• LA BOMBA
    428
    Znaci uzeli smo lika kojeg je Orijent ghostaoPacho

Možda se zapravo radi o Leyton Orient F.C. koji je tražio Kovu zbog njegovog velikog iskustva takmičenja u četvrtim ligama.
  • Pacho
    9.2k

Ili bolivijski Oriente Petrolero
  • LA BOMBA
    428
    Ili bolivijski Oriente PetroleroPacho

Haha zamisli da bi stvarno išao tamo. Trener koji je svoje ime ostvario u županijskim ligama na međimurskoj ravnici odjednom treba voditi utakmice na 4000 metara nadmorske visine. A čak i to bi imalo više smisla nego da se ga dovodi u Dinamo.
  • The Undertaker
    8.9k
    ali ne podrzavam njega kao osobu,Pacho

O ovomu ja pričam. Nemam problem kad se kritizira njegov trenerski učinak, konkretne odluke, taktika, znači sve ono što mu je zadatak, bez obzira slagao se ja sa kritikama ili ne.
    Imam problem i smatram nekorektnim spočitavati mu da je naš trener zato što je dobričina, da ne zna engleski, da nema adekvatan body language i takve i slične kritike njega kao čovjeka iako ga velika većina nikad nije upoznala.
    Ako nitko onda barem navijači Dinama moraju štititi dignitet svoga trenera jer time štitimo i dignitet kluba pa i nas samih (u neku ruku).
  • Pacho
    9.2k

Ja mislim da dignitetu kluba ipak vise steti nekompetentni trener radi kojeg nas samaraju Vukovar i Gorica nego nasa laprdanja na forumu.
  • The Undertaker
    8.9k
    Istina ali znanje trenera mi ne možemo promijeniti a pisanje možemo.
  • Pacho
    9.2k
    Ali ako je tocno ono za Orijent, to je tako jebeno porazavajuce... Znaci da Slaven nije lose usao u sezonu i angazirao dobrog covjeka Kovu, isti bi danas valjda bio u Bijelom Brdu, Sesvetama ili eventualno HNL davljeniku, ali ta jedna sezona sa Slavenom koju je odradio s 49-50 godina ga je dovela do klupe Dinama.

Umjesto da uzimamo trenere koji su kandidati za klupe klubova koji se kroz lige petice bore bar za Europa Ligu, koji su vodili klubove poput portugalskih ili nizozemskih velikih trojki, top grckih ili ceskih klubova, Salzburga, itd. Ili nekoga poput Riere koji ubija u slabijoj ligi, a imas ga sansu zgrabiti prije nego sto ti postane nedostupan. Ne, mi uzmemo pedesetogodisnjaka kojeg je Orijent htio pa odjebao. Kao da Real Madrid uzme covjeka koji je bio na pragu Mirandesa godinu dana ranije pa se cudi kako je nedorastao.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Nakon svega viđenog,pitam se šta bi se desilo da su Šimić ili Marić doveli Lovu za trenera Dinama ? A on po ovome na što mi koliko i odgovara više da su ga oni postavili. Kako je Zvone doveo sve igrače u rekordnom roku , gledajući sad sve onako iz ovog kuta gdje se sad nalazimo, volio bi da je malo više vremena uložio tražeći odgovarajućeg trenera još jednom se pokazalo koliko je trener važan ,jer od ničega može napraviti momčad , dok loš trener od dobre momčadi ne napravi ništa . Spreman sam na kritike ,ali meni o pobjede protiv Celte i Rijeke nemogu popraviti mišljenje o njemu više. Imao je sve adute na svojoj strani ,od priprema ,posložene momčadi, direktne skupine europske lige,podrška ogromna,mogao dovest Livija i od svega je napravio NIŠTA
  • ElDorado
    6.6k
    Ne mogu reći da to na početku sezone nije na momente izgledalo dosta dobro. Samo kaj sad iz tekme u tekmu zgleda sve gore. I opet je danas pricao o procesu…. Pa jebote proces Sanchez je Rijeku slozio u mjesec dana.
    Uglavnom sutra ne ocekujem bas nista. Ako i pobijedimo a igra bude za kuac to mi nista nece znaciti.
  • Danko
    2.5k
    Sutra ćemo vidjeti koliko ga igrači slijede.
    Moj je dojam da je u početku bilo ok ali s vremenom su igrači počeli uviđat kakvo mu je znanje i rekao bih čudan odnos prema nekim igračima pa je zbog toga počeo gubiti svlačionicu i mislim da su ga prestali slijedit
    Nadam se da sam u krivu.
  • LA BOMBA
    428
    Nije mi jasno čime je to Kovačević zaslužio više strpljenja od Cannavara.

Za Cannavara su ljudi pričali da je prevara al imao je totalno identične rezultate kao Kovačević u ligi. 2 boda na utakmicu, isto kao ima Kovačević sada. Sa tom razlikom da je Kovačević imao pripreme u ljeto i da su ove godine u HNL klubovi večinom u lošoj formi, pogotovo u vrijeme kad je Dinamo igrao protiv njih.

Ako se je Cannavara maknulo zbog loših rezultata, onda se mora i Kovačevića. Cannavaro ipak ima veliko karieru za sobom i čak i kao trener napravio je više od Kovačevića. Imao je mnogo veći autoritet kod igrača, bolje pričao sa medijima itd. Cannavaro je po svim kriterijima bio bolji trener Dinama od Kovačevića.
  • prefontaine
    4.8k
    rijetki su govorili da je Cannavaro prevara. Većina je svršavala na to što nam je trener svjetski prvak, ime, autoritet, bogatiji od igrača, treniran od najvećih svjetskih trenera, dobit ćemo od njega ogroman publicitet, jer, svjetski prvak. Pa iza toga "van tač bol", "direklti pasis", "presing", poseban režim prehrane, posebna hrana i skupa aparatura za spravit tu hranu, nakon koje valjda 70 posto igrača ode na burek ili kebab... Imamo trenera, imamo ime, imamo promjene, imamo viziju, imamo budućnost.

Sve to je bilo pod Cannavarom.

A ni ovaj trenutni nije puno bolji. Ako je uopće bolji.
  • LA BOMBA
    428
    Kovačević sigurno nije bolji od Cannavara po tome što smo vidjeli u Dinamu.

Ja mislim da bi Cannavaro mnogo bolje odradio ako bi dobio momčad u ruke u vrijeme kad ju je dobio Kovačević, sa rekordnim pojačanjima, lošijom HNL konkurenciju i bez pritiska da odmah starta sa -8 bodova ili koliko je bilo kad je Cannavaro došao.

Kovačević je Dinamo dobio u idealnim uvjetima, nije čak ni bilo evropskih kvalifikacija, euforija zbog Bobana, Rijeka i Hajduk u lošoj formi u početku sezone. A ima samo 2 boda na utakmicu. 3 porazi u 11 utakmica.
  • jakov1
    1.1k
    ije mi jasno čime je to Kovačević zaslužio više strpljenja od CannavaraLA BOMBA

Cannavarova ekipa nije odigrala dvije smislene akcije u cijelom mandatu. Pada mi na pamet Pjacin gol Milanu, za vise bi se trebao dobro pomucit.

Kovina ekipa se isto nije ubila od ljepote, ali desna strana Valincic-Lisica-Ljubicic je radila dar mar u skoro svakoj utakmici i barem se nazire neki smisao ekipe, koliko god da porazi od buducih drugoligasa taj dojam ispiru.

Da je Cannavaro dobio okolnosti iste kao Kova, vjerojatno bi i prije prvog kola bio na tankom ledu jer se pokazao kao teski ego triper (bez pokrica) i ne vjerujem da je u stanju izgraditi zdravo okruzenje. Pazi, on je nakon otkaza hvalio Marica i izjavio da je trenutno vodstvo (tada jos Manenica/Zajec) najgore u povijesti, a za klub nije ni cuo do prije par mjeseci.
  • El Madrigal
    678

Možemo svi imati svoja mišljenja o sadašnjosti i budućnosti... Svatko na svoj način biti optimist ili pesimist. Međutim, ti si ujedinio i jedne i druge u ovom postu. Ovo je najrealniji pogled na trenera. Realistično! Mislim da ne bi trebalo biti uopće suprotnih komentara na ovo. Ubo si ga u iglenu ušicu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.