• nemapredaje
    6.4k
    Ne mislim ga braniti, ali se pretjeruje s rekcijama na to vraćanje lopte. Situacija uopće nije bila napeta i nije bilo potrebe da ju uzme u ruke. Mirno ju je smirio i odigrao dalje.

A sad, što je McKennina reakcija značila? Pitaj Boga.
  • NKDZ86
    6.1k
    pa ekong je trčao iza mckenne i onda je stao kad je mislio da će neva uzet u ruke, a mckenna nije vidio da je ovaj stao, jer da nije stao ne znam jel bi neva stigao s nogom to rješit, a mogao je u ruke uzet pa je zato tak reagirao mckenna
  • rioda
    11k
    također, mene iznova i iznova fasciniraju rasprave oko zaleđa i čudi me koliko ljudi imaju lošu percepciju prostora. danas na kavi praktički svaki stol u birtiji komentira kako im se čini da je bilo zaleđe kod dinamovog gola. ne znam, možda ja imam nekakve posebne moći ili koji k, ali istog trenutka sam vidio da to nije ni blizu zaleđu i da čak nema smisla povlačiti crte.db-izbjeglica

Slično sam i ja nedavno napisao tu...

Mislim da dosta forumaša ima problem s percepcijom prostora i perspektive, na temelju zaustavljenih frameova koji nisu u liniji i odaju drugačiji dojam.rioda

Danas me zaprepastilo kad mi je jedan nogometni delegat napisao da je po njemu čisto zaleđe. Čitam i ne vjerujem...
  • db-izbjeglica
    18.9k
    Danas me zaprepastilo kad mi je jedan nogometni delegat napisao da je po njemu čisto zaleđe. Čitam i ne vjerujem...rioda

najbolje od svega, iz ovog kadra se ne može točno vidjeti, ali poprilično je sigurno da se varela nalazi iza lopte u trenutku šuta
  • Kumerle
    1.8k

Obrambeni u klizećem je svojom nogom ispred svih.

Edit:
    Sad vidim fotku
  • vjeko1701
    20.1k
    Ne možeš baš tak, moraš spustiti liniju od noge igrama Malma na tlo. Al najbitnije od svega, Varela je iza lopte, tako da je nebitno gdje je obrambeni Malma.
  • El Madrigal
    656

Slažem se s tobom. Ali 14 utakmica je vec, na neki način, dovoljan uzorak za izvlačiti neke zaključke. Moj je samo da zadnjih par tekmi ne valja. Nisam spominjao niti smjene niti uvrede niti pokazivao neki očaj ili strah, ali ima mogućnosti napretka i promjena
    . Želim to već vidjeti protiv Vukovara. Recimo ako Mišić tamo bude startao, to je na primjer jedan minus treneru. Jer ima Bennacera za tu ulogu. Mišić treba odmor. Također, isprobati igru s Vidovicem ili Stojkeom na 10-ki. Dati Vareli da proba igrati lijevo krilo od prve minute. Hoxha bi isto malo mogao odmoriti. Beljo- recimo ja njega nikada ne bih izvadio dok lovim rezultat protiv obrane u kojoj su 2 autobusa parkirana. Zašto on i Kule ne bi igrali zajedno zadnjih pola sata. Znači prvu spicu se ne vadi tako lako van svaku tekmu u 60oj/ 70oj minuti. To su sve sitnice, ali igra Dinama bi se malo unaprijedila. I zato s pravom kažem da Gorica, Lokomotiva, Osijek, Malme su primjer da se treba tražiti nova rješenja ili u igracima ili taktički. Dakle, svatko tko imalo razumije nogomet vidi da postoji način za zaustaviti Dinamo, a ako imaš nesigurnog Nevu na golu, znaju ekipe da ce I zabiti.
    DZIS
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Poslije aerodromske pive i maratonskog citanja mogu reci da je prakticno sve vec receno.
    Mene od svega najvise smetaju Misicevi projektili, Godina nemogucnost igranja bilo cega smislenog naprijed (vec sam rekao da mi apsolutno nije jasno kak je on zabio one golove za Rijeku) i Kovine kasne odluke. Pozitivno je sto je Vidovic opet na mapi, Bakrar je sad vec dokazana vrijednost.
    Nevisticeva reakcija izgleda jos katastrofalnije na videu. Zgaravica me hvata cim ga ugledam u pocetnih 11.
    Nadam se da ce Kova ucit malo brze i da cemo protiv Vukovara vidjet novo rjesenje za HNL, sve ostalo lagano pali alarme kako je deda i rekao.
    Purgerski pozdrav, jebes hygge daj pivu.
  • austrijanac
    8k
    Nakon što sam pogledao tekmu u miru nakon povratka, mogu samo reći da nije bilo loše i da ima mjesta za napredak.

Jedino predlažem Kovi da već ovu dosadnu šablonsku izmjenu Beljo - Kule počne forsirat i na lijevom beku, jer jučer je baš bilo prostora na lijevoj strani. Pogotovo drugo poluvrijeme.
  • ElDorado
    6.4k
    Ajmo ovako: Kova je cijele pripreme potrosio na uigravanje varijanti sa Vidovićem, Stojkom i Villarom, pa cak i Varelom. Onda je potpuno od toga odstupio. Jucer se pokazalo da ipak u tome nekog vraga ima i da moramo igrati s puno ofenzivnijom vezom. U HNLu sasvim sigurno. Ak u ponedjeljak opet vidim Bennacer-Miskovic-ljubicic umjesto Bennacer-Stojko-Vidović, gubim svaku nadu da ce ovo izaci na dobro.
  • Ivan0302
    1.2k
    jebote bruka ljudi na ostalim tribinama još bilo. Svaka čast svima koji su otišli
  • fakin
    1.6k
    https://imgur.com/a/vBF93AG

Pozdrav iz plavog Kopenhagena :naughty:
  • plulion
    3
    Imali možda snimka cijele tekme?
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Pogledao sam ponovo nadoknadu.

Produženo je 7 minuta, igralo se do 98:20 u nadoknadi. Od toga 2:30 min nije igrano zbog ozljede njihovog igrača, i još 2:00 kod našeg gola zbog provjere, ukupno 4:30 min se nije igralo.

Skratio je utakmicu za 3:10 minuta, dakle realno još pune tri minute se trebalo igrati
    rioda

Ova izjava našeg trenera “da se igralo puna nadoknada zabili bi i drugi gol” je u najmanju ruku smisna. Šta je sa 90min regularnog dijela utakmice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.