• jakov1
    1.8k
    Boban tak dobro sastavlja Kovi ekipu da su njegovi igrači zakucani odma pored Mudrog! — austrijanac

A dobro, mozda je to njegov nacin kaznjavanja. Mozda Kova nije smio poslati Belju na trcanje poslije treninga, nego ga je morao uvesti u igru u 75. minuti.
  • Sajla
    24.6k
    Po meni, jedino ima smisla da Boban nema u talonu novog trenera (ili trenutno nije dostupan) pa je privremeno zadržavanje postojećeg bolja opcija od nikakvog. — The Undertaker

to je jedino objašnjenje koje (po mom mišljenju) uključuje da je Bobanu na prvom mjestu klub, da ima zdrave oči u glavi i vidi što se događa.
    verzije po kojima Boban ne vidi da ovo ne štima i da ne može krenuti na bolje, odnosno vidi ali ga nije briga jer ima neke svoje interese koji su mu bitniji, u ovom trenutku ne mogu prihvatiti na temelju meni dostupnih informacija. kad bi jedna od te dvije verzije događaja na kraju ispala točna, ne znam kako bih to prihvatio i čemu bih se uopće kao dinamovac mogao dalje nadati.
  • Orc123
    17.5k
    Ne znam dal da se smijem ili da plačem. Ocekivao sam uspone i padove ali ovo, ovo nikad ne bi ocekivao, pogotovo ne od Bobana. Sta reci, zalosno. Jedno je dati povjerenje i vjerovati u nekoga kad se imas priliku uhvatiti za nesto. U ovom slucaju nemas se za kaj uhvati, ali doslovno nemas se za kaj uhvatiti osim mozda da smo jos zivi na sva 3 kolosijeka ali produljenjem ove agonije i to ce sve pasti u vodu u sljedeca 3-4 tjedna.
  • Krulek
    1.4k
    Evo vam novi citat:
    Mario Kovačević ostaje trener Dinama! Uopće nije bio tema ni današnjeg sastanka. Tko je mislio da će biti nešto drukčije, pogrešno je mislio jer neće biti ništa - kazao je uvodno Olivari nakon razgovora s maksimirskom linijom.
  • Bernard
    1.5k
    Šteta.
    Idealno vrijeme za smjenu i povratak boje u obraze dinamovom navijaču i šok terapije za igrače pa makar to bio i Leko.
    Sad će sve frcati u četvrtak, živo me zanima.
    Vidimo se u branimircu!!
  • Krulek
    1.4k
    Boban nije ni idiot ni neznalica nego teški egotriper.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Znaci grobar i dalje ostaje na klupi dinama … dno dna … mislim da bi dobro dosao bojkot, ono kad ti je svejedno jel ce dobit karlovac i varazdin zato sto ti je bitnije da ode ova truba s klupe, onda znas da je kasno
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    buraz pukao sam jbg , kraj priče
  • znajdatevolimja
    2.2k
    Vidimo se u branimircu!! — Bernard

Off topic, ali zna li netko koliko će nas biti tamo otprilike? Koliki je kapacitet dvorane?
  • don
    22.5k
    da mi je netko prije 2 miseca reka da će hajduk bit primjer kluba kakvog se triba vodit a ne Dinamo na čelu sa Bobanom... ma ne bi ga ni posla u psihijatriju, gore od toga.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Navijaj za njih pa se cujemo za godinu dana.
  • Bernard
    1.5k
    nebih znao koliko će nas biti,kad su proljećari bili predstavljali program bili smo u kino dvorani,e sad koliko ona prima ljudi..
  • Carmichael
    898

Puno je to dalje od istine... tamo se Garciji podmeće noga i želi otkaz, jer ne gura neke igrače koje klub/menadžeri očekuju, samo šta im Garcia kaže da neće gurat, jer zna da ima dobru klauzulu u slučaju otkaza...
  • Krulek
    1.4k
    Umjesto da demokratski izabran predsjednik ujedini dinamove navijače koje još uvijek neki nažalost dijele na "mamićevce" i "antimamićevce", on svojim postupcima nepojavljivanja i nereagiranja u medijima osim jednog kontroliranog, izostankom zahvale navijačima odnosno članovima za izbor predsjednika i na kraju što je najvažnije zadržavanjem nesposobnog trenera izgleda opet radi na podjelama. Dinamo to nije zaslužio.
  • Noel
    25.5k
    Off topic, ali zna li netko koliko će nas biti tamo otprilike? Koliki je kapacitet dvorane? — znajdatevolimja

500njak mjesta ima velika kino dvorana. Sad pitamje koliko je ulaznica prodano/preuzeto..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.