• Pacho
    9.9k
    :sad:
  • Krulek
    980
    Žalit ćemo mi zbog Petka...
  • Dzoni
    2.7k
    Žalim za njim jednako kao za otopljenim snijegom u Uzbekistanu
  • Pacho
    9.9k

Jel taj snijeg nas bivsi trener tamo koristi za sok od cikle?
  • Dino
    4.6k
    Trener - uprava - igraci - trener - uprava - igraci - trener - uprava - igraci... i tak negdje od 2022. godine. Ceka i nas neki rezultatski kruzni tok ocito.
  • prefontaine
    4.9k
    e super fotka! Ta guma predstavlja Dinamavu taktiku, a vlasnik vozila je trener Dinama koji kaže "ma može to još malo ovako, a onda ću mijenjati".
  • Zagi
    12.9k
    Ima nekaj u tome kaj pišeš.
    Možda malo plešemo ovih dana ali kaj je život bez malo tanga?
  • prefontaine
    4.9k
    upravo tako! Peace :victory: :wink:
  • tp1997
    2.2k
    Problem nije u kadru, korjenski gledano ni u treneru, nego u tome tko ga je birao i po kojem (poslušničkom) ključu.

Nemoj me jebat da netko sa utjecajem i karizmom Zvone Bobana, koji dovuče jednog Bennacera da igra po HNL pašnjacima, internacionalce poput Zajca, McKenne, Villara itd. ne može dovesti provjereno ime za trenera. Može, ali ne želi.
  • Olmic
    5.4k
    Može, ali ne želi.tp1997

Ako ce Boban okaljat svoj ugled na kovacevicu onda neka ga
  • Bjelko77
    99
    Ova ekipa je gora od proslogodisnje. Prosle godine smo bili na korak do prolaska u drugu fazu Lige Prvaka, a ja sad ne vidim kako mi mozemo skupiti vise od 10 bodova. A ako se nis ne promijeni, mislim da necemo dobiti niti Steauu.
    Ove godine imamo goreg trenera, goru vezu i gori napad od prosle godine. Jedino kaj je bolje je obrambena linija, ali imamo i goreg golmana. Zagi bio bolji od Nevistica.
    Potrosili su se silni milijuni na raskide ugovora i transfere, a dobili smo goru ekipu.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Ja i dalje mislim da je ova ekipa bolja kaj se kadra tice. Mozda nema vrh kvalitetu a la Baturina, Petko, Sucic. Ali imas fizicki spremnije i mlade igrace koji su uostalom i bolje izbalansirani na pozicijama.

Sad se svakakve stvari pricaju od toga kak imamo samo 8ice do toga da se igra sa tri 6ice makar igra Zajc koji definitivno nije sestica itd.

Ali ja bih rekao da imamo svega osim mozda super kvalitetna krila. Sve pozicije su duplirane.
    Imamo pravu klasicnu 6icu u Bennaceru uz to Misica.
    Imamo 8ica na bacanje od trkackih (Ljubicic, Soldo) preko dobrih pas igraca (Zajc) pa do driblera (Villar).
    Imamo TRI desetke, jednu dinamicnu (Stojke), jednu za mali prostor (Vidovic) jednu drugu spicu (Mudrog).
    Imamo ofenzivnog (Vinlöf) i dedanzivnog (Goda) lijevog beka. Imamo odlicnog allround beka (Valincica) i teoretski RPGa al barem Mikica.
    Imamo fizicke stijene (McKenna, KTC) i tehnicki jake i brze stopere (Galesic, Dominguez) a jos i Jakira Jr i Zivkovica.
    Imamo konacno brza i dinamicna krila sa razigranim Hoxhom, Bakrarom, Varelom i Lisicom.
    Imamo dvije razlicite spice. Jednu slicniju Petku koja zna i razigrat a jedna vise za ubacit zadnjih 20 minuta da na energiju dokrajci protivnika.
    Jedino kaj je bas kriticno je golman.

Tako da ekipa mozda nema vise Baturinu i Sucica kao mega zvijezde, makar sad ima Bennacera, ali zato je jednostavno dinamicnija i momcadski sigurno ima veci limit od one neplanski slozene nakupine igraca prosle sezone. Uz to bi igraci valjda trebali bit motiviraniji i gladniji neg prosle sezone. Prakticki imas sve preduvjete da napravis ono kaj je Bjelica napravil 2018/19.

Zato je za mene jasno da je ono kaj ovoj ekipi fali jednostavno vođa. Vođa koji ce sve to poslozit kak treba. Najbolje je netko ovdje napisao da je hrpa ovca predvodena lavom opasnija neg copor lavova predvodena ovcom. A tocno to je kod nas slucaj.

Nama treba General a svi znamo tko je General!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet