• Hrc-Vg
    1k
    Svaka čast vama koji još imate želudac za čitati njegove izjave, ili još gore gledati presice…Ja više nema volje, živcira me više od Fabija.
  • DinoLeonix
    2k
    Livakovic u Dinamu?
    Iz ove perspektive vise i ne izgleda toliko nerealno.
    Girona imaš još 5 utakmica do kraja godine. Gazzaniga odradio vrhunsku utakmicu danas.
    Ja se nadam da se gleda u tom smjeru
  • Sajla
    14.6k
    povratkom Livija riješili bismo poziciju golmana, ali i ulogu kapetana.

a6b7a5ad-b53d-4700-851f-16ea01917b5b.jpg
  • jedan u nizu
    16.1k
    povratkom Livija riješili bismo poziciju golmana, ali i ulogu kapetana.Sajla

Djeluje mi poznato.
    Pa cek, ia za Misica smo tako govorili .....

tucnjava-maksimir-5-735x400.jpg

p.s. jako volim Livija, ali mislim da on nije voda, sa onim svojim blago telecim pogledom u kriz i uvijek uplasenim izjavama nije materijal za kapetana. Bar ne takvim kakvim se spominje sada, pogotovo uz kontekst slike koju si stavio.
    Ja bih mu isto dao kapetansu traku, ali ne jer bi bio voda na terenu, nesutrasivi ratnik i igrac koji bi nasrnuo na protivnika ili bio ostar prema sucu. Nego cisto zbog iskustva, staza u dinamu i respekta koji bi imao od drugih igraca
  • Keyser Soze
    16.8k
    ali mislim da on nije voda, sa onim svojim blago telecim pogledom u kriz i uvijek uplasenim izjavama nije materijal za kapetana.jedan u nizu

Meni to nema veze, na terenu uvijek grmi na suigrače, odiše sa sigurnošću, zna veličinu Dinama. Jedini minus mi je što je golman, a kapetan bi trebao bit aktivan na terenu.
  • Zagi
    12.9k
    Livi definitivno nije Roy Keane/Gerrard tip kapetana ali niti nemamo nikog niti blizu takvog.
    Možda je i to jedna od ključnih karika koje nam nedostaju. Samo , gdje takvog naći? Tko će ti dati srce momčadi?
  • Kujtim Shalla
    7k
    I situaciji u kojoj se trenutno nalazimo svako je dobrodošao tko ima trunku karaktera i kome nije svejedno hoće li izgubiti ili dobiti . A livi i da ne brani rukama je bolji od Neve
  • ElDorado
    7k
    Livi je u kujcu mi smo u kujcu spojit ce nas valjda nevolja
  • Zagi
    12.9k
    vratit ademijaFatos Beqiraj

Franjić. Takvi igrači se ne transferiraju, a slavilo se tih 7m eura kao da smo na lotu dobili.
  • Sajla
    14.6k
    Pa cek, ia za Misica smo tako govorili .....jedan u nizu

pa u tome i je poanta. naime, na fotki koju sam stavio se vidi da je Livi nosio kapetansku traku.
    možda sam trebao malo više raspisati da bi ironija situacije bila očita, mislio sam da je i prvi post bio dovoljan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.