• LA BOMBA
    611
    Tovari ispod clanaka daju punu podrsku Kovacevicu.Infinity

Kovačević je bio najbolje pojačanje Hajduka ove godine, zašto ga ne bi podržavali.
  • Crusades
    19.9k
    Boban želi za trenera beta muškarca kojemu može pričati šta da radi. Zato će Kovačević ostati na klupi do kraja sezone a ne bi me čudlo ako će biti na klupi i sljedeće sezone.LA BOMBA

Kažem ti, do kraja Bobanovog mandata kao Predsjednika kluba će bit trener.

Daj stari naporan si.
  • NerminB
    159
    A nista.. vidimo se na maksimiru 22og. Nek nam je Bog na pomoci.
  • Mali Zeus
    20k
    Boban želi za trenera beta muškarca kojemu može pričati šta da radi.LA BOMBA

Izvor?
  • DiddyGuela
    4.9k

rijeke čikolEEEEEEEEE
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Pa mislim mi ne mozemo vidjet prave razloge iza kulisa. Tako da mozemo samo zakljucivat i konstruirat nesto sto za nas osobno ima smisla iz toga sto se navodi.

Ja stvarno pokusavam ovo sagledati objektivno. A objektivno ne mogu razumijeti da netko moze biti uvjeren da je Kovacevic i dalje trener za nas.

No otkaza i dalje nema. Pa se postavlja naravno pitanje zasto ga nema. Za mene postoje primarno dvije opcije ili je netko nesposoban jer ne vidi sto se dodada ili vidi ali ga iz nekog drugog razlog ne zeli otpustit.

Ali ako dodamo ove natpise da Kova nije smio kazniti igrace onda to indicira na to da Boban zeli marionetu na klupi. Jer realno nijedan ozbiljan trener si to ne bi dopustio. A to bi istovremeno objasnilo zasto uopce tako nekvalificiran trener i zasto ga se tako zilavo drzi na klupi.

Naravno da je moguce da je sve to glupost ali trenutno se takvo objasnjenje meni osobno cini logicnije nego sto mi je drago. Ali slobodno neka netko objasni zasto smatra da je mozda neka druga varijanta dogadaja vjerojatnija. Ja sam otvoren argumentima :lol:
  • austrijanac
    8.2k
    Boban tak dobro sastavlja Kovi ekipu da su njegovi igrači zakucani odma pored Mudrog!
  • mali M
    8.9k
    ma mislim da nitko ne razumije ovakav trenutan rasplet kako se odvija.. Ja čak ni ne vjerujem da Boban želi marionetu za trenera, jer indirektno sebi puca u koljena. To da radi na Mamićev način da gura klince jer mu je bitna lova bi mi imalo smisla, ali ovako mi se jednostavno čini da Boban ne želi biti paničar, ali nažalost ispada da svi iz vana vidimo da kuća gori ko šašava, a on kao da se dere na sustanare da ugase grijanje jer je dovoljno toplo..
    Totalno mi je ova situacija nejasna, a Boban je u više navrata pokazao da nije idiot i neznalica tako da trenutno svi buljimo u zid i pokušavamo shvatiti što se događa...
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Od sad Boban nema od mene nikakvu podršku i da sam znao da će se pišati po nama nikad se nebi radovao onako. Znam da ga boli đon za moje mišljenje ali priče o procesu i ne znam čemu još više meni prodavati neće.mogaj mucabi ni da ostvoji titulu ne može povratiti ove rekorde koje ruši i bruku i sramotu koju j dosad napravio. Sad odjednom nevaljaju igrači samo ,oni su krivci a trener je dobar pa neka ga tu. Ja u Bobana više nemam trunke povjerenja ako ostavlja ovog n znalicu na kormilu našeg kluba . Ne moramo ntitulu osvojiti, mi ne zanima me takva ista dok igramo ovako kako igramo i svi se prodaju sa nama. Golovi lako padaju a ti nemaš muda promjeniti golmana još ga nagradio kapetanskom trakom. Očigledno opet smo dočekali samovolju jednog čovjeka jer me ne možeš ubjediti da bilo ko osim njega ne vidi da je krivac najveći njegova prevara od trenera a on ima prejak ego da bi priznao pogrešku.
    Mislio sam da će biti frajer i priznati pogrešku pred plavim pukom.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Da, opet s druge strane nema smisla da Boban dirigira a "njegovi" igraci zakucani za klupu. Beljo kao njegova velika zelja sikaniran od trenera. Ne znam sve suludo zvuci. Jer nemrem vjerovat da on ne vidi da ovaj to nema u sebi da nas izvuce.
  • The Undertaker
    9k
    Po meni, jedino ima smisla da Boban nema u talonu novog trenera (ili trenutno nije dostupan) pa je privremeno zadržavanje postojećeg bolja opcija od nikakvog.
    Alternativno, misli da nije problem u treneru ali je onda problem u igračima što opet sugerira prometan zimski prelazni rok što opet vodi do pitanja možemo li si to priuštiti.
    Živo me zanima što su kao uzrok loše igre danas na sastanku naveli trener i stožer a što Boban i Dabac.
  • striko
    2.7k
    Ja sam siguran da po zakonu brojeva će isplivati jedna utakmica gdje će Nevistić dobro braniti i samo prati koliko će ih iskočiti s upisima " di ste hejteri". Tako i Boban ko june u mećavi gura svoj izbor ne bi li na kraju bilo "jesam li vam rekao, ja sam pametan vi ste glupi".
  • striko
    2.7k
    misli da nije problem u treneruThe Undertaker
    Pa tko stavlja Lisicu na beka?
  • rokikaciga
    6.8k
    Isto kak se navijalo za Rijeku pa smo za jedan bod spusili prvenstvo? Da...to je isto za boljitak kluba bilo? Da...
  • mali M
    8.9k
    smiri nam se Kujtime, znaš da reagiraš s čepovima na prvu! :lol: ja i dalje čekam službenu izjavu Bobana kao i razriješenje situacije.
    Sve su nam ovo pretpostavke jer smo ludi i razočarani..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.