• kajjaznam
    302
    vidim da ti trebam crtati.
    Muške je ljut, jer zna da ovo ne funkcionira. A to što se gura narativ da se mora pozdraviti navijače po defoltu je krajnje bzvz. Pa Sjever je bojkotirao protiv Osijeka i kaj sad. Hoćeš ovako, evo 1:1 je igrači/ navijači.
    Previše smo toxični postali i ovakvo mjerenje kurca nikom ne odgovara
  • The Undertaker
    8.9k
    Po meni, Mišić je trebao dobiti tri žuta, jedan za prekršaj na Fruku, drugi za guranje Lasickasa i još treći za šamar nekomu. Ne opravdavam ga ali mu ne zamjeram, ja bih napravio isto. Ne možeš dozvoliti da ti se na domaćem terenu svaki poletarac unosi u lice.
    Ova reakcija na kraju utakmice mi je potpuno nejasna. Na samoj utakmici nisam vidio ništa što bi je isprovociralo. Neprimjereno u svakom slučaju ali bih volio čuti stvarne razloge.
  • Jokagrof
    17
    Trebao bi netko reci Belji da on nije ni petkovic ni haaland nit itko takvog kalibra a s obzirom kolko je placen previse mase rukama i sugerira non stop nesto igracima...danas katastrofa loptu ne moze primit kak spada bespotrebno dolazi u obranu po loptu sta on glumi ja ne znam ali nisam nikako zadovoljan njegovim ucinkom zadnje vrijeme
  • Anderson Costa
    193
    uvesti pravilo svaki puta kad se igrač zaletava na tebe, unosi u facu, prijeti imas mu pravo jednu iza uha stisnut i to je to… svi se nesto busaju o prsa i onda ih se okrzne po licu i valjanje, pa ili si faca ili nisi
  • NerminB
    93
    pa to je provociranje koje je sasvim legitimno, na onome je ko je sa suprotne strane da ostane hladne glave i da se ne pali na to.. danas smo komotno mogli igrat sa 10 zadnji dio te pitanje je bi li i 1 bod uzeli
  • ElDorado
    6.7k
    Cijelo drugo poluvrijene mi u napadu na postavljenu obranu u zadnjoj trećini sa 3 igrača na njihovih 8. Nakon toga rijeka ide u kontru i ima 4 na 3.
    Di su ti naši igrači pitam se ja? Di je nevidljivi Ljubo, Mišić, bekovi?!
    Inače danas bekovi tragično loši i Goda i Lisica
  • Anderson Costa
    193
    slazem se sa svime sto si napisao. samo kazem meni bi osobno bilo draze da je slicnije hokeju pa ko se hoce unosit u facu nek se unosi
  • mali M
    8.8k
    uvesti pravilo svaki puta kad se igrač zaletava na tebe, unosi u facu, prijeti imas mu pravo jednu iza uha stisnut i to je to…Anderson Costa

Pa naravno da ne, ali koji puta u ovakvoj situaciji kad je klub u rezultatskom kaosu, a neki grbavac ti se na tvom terenu unosi, pa možeš... Koji put i odreagiraj... I prestanite pričati o nekakvom šamaru odgurnuo ga je.. nikakav šamar ni ništa... Primio za čubice i odgurnuo.. jel za žuti? Naravno da je! Jel zato nemoćan primitivac? Nikako! Nit smo Ademija zbog takvih stvari demonizirali, niti Rileta, Bruni smo pljeskali kad se postavljao, a sad se ekipa duri na Mišketa zbog kasnije nepovezane situacije sa ovom pa udara kolektivno

danas smo komotno mogli igrat sa 10NerminB

Ali nismo... Šta ne cmizdrate na redovite Rijekine bodychekove na Dinamovim igračima bez kartona
  • Anderson Costa
    193
    nisi me skuzio ja sam stvarno za uvest to pravilo :)
  • NerminB
    93
    Ne cmizdrim, samo kazem da treba sacuvat hladnu glavu i ne riskirati crveni, em ostavis ekipu na cjedilu, em ne igras iducu, a vidimo svi koliko su sve utakmice bitne. Ja sam uvijek za to da treba biti ostriji, ne dati na sebe i na svoje ali granica treba postojati. To je sve
  • ElDorado
    6.7k
    Inače Bakrar je u izjavi rekao da su se potrošili i izgubili snagu
  • Crni86
    16.6k
    ali koji puta u ovakvoj situaciji kad je klub u rezultatskom kaosu, a neki grbavac ti se na tvom terenu unosi, pa možeš... Koji put i odreagirajmali M

Imao je misic xy prilika danas da odreagirao. Od odugovlacenja, do zastite svojih suigraca itd.

Pa je sutil i presetavao se na terenu i tako kroz cijelu sezonu.

Ovo sta ti kazes tako se ponasa kapetan, al ovo danas je bilo izuzetno glupo. Bas jako. Bar da mu se unio u facu ili nesto, ovakvo svako mahanje rukom prema glavi da li guranje ili udarac dajes priliku sucu da ti skelji crveni.

Glup, bas jakoooo glup i nepromisljen potez koji nema veze s zastitom svoje momcadi i kluba vec totalnim pomracenjem i gubitkom kontrole.

Sve bolje i bolje.
  • mrgud
    577
    Sada svi koji brane Mišića da li bi rekli da je za žuti karton samo da je obratna situacija
  • serbus
    5.4k
    Igra bez lopte je takva da je nema.
    Mislim da su baš Mišić i Araber odigrali dupli pas i odmah je Araber bio sam na golmana malo iz kosa.
    Nema trke bez lopte,čeka se lopta umjesto da trče u prostor ima im tko gurnuti. Beljo trči s njom od linije do linije i nema gdje dodati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.