• Kujtim Shalla
    6.9k
    Evo gaaaaa, , ko da gledam Piše Shala na đale:blush:
  • Chess96
    258
    Dobar dres, ali sudeći po ovom Favbet natpisu rekao bih da je fejk. Radije uzmem majicu u službenom shopu ili u shopu grupe nego da dajem raznim instagram stranicama/shopovima 40-50 eura za fejk dres.
  • NerminB
    117
    Poklon, koliko se osoba razumije u nogomet dobro nisam dobio golmanski od dinamo moskve :grin:
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    :rofl: bar Dinamo Minsk da bude
  • FrodoJePurger
    525
    Mene zanima gdje se kupuju ti fejk dresovi da molotovljev koktel tamo bacim, ne znam kako već netko nije. Pun k ljudi na stadionu vidim s takvim dresovima. Platis dosta love za nesto sto nije autentično i na čemu klub kojeg voliš gubi novce.

Nije kritika tebi i osobi koja nije znala da se razumijemo @NerminB
  • NerminB
    117
    Znam da ima bas puno tih preprodavaca online. Npr nedavno mi drug rece da dosta njih nabavlja dresove od nekakvog kineza koje plate fazon 10€, a ovdje ga prodaju za 100 KM.

Meni je ovo vise sentimentalno, a kad sebi nesto uzimam naravno gledam da je sa zvanicnih shopova/siteova.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Zato se svi trebaju učlaniti , dobiti onaj osjećaj da su suvlasnici ,da je ovo njihov klub izmedju ostalog i u skladu tome vjerujem da će i skužiti neke stvari. Istina i slažem se @FrodoJePurgerda je bolje kupit šal ili majicu iz shopa ili podržati dečke ak se nema za original ili kupit polovan za početak,jer ne može si svako priuštiti dres od 100 eura jbg
  • El Madrigal
    688
    Pa dresovi prošlogodišnji su sada 45 eura. Pa toliko su i ovi s pijaca. Sad je vrijeme kupiti. Bolje original s web shopa Dinamo prošlogodišnji nego fake ovogodišnji za 50.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.