nemrem ni uzeti
  • marcio amoroso
    46.8k

1. Ono najbitnije je da dobiješ pripadnost svom klubu za kojeg valjda navijaš i da si dio zajednice koja diše za plavo.
    2. Dobiješ pravo glasa na izborima.
    3. Dobiješ 4 domaće tekme besplatno.
    4. Dobiješ etui, zastavicu Dinama i pismo predsjednika kao dobrodošlicu u plavu zajednicu.
    5. Dobiješ čestitku za rođendan.
    6. Dobiješ popust od 15% na kompletan asortiman u Dinamovom shopu.
    7. Dobiješ pravo prvokupa na gostujuće utakmice.

Pogledaj malo šta ti daju ostali klubovi pa se javi. Ja garantiram da niti jedan ozbiljan klub ne da ovoliko za smiješnih 20 eura.

Ako ti za 20 eura godišnje očekuješ da te se pita tko će biti trener ili kojega će se igrača kupiti onda imaš problema sa mozgom, a ne sa članstvom.
  • Davieboy86
    982
    @Kreten Nebi vjerovao ali imas veca prava od besplatne kobasice i karte LP za jednu kunu!
  • Kreten
    167
    Pa može se mikrofon uštekati u mixer, imaju tisuće livestreamova javnih nastupa koji rade više neg normalno.
  • Kreten
    167
    Ako ti za 20 eura godišnje očekuješ da te se pita tko će biti trener ili kojega će se igrača kupiti onda imaš problema sa mozgom, a ne sa članstvom.marcio amoroso

Lik, ne kažem da trebam birati trenera, neg ak je članski dan gdje se valjda neš raspravlja sa članovima da mogu vidjeti uživo kaj se raspravlja.

Report protiv admina za vrijeđanje članova foruma.:lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube