• Crni86
    16.6k
    Mislim da su baš Mišić i Araber odigrali dupli pas i odmah je Araber bio sam na golmana malo iz kosa.serbus

Nije misic vec ljubicic
  • Efes Pilsen
    13.3k
    ukratko - nema igre. Mi stalno vadimo i analiziramo pojedince, ali kolektivno igre nema.
  • serbus
    5.4k

Hvala na ispravku nisam vidio dobro.
  • mali M
    8.8k
    sad mu čas zamjeraš što je šutil i nije reagiral u x prilika, a čas mu zamjeraš kad je odreagiral. Newsflash, nikad nije "kapetanski" tako odreagirati jer uvijek riskiraš crveni, al ga neći izdemonizorati kad se to eto dogodi.. dogodi se da, kako i Bakrar kaže su se potrošili, anemični na klupi ne reagira, onda ti se dogodi glupa reakcija i onda zapad, za koji svi znamo kakvi mogu biti toksični i odurni na toj tribini i onda odreagiraš na njihove odurne dovike i živčano ideš u svlačionicu i onda se još naduri druga tribina na tebe, koja nije zaslužila tvoju reakciju, ali ti je svega već pun kufer i hoćeš samo otići!

Da, mogu shvatiti takav pogrešan niz glupih situacija koje dovedu do frustracije. Ali isto tako me zanima dal će se i tu banirati za sve izgovoreno Mišiću kao što baniramo i za druge igrače...
  • Crni86
    16.6k
    ne, zamjeram mu jer mu je puko film. Kao sto sam napiso nije to branjenje ekipe vec nervoza od nemoci i lose igre.

Dobro pa nije dijete da ne zna da svako ponasanje ima posljedice? Lik ima 30 godina, zrela osoba. Mogu razumijet da ima 18 i jos je klinac. Ovdje opravdanja nema, lik je iso iz greske u sve vecu gresku. Jos su ga ljudi okolo pokusali uvjerit u neke stvari od kuleta do bosnira pa i to oko tribine.

Sta se njemu u glavi desilo je pitanje za ljude u klubu i trenera. Ako je opet bio mentalno tako krhak da ga se moglo razjebat da dobi crveni pitanje je za trenera zasto ti je takav igrac onda uopce igrao?
  • Thor
    1.2k
    Kakvo demoniziranje igraca bez potrebe. Misic je bio dobar,odigral je korektno. Je uzrujal se,mozda nije trebal tak reagirati. Da je dobio crveni krpali bi. Pokazao se zastitnicki,kapetanski. Prozivanje za neko pljuvanje nisam vidio pa nemrem reci. Vidio sam dobro ovo u polju s tribine kad je krenuo u svlacionicu. Ocito je bil nadrkan nekaj. Sad prozivanje nazad i to sve je fakat napuhavanje i demoniziranje.
    Covjek nam je okosnica ekipe i kapetan.
    Kad je sjever sutio protiv Osijeka nitko nije smio postavljati pitanja zasto niti se smjelo znati zasto ( kao interna stvar grupe) onda je Misic mogao otic sa terena i ostali bez pozdrava i ruka u zraku sjeveru na nepostojece navijanje Dinamo Zagreb,a sad ga se proziva i pljuje jer nije ostao koliko se trazilo od njega kao i drugi. Malo je to licemjerno i trebamo se zapitati kako podrzavamo klub i na koji nacin i sto trazimo. Jel smo mi sami sebi svrha ili volimo svoj klub i podrzavamo ga i kad je dobro i kad je lose. A danas smo uzeli 3 boda. Ne kuzim :zip:
  • CastAway1986
    4.3k
    anemični na klupi ne reagira,mali M

Ovo je najveci problem Dinama...
  • superhik
    12k
    Tko ovako amaterski odrađuje društvene mreže kluba? Nakon utakmice oni stave Mišićevu izjavu
  • Keyser Soze
    16.7k
    Damage control, ali jako loš
  • fakin
    1.7k
    jel tebi jasno da igrači igraju za 100 000 do 1 000 000 eura i imaju sve moguće beneficije što god žele, a navijači s plaćom od 1000-2000 eur plaćaju ulaznice, godišnje, putovanja, letove, vlakove, buseve, kombije?

vidiš li možda tu neku malu sitnu razlikicu?
  • Jokagrof
    17
    sta je to bilo na zapadu ko je sta viko?
  • mali M
    8.8k
    joj daj ne igraj na tu patetičnu emocionalnu ucjenu... Kaj imaš tli?

sta je to bilo na zapadu ko je sta viko?Jokagrof

Reporter Nove TV koiji se javljao sa Maksimira (kaze osobno je svjedocio) je rekao da se Misic nakon silnih uvreda sa zapadne tribine, okrenuo prema tribini i uputio rijeci prema zapadu koje nije za ponoviti u eteru.
  • tigric
    999
    ovo su izmisljene izjave
  • mosad
    2k
    kreten koji na svakoj objavi ima 2-3 greške
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.