• Pacho
    9.9k
    :sad:
  • Krulek
    979
    Žalit ćemo mi zbog Petka...
  • Dzoni
    2.7k
    Žalim za njim jednako kao za otopljenim snijegom u Uzbekistanu
  • Pacho
    9.9k

Jel taj snijeg nas bivsi trener tamo koristi za sok od cikle?
  • Dino
    4.6k
    Trener - uprava - igraci - trener - uprava - igraci - trener - uprava - igraci... i tak negdje od 2022. godine. Ceka i nas neki rezultatski kruzni tok ocito.
  • prefontaine
    4.9k
    e super fotka! Ta guma predstavlja Dinamavu taktiku, a vlasnik vozila je trener Dinama koji kaže "ma može to još malo ovako, a onda ću mijenjati".
  • Zagi
    12.9k
    Ima nekaj u tome kaj pišeš.
    Možda malo plešemo ovih dana ali kaj je život bez malo tanga?
  • prefontaine
    4.9k
    upravo tako! Peace :victory: :wink:
  • tp1997
    2.2k
    Problem nije u kadru, korjenski gledano ni u treneru, nego u tome tko ga je birao i po kojem (poslušničkom) ključu.

Nemoj me jebat da netko sa utjecajem i karizmom Zvone Bobana, koji dovuče jednog Bennacera da igra po HNL pašnjacima, internacionalce poput Zajca, McKenne, Villara itd. ne može dovesti provjereno ime za trenera. Može, ali ne želi.
  • Olmic
    5.4k
    Može, ali ne želi.tp1997

Ako ce Boban okaljat svoj ugled na kovacevicu onda neka ga
  • Bjelko77
    98
    Ova ekipa je gora od proslogodisnje. Prosle godine smo bili na korak do prolaska u drugu fazu Lige Prvaka, a ja sad ne vidim kako mi mozemo skupiti vise od 10 bodova. A ako se nis ne promijeni, mislim da necemo dobiti niti Steauu.
    Ove godine imamo goreg trenera, goru vezu i gori napad od prosle godine. Jedino kaj je bolje je obrambena linija, ali imamo i goreg golmana. Zagi bio bolji od Nevistica.
    Potrosili su se silni milijuni na raskide ugovora i transfere, a dobili smo goru ekipu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet