• Jos-Optimus
    7.7k
    jesi li siguran da mozemo kupiti boljeg?
  • gaTeDZG
    2.4k
    Hoxhaldinhoooooooo
  • Big Daddy
    1.6k
    Arber je Kovacevicu 8 puta u ovoj sezoni spasio posao.
  • Jos-Optimus
    7.7k
    ok, nisam mislio ništa loše btw...samo hocu reci da ga poprilično podcjenjujemo
  • DrRatoljub
    349
    Ljudi koji su za prodaju Hoxhe mi nisu jasni. A koga ćeš dovesti za maksimalno 3 milijuna koja ćeš dobiti. Da imamo igru Arber bi bio samo još bolji.
  • miro
    7.8k
    stavit ces Varelu i Horvata da dijele minutažu, plus Vidović kad treba
  • Borovljanin
    358

Vidim neki su već digli ruke od titule ove sezone
  • miro
    7.8k
    Ma ok, ne kažem da ga se proda pošto poto, dapače, fakat ga cijenim, ali ako nam o njemu ovisi titula, onda smo negdje gadno zajebali. A osim toga, mi smo klub koji će i dalje živjeti od prodaje, pa bi bilo dobro da malo više promoviramo svoje talentirane juniore. A imamo ih, i to dosta: Varela, Horvat, Jakir, Zebić, Šunta itd....
  • Borovljanin
    358

Ako ne može igrati Mikić koji za par mjeseci puni 19 godina, a na čijoj poziciji trenutno imamo ravno 0 zdravih i spremnih igrača, nekako čisto sumnjam da ce neki drugi junior dobiti priliku (osim Varele).
  • Jaro
    11k
    Ponovno mentalitet navijaca racunovodstvenog obrta... Sve se gleda u eurima, prodajama... BMK ocemo ikog prodat. Ko ce se o tome brominuti - odabrali smo na izborima, valjda je bitniji rezultat i igracki napredak u jednom nogometnom klubu... Bez Hoxhe smo do sad u dobrom bonovnom minusu, te je trenutno jedan od par koji unatoc problemima u igri drzi momcad na rezultatski visemanje visokom nivou... A neki bi ga prodavali, ko i Kuleta prije mjesec dva. I kaj kad ga prodas? Varela/jos neki junior ce ti u kontinuitetu donosit golive i bodove? Pogotovo ako ima natovaris uteg moranja - a ako si u prvih 11 Dinama - MORAS, nema ako...
  • masacusec
    6.5k
    Srao sam protiv ovog dečka kao insuficijentnog igrača koji nema kaj raditi u našem klubu, međutim, mali me na terenu totalno demantirao. Uz to, autor je najljepših golova ove sezone od koji su neki krucijalni, uz konkretan angažman kroz svaku utakmicu.
  • scooniepenn
    5.8k

Vidovic se pokazao kao krilo iz snova. Zamjena samo takva za Hoxhu. Napokon imamo brzo, prodorno i efikasno krilo i sad cemo ga mijenjati igracem koji osim suta nema niti jednu karakteristiku za moderno krilo. Horvata treba dati na posudbu da skupi sto vise minuta seniorskih negdje ako je moguce, a Varela treba skupljati minute kao do sada ulazeci s klupe i ako se nastavi dobro razvijati neka do kraja sezone tu i tamo i pocne.
  • rokikaciga
    6.5k
    Horvata treba dati na posudbu da skupi sto vise minuta seniorskih negdje ako je mogucescooniepenn

Ne. Imat cemo B ekipu u 2.hnl
  • Zagi
    12.7k
    Ne vidim zašto talentiraniji juniori nebi bar ovu sezonu bili na dvojnoj reg.
    Pavić je skupio već hrpu minuta, zašto nebi i njih još par?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet