• NKDZ86
    6.2k
    olmić dragi, nemoj tako pričat jer čovjek nije dovoljno igrao da ga možemo sudit, bar ja ne mogu.
  • NVKOD
    8.6k
    Stvarno mi nije jasan taj hajp oko Mudražije.

Slušam po podcastima da je sramota što je Dinamo izdao Mudražiju. Prijatelj mi se javlja i govori: "Zašto Mudražija više ne igra?" Facebook i Instagram komentari stalno guraju Mudražiju u prvih 11.

Ali realno, on neće skupiti puno minuta iz dva jednostavna razloga. Prvo, u veznom redu ima barem pet igrača koji su kvalitetom barem tri koplja bolji od njega. Kao drugo, na njegovoj poziciji imaš mlade igrače, "eksponate" koje ćeš jednog dana dobro unovčiti, a za njega s 28 godina ne možeš očekivati dobru lovu. Također, lako je biti u Lokomotivi hit igrač kad se sve vrti oko tebe, u Dinamu si ti samo jedan od igrača.

Ekipa gura Mudrog vjerojatno iz razloga što je nekoliko puta rušio tovare i što je dečko iz kvarta, ali budimo realni, čovjek nema kvalitetu za igrati u Dinamu kakvog želimo gledati. Da je Boban došao prije na vlast, on nikada ne bi postao igrač Dinama.

Kakvog smisla ima stavljati Mudražiju u igru ako u veznom redu, iako nije njegova pozicija, igra dojučerašnji igrač Milana? Hej, Milana, a ne NK Zagorec.

Stalno ga guraju u prvu momčad Dinama, a dobio je priliku u Kupu i tamo je pokazao totalnu nezainteresiranost. Dok je Bakrar, koji je došao zadnji od igrača, dao sve od sebe, zabio hattrick i zasluženo dobio više minuta jer je čovjek dao sve od sebe, neovisno je li na suprotnoj strani petoligaš ili ekipa iz Europe.

A pola tih ljudi na Facebook komentarima nisu pogledali više od dvije Dinamove tekme u životu ili ne znaju što je ofsajd da bi komentirali nešto o Mudrom.
  • ElDorado
    6.6k
    Osim toga meni Mudri nije uopće veznjak vec vise neka poluspica. Koliko se sjecam u Loksi je igrao i desno, nesto kao Jagusic u Slavenu
  • dis
    158
    Nisam Mudražija team ali zaslužio je više prilike i mislim da bi u nekim utakmica probijanja bunkera odlično došao.
  • Blueshadow86
    4.4k
    Igrao je u kupu protiv amatera iz Predavca - neprimjetan.
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Iskoristio bih ga kao asset u nekom transferu dok jos ima neku vrijednost. Tipa dao bi mudrog i zivkovica osijeku za matkovica ako se vec mora ici po njega, ili belupo za jagusica.
  • dis
    158
    istina ali ne bi ja donosio zaključke na osnovi 1 utakmice.Većina igrača Dinama ove sezone je imala takvih neprimjetnih utakmica.
  • Blueshadow86
    4.4k
    A vidjet ćemo, možda mu novi trener Dinama da više prilike. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention