• Crni86
    16.5k

O cem cemo onda pricat na forumu? Samo o izborima? Znaci aktivirat forume svakih par godina a?
  • Crni72
    105
    Ne, mi kao navijači smo slobodni komentirati, pljuvati po stvarima za koje smatramo da ne valjaju, pohvaliti nešto što je Ok ali prije svega mi smo po definiciji vođeni emocijama. Samo bih volio da su te emocije više pozitiva neovisno o tome koji smo na tablici i kakva je kvaliteta igre. Biti navijač ne znači da si uz klub kad dobro ide, kad se nižu titule…
  • Jaro
    11k
    ako nisi zadovoljan trenerom koji momcad vodi prema dolje - to znaci da nisi za klub?
  • Crni86
    16.5k
    Samo bih volio da su te emocije više pozitiva neovisno o tome koji smo na tabliciCrni72

Znaci makar igramo za onu stvar trebamo vikat bravo bravo samo tako dalje?
    Ne kuzim gdje je problem da se spomenu stvari koje pojedinim navijacima ne odgovaraju sve dok se ti stavovi iznose bez vrijedanja. Ja cu biti ful negativan i kritican ali nikad necu prestat davat podrsku svom klubu. Podrska i kritika su dvije razlicite stvari.

Ima nas razlicitih i nekima kova jednostavno ne sjeda, drugima sjeda. Isto je sa igracima - netko voli tehnicare, drugi agresivnije borce radilice. Valjda smo tu da ta iskustva i stavove razmjenjujemo i naucimo nesto novo.
  • DiddyGuela
    4.8k
    S obzirom da ce Kova ocito voditi momcad protiv Rijeke a to bi znacilo i protiv Celte, svaki iduci neuspjeh ide na Bobanov racun. Jasno je da je Kova bivsi samo pitanje je koliko toga mora usrat da bi ga se smjenilo. Iz njegovih izjava sa presice mozemo cuti iste floskule i price o procesu kao da vodi klub sa dna PL a ne Dinamo koji trosi vise od svih momcadi u ligi zajedno. Dosta je price i opravdanja.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Nisu li i na upravljačkim funkcijama navijači tog kluba? Jesu li i oni vođeni emocijama?
  • Crni86
    16.5k
    svaki iduci neuspjeh ide na Bobanov racunDiddyGuela

Pa svaki neuspjeh i uspjeh do sada i od sada idu na bobanov racun kao krojaca sportske politike. On je birao kadar i trenera i mislim da je on toga itekako svjestan.
  • DiddyGuela
    4.8k

Mislim konkretno na sadasnju situaciju i izostanak reakcije. Koliko god se Kova od pocetka cinio kao riskantan izbor sigurno bi Boban izabrao nekog drugog da je mogao predvidjeti kako Kova nije dorastao klupi Dinama...ali lako sada biti pametan. Boban je sigurno fulao sa izborom, tu nema dileme i događa se i boljima, ali me vise brine izostanak reakcije sada kada stvari ocito ne funkcioniraju nego njegov krivi izbor kada se odlucio za Kovu krajem prosle sezone.
  • ElDorado
    6.6k
    Danas sam saznao zanimljiv info. Kad je Vž zapravo otkantao Kovu on je bio u ljeti pred potpisom za Orijent. Sve su dogovorili ali mu se oni poslije nisu javili. U Slavenu je završio tako igrom slučaja i zbog loših rezultata
  • San Lorenzo
    22.8k
    To je i meni fenomen. Valjda tak izgleda. A možda je lik psihopat totalni ili šta godDroljo

Meni je upravo taj gard dobrog, pa skoro i naivnog čovječuljka, primarni razlog zašto ga nisam htio na klupi Dinama...trener ovog kluba mora bit kurčevit i karizmatičan, nije čudo da su baš Vahid i Bjelica ostavili najjači dojam ovdje.
  • Pacho
    9.2k

Znaci uzeli smo lika kojeg je Orijent ghostao

thumbs-up-90s.gif
  • rokikaciga
    6.5k
    Zar nije on privremeno napustio klupu Varaždina zbog karcinoma, došao je Šafarić i nastavio s dobrim rezultatima i tu je uprava odlučila dat podršku legendi kluba a ne ga napucat s klupe?

Ne znam o kakvim točno lošim rezultatim se priča. Možda se ja loše sjećam samo...
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Vjerojatno misli na loše rezultate Slavena, imali su u tom trenutku tipa 1 bod u 6 kola
  • rokikaciga
    6.5k
    Aha, krivo sam skužio
  • ElDorado
    6.6k
    krivo si shvatio. Da Vž ga je napucao ali da ga je Orijent uzeo nikad ne bi u Slavenu završio. Loši rezultati su bili u Slavenu s onim Radeljićem pa su uzeli Kovu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.