• Kermit
    821
    ↪Kermit dvijedarkcro

:clap:
  • Dino
    4.6k
    Jel itko ikad isao na rutu sa "zagrebackim coprnicama"? Vidim da se dosta reklamiraju po insta vec nekoliko godina pa me zanima jel vrijedi otic na turu...
  • NORTE
    21k
    Sjeverna strana

7JatgJL.jpeg
  • NKDZ86
    6.2k
    ti pjeva u glas!
  • Hnlovac
    3.7k
    jel ovo stara slika? Sramota je da je najljepši zagrebački trg i dalje zabarikadiran ogradom
  • miro
    7.8k
    To je nešto meni nepojmljivo. Pod krinkom nekog napada su taj krasan trg pretvorili u parkiralište iz čiste komocije
  • Pacho
    9.5k
    Tolerantna ljevicarka. Kaze kako joj nitko ne smeta, a onda krene o Hercegovcima na takav nacin da pomislis da citas odlomak Mein Kampfa o Zidovima.

IMG-20251102-WA0023.jpg

IMG-20251102-WA0022.jpg

UEyHEdl.gif

A hrvatsko drustvo je toliko netolerantno da olinjala babetina koja hoda uz pomoc kolica fizicki napada muskarce svaki mjesec bez ikakvih posljedica.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Kakve veze ova baba ima sa temom ''Grad Zagreb'' ??

I btw cestitam, upravo si joj pruzio ono sto je i trazila - pozornost.
  • Pacho
    9.5k

Mora da sam se zabunio pa se ovo gore opisano svaki mjesec odvija u Nairobiu ili Singapuru.
  • jedan u nizu
    16.1k
    Mora da sam se zabunio pa se ovo gore opisano svaki mjesec odvija u Nairobiu ili Singapuru.Pacho

Tesko.

U Nairobiu su previse zabrinuti oko toga sto ce jesti sutra, da bi imali vremena za lijevo-desne pizdarije.

A u Singapuru su malo drugaciji sa politikom pa vjerujem da ovakva ideoloska sranja se ne dogadaju u toj Grad-Država naciji, jer bi vjerovatno u bajbukani zavrsili.
  • Dino
    4.6k

Uvijek mi je drago procitati tak nekaj jer budem zahvalan Bogu kaj me stvorio bas ovakvog kakav jesam, ali jedan u nizu je u pravu, ljudi koji stave ovakvu objavu (a i generalno svi shizofreni ljevicari) zive od pozornosti bez koje bi bili nista, stoga najbolje ne siriti dalje tu bolest.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet