• Ludovic IX
    10.2k
    odgovaraju na moje poruke
  • don
    16.5k
    tako san i mislia, bez ikakve argumentacije. Bitno da si odbrania plavu tvrđavu od plačipičaka :strong:
  • Pacho
    9.6k
    Trenera bi valjda trebalo kritizirati tek kad bude bivsi. Odnosno onda kad vise nije nas problem

giphy.gif
  • San Lorenzo
    23k

To mi nikad nije bilo jasno, dok je tu mu se guguće u uho, isti dan kad dobije otkaz kreće proljevanje sadržaja septičke jame po toj osobi. :lol:
  • ivanlivno
    108
    Vidović ima duplo veći plafon od hohxe recimo ali je trenutno dva levela ispod njega.Ludovic IX

A možda da Hoxhu proba na 10tci, kao sto Vidovica probaje na lijevom krilu, pa bi vidli kako bi se Hoxha snašao na neprirodnoj poziciji. Vidoviću je dat broj 10, znači iskomunicirano mu je da dolazi igrati 10tku. Koliko je utakmica odigrao na 10tci?
  • Zagi
    12.8k
    Bome mu nije učinjena usluga kada ga se stavilo na #10 na ono krumpirište u Vinkovcima.
    Bio je užasan i teško da će dobiti brzo priliku, a koliko je mogao u tim uvjetima?
  • hardek
    7.1k
    Vidović je od svoje zadnje 3 utakmice:
    - ubačen u vezni red u paru sa Mišićem kada smo ganjali rezultat s igračem manje - odluka niđe veze, puno logičnije je bilo staviti Zajca
    - ubačen u Malmo u vezu zajedno sa Stojkovićem, i obojica su odigrali svoje ponajbolje minute ove sezone
    -stavljen na lijevo krilo na njivi protiv Vukovara.

Razumijem da se igrač mora sam izboriti za svoje mjesto, al nekima su baš podijeljene loše karte. U te tri utakmice, igrao je možda 100 minuta na 3 pozicije: centralni vezni, desetka i krilo. Pa ko je tu normalan?
  • don
    16.5k
    To mi nikad nije bilo jasno, dok je tu mu se guguće u uho, isti dan kad dobije otkaz kreće proljevanje sadržaja septičke jame po toj osobi. :lol:San Lorenzo

zato jer ako je trenutno trener onda je on "zaštićen" na neki način od strane ljudi u klubu, ali ako dobije otkaz, to znači da ga Naši ljudi više ne žele i to im je automatski znak da mogu krenit s pljuvanjem. Ali nedaj Bože dok je još u klubu.
  • Zagi
    12.8k
    Ulovio si nas. Slušamo poslanice iz Maksimirske i prema njima formuliramo postove.
    Nema odstupanja od partijske linije!
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Razumijem da se igrač mora sam izboriti za svoje mjesto, al nekima su baš podijeljene loše karte. U te tri utakmice, igrao je možda 100 minuta na 3 pozicije: centralni vezni, desetka i krilo. Pa ko je tu normalanhardek

Nije Vidović jedini s tim problemom
  • Crni86
    16.6k
    I tu se vracamo opet na pocetak da nema plana.

Sve se radi stihijski. Tak moze svatko bit trener kao ono app. Aj mozda vidovic krilo, mozda osmica, mozda desetka kaj je sliiedece bu na gol stal?

Kaj je sa stojketom? Bila galama na pocetku sezone i opet igra sve i svasta.
  • criticus
    5.2k
    Vice 2 teksta zaredon ubada u srž. Neznan jel on zainteresiran i, dovoljno karizmatičan i slušljiv za rad na podcastu. Ne poznan ga al po tekstovima bi ima šta za reć.
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    karizmatičan i slušljiv za rad na podcastu.criticus

Nije :lol: , Korda je za njega Trump
  • criticus
    5.2k
    Nije :lol:vlatkomarkovic

A onda kod Matana Špalatrina Potrke na instrukcije :lol:
bold
italic
underline
strike