• Droljo
    22.3k
    Nije Dinamo neki poslovni objektfakin

Dinamo je nogometni klub. Treba naći riješenje po meni.
  • Crni86
    16.6k
    da, to je ko na poslu kad te jebu kolege, sef i onda dodes doma i iskalis se na zeni.fakin

Mislim sjajna usporedba da. A ti radis najveci dio posla.

Opet treba bit dovoljno pametan i ne napravit tad glupost ali to bi puno toga razjasnilo. Jer treba gledat miska kroz cijelu tekmu.. nije ovo sa sjeverom izoliran slucaj, jednostavno je bio tak nabrijan skoro cijelu tekmu. Sta je razlog tome trebaju nac ljudi u klubu skupa sa trenerom.
  • Mihael2305
    652
    Glasnogovorniku dići plaću, mišiću snizit
  • prefontaine
    4.9k
    Ako je sve ovo što je Mišić radio jučer rezultat njegovih frustracija igrom, ponašanjem, atmosferom u ekipi i na kraju krajeva, trenerom, ja mu sve opraštam.

Jer se jasno vidjelo da sve ovo što je sinoć uradio nije izraz bezobraznosti, primitivizma, seljačkog mentaliteta, zlobe...već jednostavno, izraz - nemoći. Da opravdavam, nisam. Da se tako treba ponašati kapetan GNK Dinama, apsolutno ne treba. Ali ako je to plod ovoga gore navedenog, razumijem i opraštam.

A samo on zna je li ili nije. Ja se nadam i vjerujem da je.
  • Crni86
    16.6k
    Da opravdavam, nisam. Da se tako treba ponašati kapetan GNK Dinama, apsolutno ne treba. Ali ako je to plod ovoga gore navedenog, razumijem i opraštam.prefontaine

Ako je to istina misic nije glavni krivac za ono jucer vec ljudi koji vode klub. Koji su dozvolili da uopce dode to takve situacije u svlacioni.
  • ElDorado
    6.8k
    Izjava prije tekme pokazuje da je Miško bio lagano nadrkan vec i ranije. Očito je bilo nekaj na tim sastancima kae uzburkalo cijelu situaciju.
  • San Lorenzo
    22.9k
    Zasto PR kluba vuce za ruku igraca i tjera ga da pozdravlja igrace?? Valjda bi to trener trebao raditiZg123

Trener je na presici rekao da nije ništa vidio ni čuo...
  • ElDorado
    6.8k
    lik je nakon tekme sjeo na klupu i doslovce tri minute gledao u prazno
  • Crni86
    16.6k
    lik je nakon tekme sjeo na klupuElDorado

Ne bi vjerovo, ali i za vrijeme tekme isto tak.
  • Masto
    343
    kontempliro meditiro
  • K3p
    352
    Sad hladne glave...

Apsolutno nisu problem događaji na utakmici i to mu dajem puno pravo, jer kojekakvi klubići su nas počeli tuč i udarati kako stignu na Maksimiru i ne biraju sredstva.
    Ali što ako je Mišić tražio da jednom i on izađe prije kraja i da se malo odmori, jer u četvrtak će opet startat... i to se nije ispoštovalo.
  • pjetlić
    168
    Nisam bio jučer pa ne želim komentirati ovo nakon utakmice, ako je istina, za osudu je.

Ovo na utakmici pohvaljujem i žao mi je da nije tak potaracao one miševe iz Gorice zadnju utakmicu. Više me brine ostatak ekipe koji promatra i ne zna jel bi kakio ili piškio. Da, takvo ponašanje je moglo rezultirati isključenjem na koje nitko ne bi mogao prigovoriti, ali dokle ćemo gledati i trpiti razne jebeke koji nam se ponašaju ko da su u svom boravku?
  • Pacho
    9.5k
    Slazem se sa @Droljo da treba smiriti situaciju.

Ruzno je to sto je napravio i nije mi uopce jasno sto ga je triggeriralo. Mislim da postoji dublji razlog kad se uzme u obzir i njegova izjava prije utakmice i dobri covjek Kova koji laze da nije uopce vidio sto se dogada.

Ali zazivati da se kapetana, jednog od najboljih igraca zadnjih X godina i sukreatora toliko legendarnih pobjeda odjebe radi ovoga? Uozbiljimo se. Nismo valjda djeca koja danima kmece, jer im u Disneylandu Siljo ili Snjeguljica nisu mahnuli.
  • ElDorado
    6.8k
    uostalom ja osobno mislim da i njega stižu godine i da ga treba više dozirati. Jučer je bio sprrman za zamjenu već oko 60 min. I on i Ljubo. Pa se sve ovo ne bi dogodilo. Ali to naš dobri čovjek ne kuži.

Edit: Omaje neki dan objavio Miškovu statistiku koja je u stalnom padu
  • hardek
    7.1k
    Mislim da se danas trebalo snimiti neki kratak video Mišića i možda Bobana s njim da se ispriča za jučerašnju reakciju, vruća glava ono ono. Malo da se ugasi požar, jer ovako nešto se teško može samo gurnuti pod tepih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet