• Jaro
    10.9k
    mozda nestalo struje u VARu
  • Keyser Soze
    16.6k
    Drago mi zbog klinca.
  • NVKOD
    8.5k
    Čestitke klincu na prvijencu. Vidi se da igra puno bolje kada igramo na kontre nego kada mora probijati 1 na 1 jer još nije fizički snažan da izdrži duele, ali zato je brz kao metak. Još bi rekao da mu fali samopouzdanja da dribla protivničke bekove kao što je to radio na pripremama.

Svaka čast na golu, već sam vidio zaleđe... Dalek je put do postojanja igrača, prvo treba poraditi na psihi, a u međuvremenu malo češće posjećivati gym da dobije na mišićnoj masi. Bit će to onda ok!
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Činjenica je da je fizički nedorastao seniorskom nogometu, ali jučer je i takav uspio zabiti gol i složiti najopasniju šansu izuzev Dominguezove prečke kad je nakon Varelinog ubačaja bez problema mogao past onaj autogol.
  • Mali dioničar
    18.2k
    Vec sam uprizorio Nanija kad je tap ino Ronaldov gol, a cetvrti dize zastavicu...Maki2

To uopće nije bilo zaledje jer je Pique uklizao na lažnjak Ronalda, ali onda nije bilo VAR-a.

Nema veze sa zaledjem.
  • Kumerle
    1.8k
    Mene je sinoć kupio u onoj prvoj situaciji uz aut liniju kad se okrenuo iza i svi smo vjerujem očekivali loptu nazad u obranu, a on ju gurne pod 90 kraj igrača i iznenadi sve i dođemo u priliku.

Ima nešto napadački bahato u njemu, željno igre prema naprijed i golova što svi zazivamo i volimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet