• Kumerle
    1.8k
    Navodno nema alkohola na stadionu pa info da se znate pripremit na vrijeme :grin:
  • din
    1.1k
    od kud taj info? Policija proglasila utakmicu visokim rizikom?

@Papastrumf jel nam možeš ti reći da li ima alkohol ili ne?
  • Bryan
    52
    Zašto, ali zašto u Europskoj utakmici ne krećeš sa prvim napadačem,sa igračem kojeg si najskuplje platio? Kaj mu želi svu preostalu volju ubit?
  • Kumerle
    1.8k

Poznanik radi na stadionu pa mi je dao taj info, ni ja ne mogu vjerovat pa evo ako netko može potvrdit.
  • gaTeDZG
    2.4k
    Nije bilo ni protiv Fenera...
  • din
    1.1k
    da, ali onda sam barem u medijima ili na stranici policije vidio da je utakmica visokog rizika, sad sam se trudio pronaći negde za današnju tekmu, ali ništa
  • vjeko1701
    20.3k
    Uzas od odluke ako je istina. Ok, Belju nejde. Pa daj mu onda minute, vrati mu samopouzdanje. Ovako si samo na putu da izgubil igraca u kojeg si daleko najvise ulozio.

Kuzio bi da je Bakrar u spicu pa ajde, ides probat s brzim igracem tamo jer ces derat kontre.

Ako se ne varam, Kule nijedan gol ove sezone nije dao kao starter. S druge strane kao zamjena je doslovce ubijao.
  • Crusades
    19.7k
    Ako se ne varam, Kule nijedan gol ove sezone nije dao kao startervjeko1701

Mislim da je Belupu dao. Svejedno, poanta ostaje.
  • FazeN
    3.1k
    Budemo znali kroz pola sata što se odlučio Kova.
  • fakin
    1.8k
    Znaci kova se opet odlucio na tvrdi nogomet bez ikakve kreacije.
    Sve suprotno od onoga sto su nam najavili na pocetku sezone.
    Nasi prodorni bekovi ktc i goda bit ce velika opasnost po bokovima Spanjolaca.
    Na 0:0 pa sta bude
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Volim Kuleta, ali on je top igrač za zadnjih 15-20 min.
    Ako već igra od prve minute, to bi trebalo biti u paru s drugim napadačem, moje skromno mišljenje
  • FazeN
    3.1k
    Kakav bi Kova doktor bio da dns ubaci Mikica, Stojkovica, Belju I krene napadački :cool:
  • Fatos Beqiraj
    312
    DANAS CELTA PADA AJDEEEE
  • Sibirski plavac
    7.2k
    "Nikad slabija Celta"

Ovo nije moje mišljenje, samo unaprijed pišem reakciju navijača ostalih klubova kad ove večeras dobijemo. :cool:

Inače očekujem pobjedu. :strong:
  • Jokagrof
    19
    Mi smo favoriti protiv celte i tako se moramo i postavit za njih smo europski giganti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.