• Zoran
    347
    Može pomoć/ info. Prošlu tekmu sam kupio hoodicu od udruge, ali mi je premala. Dal oni mijenjaju za veću veličinu ? Hoodica je nošena jedan dan i oprana.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Pa buraz onako realno, nikad nisam čuo da se nešto mjenja nakon što si nosio i oprao. Trebao si odmah odnjet i zamjeniti. Ovako stavi na prodaju pa probaj izvući nešto para nazad ,nema druge
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Mislim da su na svima prekratki rukavi nažalost. To je takav kroj i ne bu ti pomogao XXL niti 3XL. Bio sam nedavno u Ilici, isprobao L, umro od smijeha zbog rukava, tražio XL, isti drek. Jednostavno loš dizajn. Guštao sam na pomisao ispijanja jutarnje kave iz Dinamo šalice u plavom šlafroku, ali nije bilo suđeno...
  • mali M
    8.8k
    Totalno ste nemaštoviti.. pa oni paze da si ne namačeš rukave u tanjur i šalicu.. taman da malo zasučeš rukave i uživaš.. a jeste i vi...
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Poštovani kolega, slobodno pređimo na ti. :cool: Uzeo sam i to u obzir, al mi se škemba previše ističe uz nepokrivene ručice. Umjesto da sam ušuškan u plavi šlafrok, izgledao sam kao žrtva osvete pijanog krojača... Čak sam izazvao nekontrolirani osmijeh prodavačice kad sam se pokazao u stilu "dobro, koji je ovo klinac?"
  • mali M
    8.8k
    Poštovani kolega, slobodno pređimo na ti.PetkoDaniOršaGol

:lol: ticalo se tebe i Robija.. Što se tiče osvete krojača, a neznam kaj da ti velim.. ako imaš škembu i uzmeš probati L, onda ili nemaš škembu ili si ti noćna mora pijanog krojača :rofl: oni koji misle da stanu u L i sa 110kg :lol:
  • PetkoDaniOršaGol
    1k
    Aha, onda OK :lol: Još se čudim kaj me persiraš :rofl: Ma noćna sam mora svakog krojača kak sam građen, al bez obzira na to, official šlafrok je fakat zakurac s tim kratkim rukavima. Evo, nek se netko drugi javi ako ga je uzeo, možda je fakat do mene...
  • Zoran
    347

Imaš pravo. Ide ona u ormar ( imam sina koji će za godinu-dvije dostići moju visinu, a nadam se da neće i kilažu ).
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Haha , ja živim daleko , pa mi uvijek krivo kad veličine ne odgovaraju. Ako nemaš mogućnosti probati ,onda uvijek ovdje pitaj za savjete . Uvijek se nadje neko ko može pomoći. Neki dresovi su veći,neki manji ,tako i majice. Pa da znaš kad naručiš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.