• Thor
    1.3k
    s time se apsolutno slazem. A i sam sam pisao da mora ceace komunicirati sa medijima i navijacima
  • Crni86
    16.6k
    prošle godine smo izgubili naslov jer smo mijenjali trenere kako je svlačionica zakmečala.Ivanmtk

Prosle godine smo izgubil naslov jer vodeci ljudi kluba nisu znali dovesti kvalitetno rjesenje na trenersku klupu. Niti jedan od tih trenera nije zasluzio da bude na klupi dinama svojom kvalitetom.

Ostalo sve su floskule
  • striko
    2.6k
    ako si samo njega uspio izvući razumijem tvoju podršku. Svaka čast
  • K3p
    354

Tko si ti i koje su tvoje kompetencije da ćeš ustvrditi da je činjenica da on nije trener za dinamo? Svima su bila puna usta razumijevanja procesa uigravanja i stvaranja novog dinama. I svi su razumjeli da neće biti to pravocrtno, ali sad svi odjednom imaju doktorate i uefine licence.
  • NVKOD
    8.7k
    Tko si tiK3p

• fakin
    1.8k
    osoba koja je do sad trenirala slaven, varaždin, međimurje i podravinu definitivno nije trener za Dinamo.
    osoba koja do sad nije osvojila nijedan trofej niti se ikad borila i za ijedan trofej nije trener za Dinama.
    osoba koja do sad nikad nije igrala niti jednu europsku utakmicu nije trener za Dinama.
    osoba koja je dobila novu, svježu momčad bez ikakvih starih klanova i pušačkih soba i kako je to iskoristila?
    osoba koja je dobila svježe nabrijane nove igrače plus par iskusnih odličnih stranaca i kako je to iskoristila?
    osoba koja se u par mjeseci uspjela potpuno izgubiti u svlačionici.
    nisam do sad vidio da netko dobije nove igrače i nekoliko iskusnih stranaca i uspije potpuno razjebati atmosferu u svlačionici.
    osoba koja je vidljivo pogubljena i izjavljuje potpune nebuloze i floskule nakon utakmica.
    osoba koja kaže da nije primjetio što je bilo s mišićem, a onda vidimo slike gdje gleda što se događa i skriva se iza igrača i šuti naravno.

ima još stotine ovakvih stvari, ali napisao sam samo par najbitnijih.

fascinantno je kako je neki trener u ovako dobroj, novoj, svježoj i motiviranoj momčadi uspio u par mjeseci izgubiti konce.
  • Jurki
    20.3k
    kazes dugorocnu viziju igre, pa taman i pod cijenu rezultata?
    Koje igre?
    Igra koja je prije 2 mjeseca izgledala vrlo dobro do odlicnog, a danas izgledamo ko da su se decki prvi put zisli na terminu.
    I u drugim klubovima se mijenjaju treneri, pa ne seru o "trust the process"... za 2-3 tjedna se vec vide prvi obrisi igre.
    Ovo kaj mi igramo se zove kurac nogomet i na ho-ruk.
    Ajde molim te prosvijetli me, jer sam ja ocito idiot, pa mi objasni koje obrise igre i trenerov rukopis ti vidis u nasoj igri?

Ako si prije 3 mjeseca imal skupinu igraca zeljnih igre, dokazivanja i rada.. a danas imas dio igraca koji su premoreni, dio igraca koji se zale jer ne igraju i dio igraca koje boli kurac.
    Tko je za tu situaciju kriv?

Kova nema niti jedan nogometni argument koji bi ga mogel ostaviti na klupi. Boli me kurac za "trust the process". Kome je do procesa, nek ide trenirati Loksu ili Belupo.
  • San Lorenzo
    23k

Povjerenje i vrijeme koje se traži za Kovačevića je skoro pa ista stvar kao vrijeme koje se tražilo za Mobukua i Cordobu, iako je svakom tko je htio biti iskren prema sebi vidio o kakvom se polusvijetu radi.

Mi ne igramo Premier ligu gdje je 19 ostalih klubova formirano sa jasnim stilovima igre i rosterom, igramo hnl gdje svaka momčad u novu sezonu ulazi s promjenjenog rostera, a za razliku od nas koji imamo neke novce za transfere, ovi ostali su prisiljeni glođat kosti koje nitko drugi neće.

Stalno slušamo o procesu, ok, u kojoj fazi procesa smo trenutno, o kojem postotku pričamo, jer meni je na startu sezone to izgledalo kao 60%, sad mi izgleda kao 40%.
  • Ludovic IX
    10.2k
    on nije trebao ni doći.. igrač za lokomotivu max.. za dinamo nije. ja sam veći navijač dinama od njega i nikad nebi ni spomenuo hajduk u nekom smislu dolaska pa ne igram u dinamu i iskreno bmk za njegove osjećaje..
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kako pokazati ako ne dobiješ ni minutu?striko

Cemu sluze treninzi?
  • Ludovic IX
    10.2k
    dosta je plačipički na forumu, na tribini i na terenu.. dinamo se voli i podržava i kad gubi i kad pobjeđuje. bez fige u džepu ko neki ovdje

jel igramo loše? igramo.. jel smo igrali dobro? jesmo.. znači da se može. za dva dana je prilika da se da sve na terenu
  • Fan
    1.6k
    el igramo loše? igramo.. jel smo igrali dobro? jesmo..Ludovic IX

Pa dobro, nije baš fer ovo predstavljat da je situacija pola pola. Igramo valjda 75% loše i 25% dobro (karikiram naravno), a pogotovo je to vidljivo u zadnje vrijeme.
    a Dinamo se podržava uvijek bez obzira na sve. Što ne znači da mu ne želim bolje, valjda se zato i kritiziraju stvari, da se poboljšaju?
  • don
    16.5k
    dosta je plačipički na forumu, na tribini i na terenu.. dinamo se voli i podržava i kad gubi i kad pobjeđuje. bez fige u džepu ko neki ovdjeLudovic IX

čekaj, šta rade te "plačipičke", na koji način ne vole Dinamo kad gubi?
  • striko
    2.6k
    Ako ti se mišljenje razlikuje od par likova na forumu odmah dobivaš odgovore u obliku retoričkih pitanja i sl.
  • pešća
    641
    :rofl:

"Pa, nego za koga ću navijati? Celta je ipak moj klub, tamo sam odigrao prekrasne 4 utakmice u La Ligi i dočekao mirovinu, a u Dinamu me milicija tukla pendrecima. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti.“

Zvonimir Boban
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube