• Jurki
    20.4k
    Zelio bih cestitati svima zasluznima za ovakve rezultate.
  • NitkoBitan
    32.9k
    Izborit cemo proljece u EL i bit prvaci. Do slusanja.
  • rioda
    11.3k
    Trener.

Golman.

Lijevo krilo.
  • striko
    2.7k
    Kovačeviću i Nevistiću ovo treba biti zadnja utakmica za dinamo.
  • Miro Vugrinec
    10k
    Ne želim pametovati nešto, sezona je za sad rezultatski uspjesna sasvim dovoljno. Ali moj dojam ove sezone je sličan kao i za Hajduk prošle sezone pod Gattusom u jesen. Broj bodova i rezultat puno, puno bolji od prikazanog i nekako se već počinje osjećati da uz ovakvu igru i postavke ne možemo dugoročno isporučivati i davati rezultat.Miro Vugrinec

Davno sve rečeno.
  • fakin
    1.9k
    Dinamo u zadnjih 7 utakmica ima 2 pobjede, 1 remi i 4 poraza, uz gol razliku 7:11 i uz katastrofalnu igru.

Ako ovo nije dovoljno za promjene onda ne znam sta je
  • Kreten
    166
    Meni je nevjerojatno da Dinamo ima isti problem oko centaršuteva već par godina, svaki put kad se ubaci apsolutno nitko nije na lopti, 20 kornera danas ništa nije proizašlo iz njih naši igrači niti blizu lopte, tak je bilo protiv Gorice prošle godine 30 i neš cetaršuteva niti jedan nije rezultirao ničime.
  • criticus
    5.3k
    Nažalost i ja moram priznati da nas ovaj trener nemože dovesti na željenu razinu. Za strpljenje sam ali ne vidim ništa što bi dalo znakove da ide prema tome.

Druga stvar je što bi sami igrači bez trenera morali pobjediti ovakvog protivnika.

Vruć sam i ljut, ali sumnjam da ću ujutro imati drugačije mišljenje.

Pozdrav Dinamovcima.
  • NKDZ86
    6.4k
    Juniori trebaju dobivati priliku, ne raubat Mckennu, Domingeza, Lisicu, itd.

Horvat, Mikić, Jakir jr, Zulfić, Žnuderl, Baković moraju igrati u prvoj ili ih prodaj, samo stagniraju!
  • Crni86
    16.9k
    Druga stvar je što bi sami igrači bez trenera morali pobjediti ovakvog protivnika.criticus

Igraci mozda sami i bi jer bi stavili panj umjesto neve na gol… A moze i stolicu ili cunj za zagrijavanje
  • Marc
    659
    Treća sezona gdje smo loši i svaka sezona sve lošija i lošija, užas.. pitam se gdje je dno ovome svemu, užas teški, muka mi je.. sve izgleda ide prema dolje..
  • criticus
    5.3k
    Igraci mozda sami i bi jer bi stavili panj umjesto neve na gol…Crni86

Ma danas nažalost(?!) nije bilo do njega. Puno je dublji problem od prosječnog golmana.
  • Chempers
    986
    Veliko školovanje malog Marija vol. 7.

Svaka daljna utakmica na klupi dovodi u pitanje Bobanovu kompetentnost. Makar je i laicima jasno da je i ovo bilo previše i trebao je letiti nakon Vukovara ili Celte.
  • Crni86
    16.9k
    prvi gol lagani izlazak kupi loptu, drugi gol se komptno moglo izac na centarsut…

Al dovoljan je prvi gol da uzdrma momcad. Uvice se dodatna nervoza uz sva sranja
  • Keyser Soze
    16.9k
    Uz Dinamovo Proljeće uvijek, zato i vjerujem da ćemo osvojiti naslov, ali za to je potreban netko tko nije Kovačević.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet