• LA BOMBA
    398
    Da, Cannavaro je imao sve te greške al činjenica je da je imao identičan rezultat u HNL kao Kovačević. Pa sad ako Kovačević ne može ostvariti bolji rezultat od ego tripera bez akcija Cannavara, onda je izgleda i on problem.
  • dmil
    1.2k
    po meni otkaz treba dobiti samo zbog forsiranja Nevistica
  • jakov1
    1.1k
    ako Kovačević ne može ostvariti bolji rezultat od ego tripera bez akcija Cannavara, onda je izgleda i on problemLA BOMBA

Da Riera dode umjesto Kovacevica, koliko dugo bi mu oprastao jednake rezultate koje imamo trenutno?
  • Mr Anderson
    14.6k

Trenutno ništa drugo ne želim više nego da ti se Kova ispiša sutra u ta šporka usta, tebi i sličnima tebi koji ga danima omalovažavate i pljujete.
  • Chempers
    940
    Imam problem i smatram nekorektnim spočitavati mu da je naš trener zato što je dobričina, da ne zna engleski, da nema adekvatan body language i takve i slične kritike njega kao čovjeka iako ga velika većina nikad nije upoznala.The Undertaker

A jel ti znaš na temelju čega je postao trener Dinama? Ili ćeš populisticki napisati zato što ga je netko iz Uprave izabrao? Ok, a na temelju čega?
  • Pacho
    9.1k

Sta bi se to sutra trebalo dogoditi da bi se moglo nazvati pisanjem? Pobjeda protiv Rijeke doma? Jel to neko veliko postignuce za trenera Dinama?
  • NitkoBitan
    32.5k
    Sta bi se to sutra trebalo dogoditi da bi se moglo nazvati pisanjem? Pobjeda protiv Rijeke doma? Jel to neko veliko postignuce za trenera Dinama?Pacho

Pobjeda protiv Rijeke bi znacila 5/5 derbija, ne znam jesmo li u cijeloj prosloj sezoni toliko derbija dobili haha. To je kaj se prvenstva tice.

Sto se tice Europe pobjeda nad Celtom iduci cetvrtak bi nam prakticki osigurala proljece u EL vec pocetkom studenog.
  • gaTeDZG
    2.3k
    Pobjeda protiv Rijeke bi znacila 5/5 derbija, ne znam jesmo li u cijeloj prosloj sezoni toliko derbija dobili haha.

Nismo. Osijek u drugom kolu (Rile u 95' za 1:2), onda tek oko Uskrsa opet dobili Osijek, između tih 27 kola protiv trojke smo imali 0-3-5 omjer.
  • Bogoljub
    42
    A jel ti znaš na temelju čega je postao trener Dinama? Ili ćeš populisticki napisati zato što ga je netko iz Uprave izabrao? Ok, a na temelju čega?Chempers

Pa valjda na temelju toga sto je necija procjena bila da je kompatibilan s njegovom nogometnom filozofijom. I da on to moze na visoj razini u Dinamu. Sigurno nije na eci peci pec. Da li je pogodio ili nije pokazat ce vrijeme, al to sigurno nije 11 kola HNL-a i 3 EL bez obzira sto mnogo toga budi sumnje jel Kova taj ili nije.
    Ne vidim uopce smisao ove graje na javnom forumu. Jedno je utemeljena kritika, drugo je prakticki sprdanje i omalovazavanje covjeka koji je jos uvijek trener Dinama.
    Sigurno je jedino da onaj koji ga je doveo i drzi ga na klupi ima puno bolji uvid u to kakav je on trener, od random ljudi na forumu koji su ionako od danas do sutra. Kao sto je Bakrar bio skart, pa je sad top. Kao sto je Ljubo bio top, pa je sad flop. Zavisno od utakmice do utakmice.
    Ti nemas nikakvu odgovornost od pisanja. Danas ces pogrijesit s procjenom i nikoga nece bit briga za to pa ni tebe. Netko drugi ima stvarnu odgovornost za svoje poteze i neka taj netko donosi odluke i upravlja klubom pa cemo vidjet gdje ce nas to dovesti.
    Nekad svoje frustracije treba ostavit za sebe, umjesto da se za svaki los rezultat dolazi gnojit ovdje.
    Pustite ljude da rade, relax, stanite na loptu.
  • Jos-Optimus
    7.7k
    Mislim...i ja sam poludio na zadnje utakmice, ali raspon drame koji se ovdje pokrene na mali znak negativnog trenda je užasan. Bez uvrede ikome, ali onog luđaka španjolskog koji se izderava u mikrofon i psuje protivnike ne želim za trenera Dinama, ako je Boban procijenio da je potreban mir i kontinuitet i da će dati još neko vrijeme Kovi - onda je to tako i nema potrebe mlatiti praznu slamu.
  • KtcGoat
    1.8k
    "Zasto mi nije drag dobri covjek Mario Kovacevic" epizoda
  • don
    16.5k
    Pobjeda protiv Rijeke bi znacila 5/5 derbija, ne znam jesmo li u cijeloj prosloj sezoni toliko derbija dobili haha. To je kaj se prvenstva tice.NitkoBitan

i šta ti znači to dok si na -3? Apsolutno nebitna statistika ako gubiš utakmice koje ne smiš gubit.
  • Mr Anderson
    14.6k
    Jel to neko veliko postignuce za trenera Dinama?Pacho

Jeli veliko postignuće za wannabe navijača Dinama napisat barem jedan tekst podrške umjesto ko šizofrenični papagaj štancat 10-20 istih debilnih postova uz neizostavno sprdanje i omalovažavanje trenera Dinama?
  • LA BOMBA
    398
    Pobjeda protiv Rijeke bi znacila 5/5 derbijaNitkoBitan

Derbi je samo jedan, protiv Hajduka. Ako su utakmice protiv Rijeke i Osijeka derbiji onda je derbi i utakmica protiv Lokomotive, koju je izgubio.

Nemojte mi sa tim pričama da je odjednom sve živo derbi. U Engleskoj ljudi utakmice Arsenal-Man United ne nazivaju derbi a Osijek-Dinamo bi to kao trebao biti.

Možda bi još imao neki point ako bi te momčadi sve bile u top 4 kao nekada, međutim Osijek je 9. i Rijeka 7. Pobijeda protiv Lokomotive bi ti bila više impresivna nego to, jer su 3., a još su ti u istom gradu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.