• kajjaznam
    536
    vidim da ti trebam crtati.
    Muške je ljut, jer zna da ovo ne funkcionira. A to što se gura narativ da se mora pozdraviti navijače po defoltu je krajnje bzvz. Pa Sjever je bojkotirao protiv Osijeka i kaj sad. Hoćeš ovako, evo 1:1 je igrači/ navijači.
    Previše smo toxični postali i ovakvo mjerenje kurca nikom ne odgovara
  • The Undertaker
    10.3k
    Po meni, Mišić je trebao dobiti tri žuta, jedan za prekršaj na Fruku, drugi za guranje Lasickasa i još treći za šamar nekomu. Ne opravdavam ga ali mu ne zamjeram, ja bih napravio isto. Ne možeš dozvoliti da ti se na domaćem terenu svaki poletarac unosi u lice.
    Ova reakcija na kraju utakmice mi je potpuno nejasna. Na samoj utakmici nisam vidio ništa što bi je isprovociralo. Neprimjereno u svakom slučaju ali bih volio čuti stvarne razloge.
  • Jokagrof
    45
    Trebao bi netko reci Belji da on nije ni petkovic ni haaland nit itko takvog kalibra a s obzirom kolko je placen previse mase rukama i sugerira non stop nesto igracima...danas katastrofa loptu ne moze primit kak spada bespotrebno dolazi u obranu po loptu sta on glumi ja ne znam ali nisam nikako zadovoljan njegovim ucinkom zadnje vrijeme
  • Anderson Costa
    352
    uvesti pravilo svaki puta kad se igrač zaletava na tebe, unosi u facu, prijeti imas mu pravo jednu iza uha stisnut i to je to… svi se nesto busaju o prsa i onda ih se okrzne po licu i valjanje, pa ili si faca ili nisi
  • NerminB
    2.1k
    pa to je provociranje koje je sasvim legitimno, na onome je ko je sa suprotne strane da ostane hladne glave i da se ne pali na to.. danas smo komotno mogli igrat sa 10 zadnji dio te pitanje je bi li i 1 bod uzeli
  • ElDorado
    15.4k
    Cijelo drugo poluvrijene mi u napadu na postavljenu obranu u zadnjoj trećini sa 3 igrača na njihovih 8. Nakon toga rijeka ide u kontru i ima 4 na 3.
    Di su ti naši igrači pitam se ja? Di je nevidljivi Ljubo, Mišić, bekovi?!
    Inače danas bekovi tragično loši i Goda i Lisica
  • Anderson Costa
    352
    slazem se sa svime sto si napisao. samo kazem meni bi osobno bilo draze da je slicnije hokeju pa ko se hoce unosit u facu nek se unosi
  • mali M
    10.9k
    uvesti pravilo svaki puta kad se igrač zaletava na tebe, unosi u facu, prijeti imas mu pravo jednu iza uha stisnut i to je to… — Anderson Costa

Pa naravno da ne, ali koji puta u ovakvoj situaciji kad je klub u rezultatskom kaosu, a neki grbavac ti se na tvom terenu unosi, pa možeš... Koji put i odreagiraj... I prestanite pričati o nekakvom šamaru odgurnuo ga je.. nikakav šamar ni ništa... Primio za čubice i odgurnuo.. jel za žuti? Naravno da je! Jel zato nemoćan primitivac? Nikako! Nit smo Ademija zbog takvih stvari demonizirali, niti Rileta, Bruni smo pljeskali kad se postavljao, a sad se ekipa duri na Mišketa zbog kasnije nepovezane situacije sa ovom pa udara kolektivno

danas smo komotno mogli igrat sa 10 — NerminB

Ali nismo... Šta ne cmizdrate na redovite Rijekine bodychekove na Dinamovim igračima bez kartona
  • Anderson Costa
    352
    nisi me skuzio ja sam stvarno za uvest to pravilo :)
  • NerminB
    2.1k
    Ne cmizdrim, samo kazem da treba sacuvat hladnu glavu i ne riskirati crveni, em ostavis ekipu na cjedilu, em ne igras iducu, a vidimo svi koliko su sve utakmice bitne. Ja sam uvijek za to da treba biti ostriji, ne dati na sebe i na svoje ali granica treba postojati. To je sve
  • ElDorado
    15.4k
    Inače Bakrar je u izjavi rekao da su se potrošili i izgubili snagu
  • Crni86
    25k
    ali koji puta u ovakvoj situaciji kad je klub u rezultatskom kaosu, a neki grbavac ti se na tvom terenu unosi, pa možeš... Koji put i odreagiraj — mali M

Imao je misic xy prilika danas da odreagirao. Od odugovlacenja, do zastite svojih suigraca itd.

Pa je sutil i presetavao se na terenu i tako kroz cijelu sezonu.

Ovo sta ti kazes tako se ponasa kapetan, al ovo danas je bilo izuzetno glupo. Bas jako. Bar da mu se unio u facu ili nesto, ovakvo svako mahanje rukom prema glavi da li guranje ili udarac dajes priliku sucu da ti skelji crveni.

Glup, bas jakoooo glup i nepromisljen potez koji nema veze s zastitom svoje momcadi i kluba vec totalnim pomracenjem i gubitkom kontrole.

Sve bolje i bolje.
  • mrgud
    961
    Sada svi koji brane Mišića da li bi rekli da je za žuti karton samo da je obratna situacija
  • serbus
    6.2k
    Igra bez lopte je takva da je nema.
    Mislim da su baš Mišić i Araber odigrali dupli pas i odmah je Araber bio sam na golmana malo iz kosa.
    Nema trke bez lopte,čeka se lopta umjesto da trče u prostor ima im tko gurnuti. Beljo trči s njom od linije do linije i nema gdje dodati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet