Fatos Beqiraj
Navijač Dinama
prefontaine
Droljo
Eduardo
vlatkomarkovic
Htio bih pohvaliti moderaturu, osobito su vidljivi pomaci u načinima i pristupu ljudima pred ban. Mislim da je ovaj pristup puno kvalitetniji i da se vidi na smanjenom broju banova. Osim naravno kada se fkt pretjera, ali se bas vidi da se svakako pokusa prvo srezati situacija u korijenju i spriječiti daljnja eskalacija…. — vlatkomarkovic
vjeko1701
prefontaine
vlatkomarkovic
Pod pretpostavkom da ti je ovo prvi račun i da nisi proveo dulje vrijeme čitajući forum prije dolaska, moraš razumijeti u kakvoj si situaciji došao ovdje i kaj se sve događalo. — vjeko1701
Prije deset mjeseci je taman bila u tijeku druga u nizu loša sezona, Taman se završavala tranzicija između stare i nove uprave. Od samih početaka foruma, nikad nije bilo toliko članova ali ujedno i botova, onih koji namjerno pale i onih koji svoje nezadovoljstvo i frustracije iskaljuju ovdje. — vjeko1701
vjeko1701
Svačije gledanje na forum se svodi na svom iskustvu, a moj počinje tada i ja mogu samo reci da se sada osjeti razlika…. Sad da li je došlo do promjene ponašanja forumaša ili do pristupa moderature ja to mogu procijeniti samo iz mog POV-a. Iz moje perspektive je došlo do promjene sa strane moderature i to je opet za pohvaliti. Moguće da je to i do ponašanja forumaša, a vjerojatno je oboje… — vlatkomarkovic
U svakom slučaju hvala na objašnjenju — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.