• Cif
    455
    To je problem trenera a ne Bare.Jer trener nema muda
  • Mr Anderson
    14.9k
    Imamo boljih domaćih igrača od njega, ali ih nitko ne gura. Zna se zašto ovaj mora igrati.
  • Cif
    455
    zato jer je trener pizda koja nema muda staviti mladića u obranu.Čudim se da Dominguez igra.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Je li moguće da ovaj adolescent dobija toliko prilike?
  • Goncalo Santos
    2.3k
    A nije bara valjda dzabe dolazio u pulu, trebalo je i njega ispostovati
  • Carrasco
    6.5k
    Dodavanja 8/10
    1 ključno
    Dueli 2/4
    Driblinzi 1/1

Sasvim solidno za pola sata. Dobio jednak broj duela kao Beljo u sat vremena.
  • rokikaciga
    6.9k
    Ali zasto on mora igrat kad Mikic ne igra? Baaaaaa
  • Pacho
    10.5k
    Jel se da nekome izvaditi koliko je puta Varelu uveo kad gubimo, a koliko puta kad pobjedujemo? Ili jos bolje koliko je minuta proveo u igri pri obje situacije.

Imam dojam da ga skupljac pouka ubacuje gotovo samo kad mu treba spasavati pogubljenu guzicu.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Od početka sezone ušao je 4 puta dok smo vodili i odigrao 56 minuta, a 4 puta dok smo gubili i odigrao 104 minute. Uz to ušao je i protiv Vukovara na poluvremenu pri rezultatu 0:0.

Uglavnom može se zaključiti da troduplo više minuta dobiva kad se trebamo vadit nego kad imamo mirnu utakmicu i sigurno vodstvo kao protiv Slavena i Vukovara doma npr.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    Ma dajte ljudi, smiješno. Dečko nije za seniore. Imamo Jakirovića koji nije igrao kad je Teo bio na respiratoru, a dominira svoj uzrast...imamo Mikića koji ne igra kao jedini desni bek, ali ulazi Varela koji mora pojesti nešto prije centaršuta. Nemojte me zaj***ti, očigledno je zelen i fali mu snage i još uvijek tu ne pripada. Smijurija
  • Pacho
    10.5k

Hvala

Ako je tako, zasto mu onda grijac kabine daje 3x vise minuta kada lovimo rezultat nego u nekom garbage timeu kad smo osigurali pobjedu? Doduse, radi briljantnosti skupljaca pouka takve utakmice vise ni nemamo.

I ne samo da ga ubacuje da bi vadio kestenje iz vatre, nego mu se onda nerijetko gura lopta u izolacije na krilo kao da je C. Ronaldo iz Uniteda.
  • Špicpapak
    135
    I meni se on čini još jako jako zelen ali s druge strane ubacuješ ga u zadnje vrijeme kad gubiš zadnjih 20 min. Kaj taj klinac može imati u glavi? Da kad dobije loptu mora proć nekog i asistirati. I naravno da će to pokušavati. A igra protiv ekipe koja se brani u niskom bloku i uvijek mu je netko blizu, nerijetko i dva braniča jer nisu od jučer, znaju da će mali ić probijat.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Meni je mali jedna od rijetkih svjetlo točki Kovinih mandata . Drzak,prodoran , mislim da krene od početka bilođbi dobro i za njega a i da se lisica prestane patiti . Sa obzirom koliko je on dobio prilika u odnosu na druge igrače lisica je zakazao, čak sad bi dao malome da počinje kad odmaraš bakrara
  • Jos-Optimus
    7.9k
    to ni ja ne razumijem, apsolutno nema smisla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention