• Purgeri
    1.2k
    Vidoviti vlatko. Nešto što nismo tražili ali smo dobili
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Stvaraju puno šansi, zadnjih 14 utakmica zabili su barem 1 gol i samo branjenje neće biti dovoljno za izvući pozitivan ishod a s ovom najavljenom formacijom ne vidim kako bi trebali stvarati šanse u kontinuitetuhardek

Ja mislim da će Kova pokušati umrtviti posjedom…

Zapitao bih se da mi zatreba stimulans gledajući dinamove utakmice.Zagi

Oprosti mi molim te sto nisam toliki navijač kao ti…. Oprosti mi molim te sto sam koristio hiperbolu da naglasim kakvi utakmicu očekujem…. Treba mi infuzija Dinamovstvine kako bi se vratio u normalu…. Izgubio sam svoj put……

Kolko mi se prisere kad ovo moram čitat....Mihael2305

Onda odi na WC

Vidoviti vlatkoPurgeri

Za tebe je Vlatko, s velikim V
  • Kepec
    7.5k
    Nisam baš u toku očito pa jel mi može netko objasniti zašto i sofa i novinari guraju Kulenovića ispred Belje? I zašto ne bi probali opet s Bakrarom na krilu, protiv Rijeke je bio najopasniji. Ne znam kak ovi igraju, koji stil, koju formaciju, ali očito je da će biti jedan napadač i dva krila (kao i uvijek), zašto onda Kule i Lisica, a ne Beljo i Bakrar?
    Vidim sad da je sofa promjenila da Beljo počinje. Znam da su to sve nagađanja i novinara i sofe i ništa nije sigurno dok ne izađe sastav.
  • Zagi
    12.8k
    I zašto ne bi probali opet s Bakrarom na krilu, protiv Rijeke je bio najopasniji.Kepec

Bakrar pretrpio neki udarac. Lakša ozljeda, upitan.
  • Zg123
    2.8k
    Zar nije davnih dana zakljuceno da Ljubicic, Misic i Villar ne funkcioniraju zajedno?

I malo sam sokiran da su ljudi ocekivali Mikica umjesto KTC-a, nije da igramo od pocetka sezone s 1 bekom i gdje je bilo 150 sansi da se da Mikicu prilika ukljucujuci i miki maus kup utakmicu i sad bi kao odjednom Kovacevic izasao iz svoje zone komfora i gurnuo malog u vatru u EL? How yes no
  • ElDorado
    6.8k
    Ne znam u kojem filmu Kule moze biti ispred Belje. Mozda spageti westernu
  • FazeN
    3.1k
    Nisam baš u toku očito pa jel mi može netko objasniti zašto i sofa i novinari guraju Kulenovića ispred Belje?Kepec

Dobro je to sve, rezultati imaju Mudražiju u prvih 11 na krilu.
  • Zagreb1992
    2.8k

Kule kad starta od prve je baš loš ..Nadam se Belji od početka kakav god bio ..doveden je radi ovakvih utakmica
  • Crusades
    19.7k
    Totalno nejasno da... Kule kao starter mi nema nikakvog smisla. Neusporedivo više pridonosi kad uđe s klupe nego kao starter.
  • Zagreb1992
    2.8k
    Mene osim toga zanima kako će KTC ako krene kao DB danas izgledati ..mjesec dana bez utakmica i još njegove godine ..Jel Soldo ikad pokrivao tu poziciju u Osijeku ?
  • crophantom
    2.2k
    Možda Kova namjerno miksa postave na zadnjem treningu i daje krive informacije da vidi ko lifra informacije insajderima 2 dana prije tekme.
  • Nolifer
    13.1k
    Oče naš,
    koji jesi na nebesima,
    sveti se ime Tvoje,
    dođi kraljevstvo Tvoje,
    budi volja Tvoja,
    kako na nebu, tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji daj nam danas,
    i otpusti nam duge naše,
    kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
    i ne uvedi nas u napast,
    nego izbavi nas od zla, Amen!

:pray:
  • javolimtebejako
    3.3k
    zanimljiva promjena taktike, nolifer vodi molitvu umjesto @Kaj je..vidit cemo hoce li isto iznenaditi Celtu
  • tigric
    1k
    Celtini navijaci bas gustaju po gradu. Uglavnom obitelji i stariji ljudi, svi u dresovima
  • flexXy
    3.1k

Bilo ih je jucer dosta po centru, obicni kibici sve. Pitali me da ih slikam pa sam im objasnio da su danas gotovi jer mi imamo Hoxhu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.