• Kermit
    821
    ↪Kermit dvijedarkcro

:clap:
  • Dino
    4.6k
    Jel itko ikad isao na rutu sa "zagrebackim coprnicama"? Vidim da se dosta reklamiraju po insta vec nekoliko godina pa me zanima jel vrijedi otic na turu...
  • NORTE
    21k
    Sjeverna strana

7JatgJL.jpeg
  • NKDZ86
    6.2k
    ti pjeva u glas!
  • Hnlovac
    3.8k
    jel ovo stara slika? Sramota je da je najljepši zagrebački trg i dalje zabarikadiran ogradom
  • miro
    7.8k
    To je nešto meni nepojmljivo. Pod krinkom nekog napada su taj krasan trg pretvorili u parkiralište iz čiste komocije
  • Pacho
    9.6k
    Tolerantna ljevicarka. Kaze kako joj nitko ne smeta, a onda krene o Hercegovcima na takav nacin da pomislis da citas odlomak Mein Kampfa o Zidovima.

IMG-20251102-WA0023.jpg

IMG-20251102-WA0022.jpg

UEyHEdl.gif

A hrvatsko drustvo je toliko netolerantno da olinjala babetina koja hoda uz pomoc kolica fizicki napada muskarce svaki mjesec bez ikakvih posljedica.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Kakve veze ova baba ima sa temom ''Grad Zagreb'' ??

I btw cestitam, upravo si joj pruzio ono sto je i trazila - pozornost.
  • Pacho
    9.6k

Mora da sam se zabunio pa se ovo gore opisano svaki mjesec odvija u Nairobiu ili Singapuru.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Mora da sam se zabunio pa se ovo gore opisano svaki mjesec odvija u Nairobiu ili Singapuru.Pacho

Tesko.

U Nairobiu su previse zabrinuti oko toga sto ce jesti sutra, da bi imali vremena za lijevo-desne pizdarije.

A u Singapuru su malo drugaciji sa politikom pa vjerujem da ovakva ideoloska sranja se ne dogadaju u toj Grad-Država naciji, jer bi vjerovatno u bajbukani zavrsili.
  • Dino
    4.6k

Uvijek mi je drago procitati tak nekaj jer budem zahvalan Bogu kaj me stvorio bas ovakvog kakav jesam, ali jedan u nizu je u pravu, ljudi koji stave ovakvu objavu (a i generalno svi shizofreni ljevicari) zive od pozornosti bez koje bi bili nista, stoga najbolje ne siriti dalje tu bolest.
  • Jaro
    11k
    Redovno ciscenje otpada/skladista pozarom se nastavlja - sad pneumatik skladiste u S.Nedelji. ocekujeno standard izvjestaj kako zdravlje nije ugrozeno, zrak nije oneciscen i slicno Crni dim je nekaj bas supach...
    Ali nemojte koristiti pvc slamke i nemojte skidati cep s ambalaze...
  • Hnlovac
    3.8k
    dakle oblak prema Zapadu grada je požar tog govna?

Gro se digao u zrak
  • fakin
    1.8k
    IMG-20251104-144622.jpg

Crni oblak iznad cijelog zapadnog dijela grada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image