• Enco
    556
    Dečko nije bio prevaga u kadetima, a šta onda očekivati u seniorima.
    Nacuo sam da ga klinci znači oni s kojima je igrao interno zovu Prevarela
  • mosad
    2k
    bacit ću se sa najviše točke na sjeveru Maksimira
  • Rex Ramae
    4k
    Messi u primeu bi u ovom našem trenutnom (ne)sustavu izgledao k'o Kastrati a gdje neće dijete od 17 godina.
  • NKDZ86
    6.4k
    Zna se zašto mora igrat. Ima managera koji prodaje zrak
  • NitkoBitan
    32.8k
    Ovaj da nema koliku toliku brzinu i eksplozivnost ne bi mogao ni u Kustosiji igrat. Strasno nogometno neinteligentan, a nece se naglo opametit jel.
  • Madness
    64
    pa zar nije on novi Yamal samo sa desnom nogom?
  • rokikaciga
    6.8k
    Bas ste se uhvatili klinca od 17 godina koji uvijek ide hrabro, bezobrazno kako se ocekuje od svih igraca. Na stranu sto neki misle o njemu kao igracu ali ne moze mu se nista zamjeriti sto se tice ponasanja i zalaganja na terenu. Da je svih 11 igraca na terenu takvi, mi bismo bili na +4 tovarima a ne obrnuto.

Cak je u par utakmica jedini nesto i pokusavao.
  • Keyser Soze
    16.9k
    Meni se sviđa njegov drski stav. Kad neće iskusniji, on će uzeti loptu i bar pokušati.
  • Zg123
    2.9k
    On je jos dijete realno, svjetska klasa nije i da nije dosao tako kako je dosao i tko mu je manager realno prve ekipe vidio ne bi
  • Madness
    64
    sve stoji, ali ne može Andy Bara izgovoriti 2 rečenice i određivati tko će igrat u ovom Svetom klubu. Toliko o (ne)utjecaju.
  • rokikaciga
    6.8k
    Pa onda drvi na temi o Bobanu ili Kovacevicu a ne tu. Samo svojim zalaganjem, zeljom i time sto grize travu zasluzio je da igra.
  • Madness
    64
    gledaj, na stranu volja i zalaganje, dečko ne zaslužuje prvu ekipu Dinama. Fizički i taktički totalno nespreman za seniorski nogomet, to će ti potvrditi svaki čovjek malo bolje ukljičen u sve to u offu.
  • Dzoni
    2.7k
    Postoje puno gori igrači po kojima treba pljuvati nego on
  • Brusa
    3.6k
    uhvatili su se njega (pretpostavljam) jer je taj dečko (koji nije sam po sebi ništa kriv i stvarno se njemu ne može ništa zamjeriti) jer je jedan od pokazatelja onoga svega što danas ne valja u dinamu. Naši juniori (a i neki drugi igrači trule na klupi) ne mogu dobiti minutu, a on je u 1. Momčadi i igra svaku utakmicu radi kojekakvih dogovora koje su napravile bivša i sadašnja uprava. A realno nema mjesta tu.
  • rokikaciga
    6.8k
    To je razmisljanje u stilu onog "jebote ovaj ima preveliku placu" dok vecina drzave ima ispod 1300 eura. Ne, nego drugi imaju premalu placu. Isto tako bi i Mikic trebao dobit priliku, kao i Jakir i vjerojatno jos 1-2. To sto Mikic ne dobiva sansu ne znaci da ju treba uskratiti i Vareli jer je uz Lisicu jedino desno krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet