• Dinamosaur
    2.7k
    Malo da se ugasi požar, jer ovako nešto se teško može samo gurnuti pod tepih.hardek

Dobro je nama i ovako dok ti nisi vatrogasac
  • Majki2111
    4.2k
    Kapetane, teren danas! Samo teren!! AJDEE!!!!!
  • plavi72
    1.9k
    Imam neki osjećaj da će danas dati gol naš Josip ! :wink:
  • nwankwo646
    902
    Nije me briga kakav si, nadam se da će slijedeći trener barem probati bez tebe nekoliko utakmica, čisto da vidimo šta će bit.
  • Masto
    365
    Čovjek trener celte
  • Pacho
    10.1k
    S tim obrvama se polako pretvara u egipatskog eunuha iz HBO-ove serije Rome

images?q=tbn:ANd9GcRYAXPfJ2FfnmvdiYmhoOK0a5lVZwYCtjgdulb0NvBfGA&s
  • shameless86
    1k
    [img]http://4-18.jpg
    ili kryten iz red dwarfa
  • Marley
    5.1k
    ne cini ti se da si poceo debelo prelaziti granice dobrog humora?
    Eunuh? Pogotovo s obzirom na kapetanovu povijest bolesti, u najmanju ruku je neukusno.

Sorry sto te prozivam, nista osobno protiv tebe, ali puknula bih da ne napisem. Pa daj malo stani na loptu, to posprdno izrugivanje ljudi je postalo fakat pretjerano...
  • Pacho
    10.1k

Znaci bas ovaj blesavi komentar za obrve ti je presao crtu dobrog ukusa nakon svega sto su neki o njemu napisali nakon Rijeke?
  • vjeko1701
    20.4k
    I za to je palo 8 banova. Pleses po rubu s nekim stvarima.
  • KtcGoat
    2k
    dobio si njenu paznju, prvi korak je ostvaren
  • kajjaznam
    318
    Kapetan sinoć odigrao preko kujca
  • NKDZ86
    6.4k
    duh prošle sezone ne da nije trebao ostati, nego nije trebao nikad bit kapetan kluba.
    novo vino u nove mješine Zvone dragi.
    ps. mjenjaj kovu što prije, daj nek kelava vodi
  • über alles
    2.2k
    Treba ga lagano pocet udaljavat iz prve postave
  • Filip B
    167
    Popio sam ban na forumu jer sam uvrijedio igraca, konkretno Misica. U trenutku bijesa sto je doveo rkipu svojim nesportskim potezom u rizik da ostanemo s igracem manje dok lovimo rezultat sam ga nazvao “nesportskim smecem”. Prije nego sto je kasnije ucinio jos goru stvar po nekima.

Da sad ne duzimo, dosta se pisalo i raspravljalo o svemu sto se dogada. Ja se ispricavam ostalim forumasima na krsenju pravila foruma, isprike i Misicu ako to cita. Ako je za njega izlika da je u zaru borbe, moja je u zaru gledanja tog ocaja protiv Rijeke.

Za nas klub ja zelim cvrstog, zrelog i borbenog kapetana. Crvstina i borbenost se pokazuju na terenu i izvan njega fer sportskim potezima i vrlinama postenja, iskrenosti i liderstva. Ne pokazuje se samaranjem i sutanjem protivnickih igraca jer mi nismo #prgavafamilija #dispet, mi smo dzentlmenski, gradanski klub. U statutu nam pise u clanku 8 da igramo s najvisim standardima fair playa (parafraziram). Mi ne kmecimo, mi ne bacamo igrace u stative, mi ne cupamo za kosu, mi ne samaramo.

Jos jednom isprike forumu na ruznim rijecima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet