• Fatos Beqiraj
    257
    Imam prijedlog jer se svi prave pametni iza utakmice kako je sta trebalo funkcionirati i tako iza svake utakmice.

Trebalo bi uvest isto kao predictor al da se samo piše prije utakmice kako bi tko postavio utakmicu i tko bi igrao u prvih 11. Pa da vidimo to znanje na kraju utakmice.

I da je zabranjeno komentiranje tudjih procijena do iza utakmice
  • Krizy
    63k
    Onda ti na utakmici ne treba trener svih 90 minuta.
    Samo postavi igrače i ne mijenja ništa ovisno o događajima na travnjaku.
    Gubiš 1:0, protivnik je u svojih 35 metara, logično da prvotna postavka pada u vodu.
  • Navijač Dinama
    10.7k

Nisam znao da u Sjevernoj Koreji živimo.

Najbolje je da zabranimo općenito ljudima da pišu. Nema veze o kome, čemu i što pišu(odnosno na kojoj temi).

Mislim da stanje kakvo je, jako dobro i kako je znalo biti. Moderatori su tu i tamo znatno "omekšali". Onaj ko ga baš pretjera dobije sedmicu u Banovićima što uvijek i bude navedeno zašto i zbog čega, sasvim opravdano.

Dobar dio put se znalo i progledat ljudima kroz prste i zažmirit na komentare(da ne bude zabune, i sam-sam vjerovatno u tome nekom ešalonu, ili ako ne, onda nisam ni daleko).

Ljudi komentiraju, jer se vode emocijama i subjektivizmom isključivo, naravno da, će biti na poluvremenu ako je sve dobro i po špranci zadovoljni, a ako dogodi se pad u drugom poluvremenu, nešto loše, da će isto tako biti ljuti, srditi i nervozni.

Sve je to normalno, niti reagiramo svi na isto niti imamo o svi iste ili identične poglede na sve(od trenera,igre, igrača, itd itd) što je realno također dobro, jer bi bilo baš preglupo i monotono da svi isto mislimo i osjećamo.
  • NKDZ86
    6.1k
    Ljudi, nemojte banat ekipu koja za vrijeme tekme pretjera i sl., jer nije da to rade stalno.
    Treba ih prvo opomenuti, pa ak ponove onda. Većina je za vrijeme tekme pod stresom, cugom i sl, nismo svi isti, najte kaj zameriti, športski pozdrav svima.
  • javolimtebejako
    3.3k
    pa nisu trajni ban dobili, vratit ce se za 7 dana. pravila se znaju
  • prefontaine
    4.7k
    Ako već postoji tema o baniranim korisnicima s razlogom za ban, po meni bi bilo racionalno kao razlog staviti link na post od baniranog forumaša, kao što ste naveli kod korisnika @Kruno
    ovo "vrijeđanje igrača" kao razlog mi je poprilično nategnuto, jer, što znači vrijeđati igrača? Reći mu da je nesposoban? Da je glup? Da je idiot? Da ne zna igrati ili braniti?

Prilično siva zona za ban... Po ovim, nedefiniranim kriterijima, može se otići na temu Ivan Nevistić #33 i banirati barem 80% forumaša.
  • Droljo
    22.1k
    Nemojmo vrijeđati naše igrače i trenere dok su kod nas i dobro bude svima. Nema potrebe. Nogomet vidimo na sto različitih načina i svi mi imamo svoje afinitete prema nekome ili nečemu i često se nećemo složiti ni u čemu. Držat se susdržan kod uvreda NAŠIH igrača i bok.
    Tak ja to vidim...
  • Eduardo
    26.9k
    ne nosi svaka gruba riječ ili rečenica istu težinu, ali postoji jasna razlika između kritike igrača i vrijeđanja njega kao osobe.... reći da je igrač nesiguran, loš, propuh ili nije za dinamo, pa čak i taraba, rupetina i marš iz dinama spadaju pod "dopuštene". Iako ove posljednje nisu poželjne, ali nisu za automatski ban ako se ne ponavljaju i ako nije očita namjera da se nekoga javno ponizi.

S druge strane kad se koriste izrazi poput klošar, idiot, paraplegičar ili treba ga ozlijediti, to prelazi u osobno vrijeđanje i ne može se tumačiti kao mišljenje o prikazanoj igri. To su osobne uvrede ili čak pozivi na nasilje i to više nema veze s nogometom nego s nekorektnim ispadima koji izlaze iz okvira nekog navijačkog nezadovoljstva, i takve stvari su jednostavno za ban... posebno su problematične one koje vrijeđaju fizičko ili mentalno stanje ili zazivaju ozljede. U tom slučaju povlačim crvenu liniju.

Vjerujem da je razlika prilično jasna: kritika igre je dopuštena; vrijeđanje osobe, omalovažavanje ili poticanje na nasilje nije. Ukratko, to je razlog zašto su neki postovi završili s banom, a neki ne. Ima vjerojatno još materijala, ali jednostavno ne stignem trenutno sve pročitati. Reagiram na ono što detektiram.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.