• DiddyGuela
    4.8k
    Cak se i sada pretjeruje kada je Hoxha napokon docekao svojih 5 min. slave.

Ja sam jedan od onih koji su ga "branili" dok ga je vecina pljuvala jer sam vidio da u njemu postoji određeni potencijal. Nastupi u Slavenu, ponesto kod nas, Albanija... i bio sam svjestan da za te novce ne mozes dobiti ne znam kakvo krilo.

Ali isto tako sada vidim da neki idu u ekstreme. Hoxha je isti onaj igrac od prije nekoliko tjedana kada su ga svi tjerali a sada ga obozavaju. Covjek ima svoje limite i to ne smijemo zaboraviti. On je dobar i vrijedan igrac ali kao nekakva backup opcija ili kao nekakvo takticko "iznenađenje".

On je na svojem krajnjem limitu, nije vise mlad igrac i nece vise napredovati. I dalje ce nam jest zivce i donositi glupe odluke jer je to Hoxha. Ali ce i dalje biti vrijedan igrac koji nam u određenm kontekstu utakmice/protivnika moze biti od velike pomoci!
  • Mr Anderson
    14.7k
    a igračima je najpametnije da ne čitaju forume i komentare na internetuSajla

Mislim da su rijetki koji čitaju. Ako i čitaju, Zona je kamilica prema nekima.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Arber Hoxha 2.1
    Kad te ne ide , a ulog je velik ,kad treneri ne mogu ti se uzdaš u Boga o Hoxhinu desnu nogu
  • Zvonkec
    387
    Čudo gol prime orša:clap: :clap: :clap:
  • Jima
    827
    Hoxha je naš daleko najopasniji igrač ove sezone. Naravno da ima svoje mane, ali pristup i realizacija mu je odlična ove godine. Defenzivno isto odradi dobar posao. Bravo Arbere
  • Masto
    334
    Drago mi je da je hoxha iskoristio priliku koja mu je dana protiv hajduka i nastavlja svoju dobru formu
  • Zagi
    12.7k
    Dajte gif kada stignete. Ovaj gol mora ostati zabilježen.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Ovaj čovjek se preporodio,što znači vjera u sebe i kad dobiješ pravu priliku a ne garbage time
  • CastAway1986
    4.3k
    Hoxha redovno trpa Rijeku ,bilo bi dobro ako netko moze izvuci statistiku koji mu je ovo vec gol koji im je dao
  • Keyser Soze
    16.7k
    Allahov prorok
  • Jos-Optimus
    7.7k
    Opcenito je bio dobar, a ekipa sere po njemu. Igra hrabro, sa srcem, premalo je suigrača u završnici. Jbg, da ima bolji prvi dodir onda ne bi bio u Dinamu
    Ali definitivno je pravo krilo i jako dobar igrač
  • Crni86
    16.6k
    Jel ono gadao ili nije samo on zna.

Nije los igrac, ali situacijska inteligencija mu je na niskim razinama. 1/100 odluka mu bude dobra. Al jbga zato je tu a ne recimo u ligama petice.
  • jp23
    3.5k
    Ovo mi je jedan od najboljih/najljepših golova koje smo dali otkako je Oršić otišao
  • Jaro
    11k
    po onome kaj se vidi na tv snimci je gadjao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet