• don
    16.8k
    Navijaj za njih pa se cujemo za godinu dana.NitkoBitan

bravo ograničeni čovječe.

nekad bilo, danas se prepričavalo.
  • ElDorado
    7.1k
    Kad na Maksimiru ostane 500 navijača jer je ostatak u psihijatrijskim klinikama mozda ce se zapitati nekaj
  • ruicosta
    377
    Jednostavno odbijam vjerovati u ova novinarska naklapanja da ovaj onaj ostaje.

Kao sto nitko nijr znao za Bennacera, nadam se da ni sada ne znaju ništa nego su morali ispucati dnevnu kvotu članaka prije odlaska doma u 16h.

Apsolutno sam za Zvonu ali on nije sveta krava i ako ga ostavi na klupi, veliki veliki minus od mene
  • Omake
    13.3k
    Nadam se da griješim i da svi griješimo osim Bobana i da će ovaj njegov Galileo gambit uspjeti.

Ali

Meni ovo djeluje kao klasični primjer sunk cost fallacy s Bobanove strane. Osim Euro rezultata, Kova ničim drugo ne zaslužuje povjerenje. Statistički prikaz pressinga nam izgleda kao EKG prosječnog navijača Dinama tijekom utakmice u zadnjih mjesec dana. Pressing s Dinamom mu je pasivniji nego s Belupom. Više ga je strah u Dinamu staviti Jakira Jr ili Mikića nego u Belupu Čubelića ili Jagušića. Četiri smo boda iza kukavelji s juga. Primili smo gol u deset utakmica zaredom. Napad nam sve bezidejniji. Osim Bakrara niti jedan igrač nije u dobroj formi a kamoli da igra nogomet karijere.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    čekaj stari,kakvi euro rezultati,on će ugroziti siguran plasman dalje ,tek slijedi ,lille,Betis, Midtjylland,očekivanja su mi nikakva
  • Omake
    13.3k
    sedam bodova nakon četiri kola, relativno na raspored je dobar rezultat. Slažem se da cevjerojatno sve to sjebat i da od potencijalnih top 8, ćemo molit boga da doguramo do top 24. Pokušao sam barem naći nešto što je argument za njegov ostanak. To je najbolje što sam uspio hah.
  • Medvedgrad
    727
    sedam bodova nakon četiri kolaOmake

Sedam bodova nakon 4 kola smo imali i prošle sezone, u jačem natjecanju
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Da stvarno voli Dinamo sam bi ponudio ostavku, ali ipak voli svoju guzicu više.

Naš anđeo Kova
  • Bryan
    58
    Ja se ne sjećam da smo ikad izgledali lošije. A imam 58 godina. S ovakvim rosterom jedino može bit do trenera. O.K. Nemamo golmana s mudima,da zna izać na centaršut na loptu u prostor ali ja vjerujem da za sve ostale pozicije nitko u HNL-u nema bolju opciju. OK,Fruk je bolji sad od Stojkovića ili Vidovića ali njih dvojica da se rotiraju svaku tekmu na poziciji 10-ke do kraja sezone bili bi dobri i u formi. Plus kad je jedan od njih fali imaš Mudražiju. Beljo u formi mi je bolji od bilo koje špice.A tu su i Kule i Bakrar Vezu da ne spominjem. 5 opcija za dva mjesta. Mišić,Bennacer,Zajc,Villar,Ljubičić...svaki od njih bi bio najbolji vezni igrač u nekom drugom Hnl klubu.Stoperski par...uvjerljivo najbolji.
    Baš je do trenera.
  • prefontaine
    4.9k
    ako ga ostavi na klupi, veliki veliki minus od meneruicosta

Rui Costa je bio velik igrač, mislim da su u određenom vremenskom razdoblju skupa on i Zvone bili u Milanu. Tako da, ako Zvone od Rui Coste dobije minus, mislim da će se morati barem malo zapitati.
  • cibona
    6.9k
    Kovačević je samo dvorska luda, čovjek na koncima i ljudska marioneta. I uvezvši to u obzir, odluka o njegovom ostanku na klupi je totalno očekivana. Trener takvog kalibra se nikada ne bi dovodio u izbor, a kamoli da se o njemu ozbiljno razmišlja kao prvoj opciji, da krajnji cilj nije bio da tu poziciju preuzme osoba koje će biti 100 posto lojalna bobanu i koja neće nikada ni pod kakvim uslovima preispitivati bilo koju njegovu odluku.

Ne trebam podsjećati da se Kovačevića ništa nije pitalo tijekom prijelaznog roka, a ne pita ga se ni dan danas. Od kluba se radi sprdnja, a od nas navijača se prave budale. Hvala Bobanu i svima koji su odlučili ovu maskotu zadržati za trenera Dinama.
  • SAS1987
    19.1k
    tetu od strine brata ujaka čiji sin radi pokraj stadionaMali Zeus

Znaći ipak postoje kandidati za novog trenera :lol:
  • Keyser Soze
    16.9k
    Bome je ovo stajanje iza leđa Kovačeviću hrabar potez Bobana.

Mislim da nije nužno loš jer da su prošle sezone kontinuitet imali Bjelica ili Jakir mi bi bili prvaci, istina da su to bolji treneri od Maria, ali kao što vidimo i igrači imaju putra na glavi, a Boban će uvijek prije stat iza trenera nego igrača.
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Ja opet mislim da smo stali iza Jakira da svejedno ne bi bili prvaci. S Bjelicom još možda, ali sa ovim nikako. To što je netko uspio negdje drugdje, ne znači da je kod nas bio dobar ili da bi bio dobar da je ostao...
  • Keyser Soze
    16.9k
    Nikad nećemo saznati, ali mislim da bi napravio manje štete nego promjena 3 trenera nakon njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.