• Crni86
    16.6k
    imo je koji trenutak prije slican pokusaj
  • Filip Međimurje
    898
    Naš Arbi je progovoril hrvatski! Znam da se govorilo da je godinama tu i da ne zna ni beknuti, a u inteview-ovima je uvijek govorio engleski.

Eto kaj se desi dok dobiješ samopouzdanje, na terenu i izvan njega. :smile:

• jedan u nizu
    16k
    ''Jesi bas ciljao onaj suprotni kut?''

''Mislim da da hahaha''
  • dinamozivivjecno
    3k
    podsjeca malo na orsin gol protiv West Hama u Londonu.
  • San Lorenzo
    22.9k
    Jel ovaj lik koji ih intervjuira onaj komentator s Arene?
  • rioda
    11.1k

Je, Ivan Stipčić. Samo je sad zaposlen u klubu za takve poslove
  • rokikaciga
    6.5k
    Air Albania
  • kajjaznam
    302
    Kako god završi tvoj mandat u Dinamu, summa summarum hvala veliko na svemu
    Bilo je padova i svega, ali ove partije kaj pružaš u ovoj sezoni su nevjerojatne.
    Svaka mu čast, ide on za 10 milja ko iz šale
  • Georginho
    463
    Uvijek posebno raspoložen protiv Rijeke.
    Nisam mu veliki fan, znao sam ga popljuvati, ali stvarno je u zadnje vrijeme vrlo koristan i opasan po protivnike.
    A ovaj gol je podsjetio malo na Žutog...
  • ElDorado
    6.7k
    Zgodan detalj je kad je Devetak izbio Misicu loptu iz ruku, dotrcao je Hoxha i odgurnuo ga. Jel to albanski orao na srbina?
  • Jaro
    11k
    Zgodan detalj je kad je Devetak izbio Misicu loptu iz ruku, dotrcao je Hoxha i odgurnuo ga. Jel to albanski orao na srbina?ElDorado

I taj detalj je pokrenuo debil od Pajaca, Bennacer dobije po nogama, u padu rukom udari/dodirne Rijeckog igraca koji ga je faulirao i sudi fauk za Rijeku, Misic s loptom u rukama se cudi sucu, Devetak izbija loptu Misicu iz ruku i uletava Hoxha...
  • ShanKu
    1.9k
    Od tjeranja iz kluba do toga da ne želim da ode još neko vrijeme :sweat:
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Tko je prije početka sezone uopće mogao pomisliti da će Hoxha nama ove sezone biti jedan od najboljih igrača. Naravno da ima svoje mušice, naravno da nekad naživcira određenim potezima, ali ove sezone izgleda preporođeno. Zabija vrlo bitne golove za ekipu, ima puno više samopouzdanja, a i srčanost mu se nikako ne može oduzeti.

Mislim da apsolutno nitko na ljeto nije imao problem s tim da ode iz kluba, dapače mnogi su to i zazivali, ali potpuno zasluženo je postao starter na lijevom krilu.
  • Crusades
    19.7k
    Još jedan od primjera kako se odnosi i ponaša Dinamov igrač. Svašta mu se govorilo, tjeralo ga se iz kluba, a on šutio i radio i dočekao svoju "priliku". Nema fan bazu kao Mudražija da zbog njega novinari postavljaju pitanja na pressicama, nego čovjek šuti i trenira. Maksimalan respekt za ponašanje, drago mi je da mu se vraća. Nadam se da će bit još i bolji.

Danas je bio dobar, imao i u prvom poluvremenu onaj dobar ubačaj koji je skoro autogol bio. Lijepo je počeo primat loptu u stranu, a ne da se stalno ukopa u mjestu s igračem na leđima.
  • Žan
    721
    Za mene idealan igrac da se na zimu uzme koja milja na ovosezonske poteze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet