rokikaciga
Crni86
Ijayi Atiemwen
sad u dva tjedna podigni to na razinu koja je dostojna Dinama. — rokikaciga
rokikaciga
Ijayi Atiemwen
Jaro
vjerujem u Kovu — rokikaciga
Droljo
ali nemoj onda kada se ništa magično ne promjeni u 10 dana počet udarat po njemu. — Ijayi Atiemwen
rokikaciga
Mr Anderson
Prvo bih rekao to da smo svi dali Bobanu u ruke nas dinamo na izborima a to je bilo ne tako davno. zašto smo mu dali? Zato sto mu vjerujemo i mislimo da zna nogomet jel tako ? Zašto mu sad nevjerujemo nakon samo 3 mj. ? Boban je rekao odmah da je ovo sad proces a onaj ko je igrao nogomet i ko kuži malo zna o čemu se radi i nemora on sad svima nama svakih 15 dana podnosit izvjesče samo zato sto smo mi demokratski klub ne nemora i netreba. Ako se netko sjeca a ja se sjecam imam dovoljno godina Boban je igrao u Milanu kad je sachi bio trener kojeg su isto htjeli potjerati prije nego što je sve osvojio sa milanom proguglajte malo. Za mladje cu samo spomenut piolija. Ono sto zelim reci da sam ja isto svejstan da je naš trener mozda neiskusan i da nema vokabular ali da zna i kuzi nogomet. Ali ima i drugih problema osim trenera a to su igraci koji su jako dobro plaćeni vise nego nas trener neki čak i dvostruko vise. i njih treba spustit na zemlju i objasnit gdje i u kojem klubu igraju a to ce Boban sad napravit u to sam siguran a neke vjv. i na tribinu poslat a u 1 mj. i u 8 mj znaci sljedeca 2 prelazna roka i slozit križaljku siguran sam. Najlakse je promjenit trenera i šta? prosle smo god promjenili 3 i sta smo dobili ? Zavrsit ću tako da cu reći da ja isto katkad mislim da znam bolje od kovačevica bobana i svih ostalih kao i svi dinamovci ovog svijeta . ali onda se sjetim da nisam igrao niti u Milanu niti u dinamu ali zato jedan takav vodi moj klub pa se smirim i kažem biće sve u redu . nije bitno kako je sad bitno je kako ce bit u 5 mj i narednih 5 ili 10 god . — MakiDzg
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.