• Thor
    1.2k
    vidim. Tak je u cijelom svijetu i u svim klubovima svijeta i navijaca. Da se to promijeni i izjednaci, trebali bi svi navijaci dinama imati milju eura place svaki ili bi da se izjednacimo s igracima trebali bi promijeniti klub i navijati za NK Jarun ili ne znam Maksimir.
    Podrzavam ovu prvu ideju ak je moguce ostvariti.
    Naravno, sarkastican sam.
  • JMastermind
    1.2k
    Kako neslužbeno doznajemo, VAR se nije aktivirao jer su u sobi, u kojoj su sjedili Tihomir Pejin i Kruno Šarić, smatrali da su sve tri situacije bile za žuti karton, a ne crveni, i očekivali su da će Pajač Mišiću dati dva žuta te ga isključiti.

To se, eto, nije dogodilo pa je bijesan kao nikad bio i predsjednik Rijeke Damir Mišković.

A šta ćemo s ovim?
  • Jokagrof
    17
    ja sam bio na zapadu kolko sam cuo nitko a misicu nije reko dal se sralo po kovi jeste i nekim glupim potezima npr ljubicicevo pucanje s 460 metara udaljenosti itd ali konkretno misketu niko nis nije reko a i da je sta sad nek se izvole nosit s pritiskom zaradjuju bjesnu lovu ak mu je tesko nek ide na gradjevinu radit pa kad ti kazu pijani majstori glupane glupi nis ne znas sta onda bi poceo plakat kakve mimozice majko moja
  • Mali dioničar
    18.3k
    Kolko debila ovdje.

Prije 2 sezone je Rijeka ubila Dinamo igrom, gadjala prečke i stative.

Dinamo je izjednačio iz slobodnjaka.

Onda je ušao Hoxha i zabio za, zamisli 2:1.

Apsolutno nezaslužena pobjeda koju smo svi mi normalni navijači Dinama proslavli bez imalo grča na licu.

Uzeli naslov i napravili feštu na Trgu.

Sad vas je sram pobjede nad Rijekom 2:1 zamisli suludim golom Hoxhe.

Ma marš u pičku materinu.
  • kajjaznam
    302
    patetika, ko te tjera. Ti si tu zato što voliš ići na tekme i Dinamo, a igrači dolaze i odlaze
  • kajjaznam
    302
    sve stoji, ali mi nemamo igru, a trebali bi je imati. Uzmi u obzir pare potrošene ovo ljeto
  • sport
    5.3k
    Čestitke na pobjedi.Treba malo smiriti strasti i ne radi frku tamo gdje je nema.Već ponovljeno 100 puta,trener je nov,ekipa je nova,još se svi skupa privikavaju jedni na druge i na kraju procesa će se iskristalizirati tko što može i odgovara li onome što se očekuje od igrača Dinama.
    Mirno spavajte i spremajte se za novu utakmicu.Lijep pozdrav svima.
  • JMastermind
    1.2k
    da, ali tad nismo imali momčad u koju je ulupano 20 milijuna u jednom roku.

I napokon naš Dinamo. Onaj je bio nečiji tuđi. Ovaj je napokon naš. A naš Dinamo je u rukama nedoraslih.
  • hardek
    7.1k
    Pa svi bi bili sretni i danas da je ovo pobjeda koja ti je donijela naslov prvaka. Problem je u tome da smo 20+ utakmica udaljeni od kraja prvenstva, a igra koju pružamo ne može donijeti pobjede u kontinuitetu.

Trener se pogubio, ne ličimo na ništa ali bi trebali biti sretni i pljeskati jer smo pobijedili strašnu 7. momčad HNLa kojoj u ekipi igra JEDAN igrač koji bi kod nas igrao u prvih 11.
  • Nolifer
    13k
    Ovo je najveci problem Dinama...CastAway1986

• Mali dioničar
    18.3k
    Trener se pogubio, ne ličimo na ništa ali bi trebali biti sretni i pljeskati jer smo pobijedili strašnu 7. momčad HNLa kojoj u ekipi igra JEDAN igrač koji bi kod nas igrao u prvih 11.hardek

Ne znam, po meni je Fruk igrač koji bi bio uvjerljivo najbolji igrač Dinama.

A Dinamo ima u momčadi samo Nevistića (koji brani grozno) i Mišića od standardnih i Hoxhu od rotacijskih igrača od lani.

Dinamov lijevi bek je lani bio treći lijevi bek Rijeke.

Ne mogu reći da Kovačević radi jako dobro, ali nije mu ni lako u situaciji kad su mu momčad slagali drugi, još je dobio naputak za formaciju, a i radi se o 15tak novih igrača koje treba uigrati.
  • Pacho
    9.4k

Da smo mi u nekom nizu pobjeda uz dobru igru onda bi se ovo danas proslavilo kao ta utakmica koju opisujes i jos bi si tepali o pobjednickom mentalitetu radi kojeg smo izvukli pobjedu. Problem je sto mi igru nemamo pa je svima jasno da nas uskoro ceka nova samarcina.

Ako se ne varam ta utakmica protiv Rijeke je dosla pred kraj niza od 11-12 pobjeda za redom. Nije ni tad igra bila bajna, ali da li itko vjeruje da dobri covjek Kova moze ostvariti takav niz?
  • Boycie
    3.6k
    Znaci jedna tekma i greska u korist dinama je bila dovoljna da krene hajka i mantra da dinamo mora biti prvak. Kartoniraju nas iz zajebancije od pocetka prvenstva, apsolutno nikakvog poguranca, dapace... i sad krece linč. Svi mediji pisu o 4 zuta u toj situaciji, nit je udario ovog na podu nit je liznuo Majstorovica. Miskovic izasao iz rupe, kao da su mu 2 gola ponistena pa nisu dobili... sutra bi uzeo Misica za dzabe. Gadljivo.
  • Mali dioničar
    18.3k
    Ako se ne varam ta utakmica protiv Rijeke je dosla pred kraj niza od 11-12 pobjeda za redom. Nije ni tad igra bila bajna, ali da li itko vjeruje da dobri covjek Kova moze ostvariti takav niz?Pacho

Malo se ponavljam.

Dinamo ima novih 15tak igrača, pred trenerom je predefinirana formacija, od starih igrača tu je samo Nevistić koji je koma, Mišić koji je na nivou i Hoxha koji je bio rotacija a sad je super.

Nije da Kovačević radi nešto super, ali vaše sprdanje njega je zbilja rubno.

Evo lijevi bok - pa ispred Gode su bili lani i Devetak i Lesickas, a danas Goda igra u Dinamu standardno. Ok, svi ste zaljubljeni u Vinlofa. Ne mogu reći da je dečko loš, ali nije ni Krznar, a kamo li Jarni.

Svi vezni koji su dovedeni su isti kalup, nema tu "Baturine" koji može nositi loptu ili "Sučića" koji ima i zadnji pas i realizaciju.
  • hardek
    7.1k
    U ovoj ekipi previše toga ne funkcionira da bi mi sve to stavili u koš zvan "nova ekipa". 5 mjeseci su na okupu, ne pričamo ovdje o 20 dana. Ovo nije Premiership pa da kažemo treba vremena jer je kvaliteta ostalih ekipa na visokoj razini.

Mi nažalost ništa osim srednjeg bloka ne možemo igrati. Visoki presing možemo igrat 30 minuta i onda fizički pucamo ko balon, na postavljenu obranu ne možemo meda, sve prilike stvaramo isključivo iz tranzicijskih situacija iz kojih je realno i najlakše zabiti gol. Jedino što ova ekipa može je stajat u srednjem bloku i igrat na kontre. Kada smo u srednjem bloku manje se fizički trošimo i možemo se kvalitetno branit cijelu utakmicu, problem je što u HNLu ne možeš igrat srednji blok.

Ovaj eksperiment sa Kovom je nažalost propao, a nas koji na to ukazujemo možete nazivati "hejterima" jer ne mogu pored zdravih očiju stavit roze cvike i govorit da je sve u redu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.