• rokikaciga
    6.9k
    Mario picka mu materina. Dao si intervju prije tocno dvije godine, a najvise se istice ovaj odgovor

Tko je trenerski uzor Kovačeviću?

- Uf, nemam neke uzore, težim igri kakvu preferira Jürgen Klopp. Od nogometa radi spektakl, a to i nogomet, u korijenima i jest, zabava za gledatelje - rekao je Kovačević

Trgni se, jos ti Zvone drzi lojtre, ekipa je raspravila kaj treba, sad u dva tjedna podigni to na razinu koja je dostojna Dinama. Razjebao si me svojim odlukama na golu, desnom beku, nejasnim predprogramiranim zamjenama i poukama. Ali sve dok si na klupi Dinama ces imat moju podrsku i bit cu optimist jer mislim da nisi tutlek kak ispadas. Ajde, neka Dinamo zaigra Rock'n'roll.
  • tp1997
    2.2k
    Pa i je vizija. Bobanova. A za to je potreban netko tko nema svoju.
  • Crni86
    17k
    Imali smo prije godinu i pol dana populisticke poteze kad se jakiru dao ugovor. Zvone je i doveden da vidi ono sta mi ne i da donosi teske i ne toliko populisticke odluke.

Koliko god mislim da je to kriva odluka, u drugu ruku sam sretan jer nas vodi covjek koji donosi odluke za koje on misli da su najbolje.

Ovo je prva prlika da nas zvone sve skoluje i pokaze to svoje znanje i iskustvo.
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    sad u dva tjedna podigni to na razinu koja je dostojna Dinama.rokikaciga

Dečki maštate, nije uspio posložit ekipu u pet mjeseci od kojih je dva mjeseca imao potpuni mir bez ijedne natjecteljske utakmice sve posložiti. Sad kad odlazi 8 igrača u reprezentacije, plus nekolicina ozlijeđenih… on će sada u ovih 10 dana pauze sve posložit.

Lijepo je maštati, ali…
  • rokikaciga
    6.9k
    Nije mastanje vec optimizam i vjera u ljude koji predstavljaju i koji ce predstavljati Dinamo. Nista vise niti manje. Ja prvi zelim IME koje zna posao ali dok se ne promjeni trener ekipe vjerujem u Kovu.
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    A dobro, onda mu vjeruj i dalje, ako smatraš da je on taj koji će promjenuti krvnu sliku ekipe top, ali nemoj onda kada se ništa magično ne promjeni u 10 dana počet udarat po njemu.
  • Jaro
    11.1k
    vjerujem u Kovurokikaciga

Kad nece Boban, daj ti reci na cemu temeljis vjerovanje? Igra je nikakva, igraci su losiji nego su bili kad su dosli, sada je i svemir dosao u ravnotezu pa nema ni bodova bez igre, Dinamovog navijaca je strah gostovanja u jebenoj Puli, u Euroligi nakon 2 top rezultata, strmoglavi pad u sljedeca 2 kola, a najjaci protivnici tek slijede, raubaju se ozljedjeni igraci, u trenucima panike se cupaju Varele i Mudrazije, igraci ne igraju na svojim pozicijama, na terenu se ponasaju ko kvartovska ekipa nakon 2 gajbe - najvise energije se trosi na galamu, mahanje rukama i gestikuliranje jedni drugima, loptu u dubinu smo vidjeli samo na plejki, kapetan se inati navijacima...
    Ne znam jesam nesto zaboravio....
  • Droljo
    22.6k
    ali nemoj onda kada se ništa magično ne promjeni u 10 dana počet udarat po njemu.Ijayi Atiemwen

A nego šta će? Kao i svi mi nakon početnog vala zaljubljenosti... Bilo da je trener, boban ili neki igrač u pitanju. I to je tak ovod. Možeš ga jebat al je tak. Dinamov navijač je takav..
  • ElDorado
    7.1k
    Meni osobno lik je pokazao sve kad je kod Mišićevog ispada s rukama u djepovima promatrao sa sigurne udaljenosti. Poslije srao da nije nista vidio.
  • rokikaciga
    6.9k
    Procitaj moje upise i vidjet ces da sam ja od svih ovdje najmanje srao, a tako ce i bit i dalje. Rekao sam, sljedecih mjesec dana cu napokon imat malo vise slobodnog vremena pa ce bit i neki smisleniji post
  • Mr Anderson
    14.8k
    Prvo bih rekao to da smo svi dali Bobanu u ruke nas dinamo na izborima a to je bilo ne tako davno. zašto smo mu dali? Zato sto mu vjerujemo i mislimo da zna nogomet jel tako ? Zašto mu sad nevjerujemo nakon samo 3 mj. ? Boban je rekao odmah da je ovo sad proces a onaj ko je igrao nogomet i ko kuži malo zna o čemu se radi i nemora on sad svima nama svakih 15 dana podnosit izvjesče samo zato sto smo mi demokratski klub ne nemora i netreba. Ako se netko sjeca a ja se sjecam imam dovoljno godina Boban je igrao u Milanu kad je sachi bio trener kojeg su isto htjeli potjerati prije nego što je sve osvojio sa milanom proguglajte malo. Za mladje cu samo spomenut piolija. Ono sto zelim reci da sam ja isto svejstan da je naš trener mozda neiskusan i da nema vokabular ali da zna i kuzi nogomet. Ali ima i drugih problema osim trenera a to su igraci koji su jako dobro plaćeni vise nego nas trener neki čak i dvostruko vise. i njih treba spustit na zemlju i objasnit gdje i u kojem klubu igraju a to ce Boban sad napravit u to sam siguran a neke vjv. i na tribinu poslat a u 1 mj. i u 8 mj znaci sljedeca 2 prelazna roka i slozit križaljku siguran sam. Najlakse je promjenit trenera i šta? prosle smo god promjenili 3 i sta smo dobili ? Zavrsit ću tako da cu reći da ja isto katkad mislim da znam bolje od kovačevica bobana i svih ostalih kao i svi dinamovci ovog svijeta . ali onda se sjetim da nisam igrao niti u Milanu niti u dinamu ali zato jedan takav vodi moj klub pa se smirim i kažem biće sve u redu . nije bitno kako je sad bitno je kako ce bit u 5 mj i narednih 5 ili 10 god .MakiDzg

Hvala ti na odličnom postu, svjetionik među stotinama bezveznih copy-paste postova ovih dana. Pogodio si suštinu stvari, da mogu, dao bih ti sto lajkova. Jebi ga, danas svaka šuša misli da se predsjednik Dinama treba svako malo opravdavat navijačima i ispunjavat želje i da svi oni znaju bolje od njega što je činiti u ovoj situaciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.