• criticus
    5.2k
    Završna pjesma mi je popravila cili dojam utakmice. Izbacio san sve iz sebe tih 5-10 minuta i poslije sam fino zaspa.

Dakle dali su mi snove... doslovno. Ajmo u nove pobjede
  • Murtidzg
    413

Djelomično se slažem, ali nama se desi takav dan protiv Lokomotive, Gorice sada Malmoa i to u kratkom vremenskom roku.

Uvijek je takav dan. Pa nabim ih na jednu stvar sa takvim danom. To im je posao koji očito ne odrađuju.

Nije stvar da nisu htjeli nego nije bilo ideje. Zašto nije bilo ideje pitanje je trenera, a golman ko golman previse je puta ove godine usrao pa ga se sada malo previše pere. Obrana je kriva jer nije čuvala igraca, a on je djelomično kriv za ovaj gol ali za ostale koje je primio je aposolutno kriv i zato ga se mora maknuti.

Zasto uvijek iste rotacije sa istim igračima i istim postavama?
    Zasto se golman ne može promijeniti?

Umjesto da sanjam snove pravednika ja sanjam danas kako pitam igrace pa zašto vas ne rotira kada je otišao Kovačević iz svlačionice koliko me to muči .
  • NKDZ86
    6.1k
    Čak sam i sanjao danas da sam pitao igrace pa zašto vas ne rotira kada je otišao Kovačević iz svlačionice koliko me to mučiMurtidzg

hahahah, vrh, o majko moja kakve muke zbog našeg dinama...dokle?
  • IceMan
    3.6k
    Mora se i priznat da smo jebena sila u Europi postali.

Da se netko ovak zatvori protiv tebe doma… čudo.

Ja bi rigao inače vatru da smo mi doma tako odigrali protiv Citya :lol:
  • deda
    42k
    Bas to si razmišljam. Postali smo mi jeben klub kad se Malmo protiv nasvpostavi kao klub s dna HNLa. Sad mi trebamo naći ključ za otvorit te brave.
  • nemapredaje
    6.4k
    Ako ćemo gledati u kakvom stanju je Malmo bio i kako mi igramo EL ove godine onda možemo reći da je ovo kiks.

Ako ćemo gledati igru, nine ovo bilo nešto vau, ali isto tako ne možemo reći ni da smo loše igrali.

Imali smo 21 udarac (protiv Maccabija samo 6, a Fenera 11), 5 velikih prilika (protiv Maccabija ni jednu, protiv Fenera 2). S druge strane dopustili smo 6 udaraca i 1 veliku priliku.

Defintivno smo ih nadigrali, i u napadu i u obrani, ali kako bi rekao stari od našeg bivšeg igrača “dikod uđe, dikod ne uđe”. Protiv Maccabija smo npr. zabili tri gola bez stvorene velike šanse.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Jbt ne valja vam kad se ne navija, ne valja vam kad se kure baklje, teško je zadovoljiti dinamovog kibica...

Završna pjesma mi je popravila cili dojam utakmice. Izbacio san sve iz sebe tih 5-10 minutacriticus

5 minuta čiste emocije :heart:
  • criticus
    5.2k
    Vice opet ima dobar tekst
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Nogomet nije matematika i ne pobjeđuje uvijek bolji. Znao je Dinamo jako često ovakve utakmice i gubiti tako da sam ja zadovoljan sa bodom. Da nije bilo pacerskog gola Nevistića vjerojatno bi dobili. Stvarno bi bilo vrijeme da ga se makne sa gola ili da nam napokon krene nešto i donositi, a ne stalno odnositimarcio amoroso

Puno pljujemo po našim igračima kao da su izgubili 4:0, a Dinamo je bio bolji cijelu utakmicu, fali završnica , ali sam zadovoljan pristupom, željom i htjenjem i ovaj pogodak je došao kao nagrada za trud i sad se samo nadam da će ih to psihički dić jer kad se sjetim Paoka u gostima, Sparte u gostima i taj izgubljeni dinamo koji se prebaci na Slaven(4:1)pa i Lokomotiva(0:3) ovo jučer je pravi stav pobjednički, to im treba usadit da napadaju konstatno bez ikakvog respekta prema ikome.

Ponavljam Dinamo ima kvalitetu protiv svake ekipe u europskoj ligi. Idemo utakmicu po utakmicu sa pravim izdanjem na tribinama koji te guraju da igraš bolje, možemo daleko.

Prošlu smo sezonu gubili i Slaven(4:1), Lokomotiva(0:3).

Iako smo izgubili Gorica(1:2) i lokomotiva(1:2), nije nas nitko razbio, imali su želju okrenut to u odnosu na prošlu sezonu.
    Protiv Osijeka smo pobjedili, ovo smo izvukli i sviđa mi se htjenje i želja koju pokazuju i treba im podrška a ne pljuvanje.
  • Pulfer
    178
    Dosta konsenzualno se gleda na tekmu, bez obzira na nadjebavanja na forumu.

- posjed potpuno jalov
    - fali ofenzivniji vezni koji će se pojavit u međuprostoru i s individualnim potezom probit bunker (Stojke za Bakrara prije gola)
    - Goda nema kaj radit na terenu kad imamo 60% posjeda
    - Nevistić je odavno trebo na klupu, reakcije su kriminalne
    - Mišić ima konverziju udaraca 0%, nije zabio gol izvana stoljeće i pol, a svaku tekmu potegne bar jednom
    - previše igrača je van ritma jer nemaju minuta i Kova ne rotira na najbolji mogući način
    - smetaju Kovine skromne izjave, ko da trenira belupo
    - 7 bodova u 3 tekme bi svi prihvatili uoči početka
    - bit će lakše igrat protiv ekipa koje će nam dat više prostora za tranziciju, iako su nominalno puno jači od šveda

Gol koji smo primili je niz loših reakcija. Valinčiću čovjek bježi oko bloka, Lisica brani taj prostor i ne napada loptu, Nevistić propada s krive noge po starom dobrom običaju. McKenna ga je kasnije opro kad nije uzeo loptu u ruke nakon kaj mu je vratio bedrom. Mislim da to dobro pokazuje kolko stoperi vjeruju golmanu, škot je instinktivno grunuo na Nevu s razlogom.

U Vinkovcima ćemo ponovo na niski blok, nek pokažu da su nešta naučili iz današnje tekme, pa će ovaj bod još više značit.
  • Ludovic IX
    10.1k
    kvaliteta igre dolazi sa vremenom.. svi vidimo da na dvostruki blok ide jako teško i ako ne probijemo brzo i protivnik se ne otvori, ne izgleda lijepo..

znači na tome treba raditi ali to ne dolazi sa dvadeset treninga pa niti 100.. je, naš trnere ima strah od velikih promjena i kad nejde najbolje jer teško je prijeći sa bleupa na dinamo i bit siguran u svoje odluke ko što je bjelica recimo bio.. ali morat će ili ćemo se mučiti u HNL-u. U europi možda se steaua ovako pstavi pa će bit teško ali doma igramo pa ćemo probiti a ostale tekme ćemo mi bit u bloku i čekat kontre i tu će i njemu bit lakše..

alex ferguson je došao na polusesoni u man utd i man utd je završio na 11. mjestu al je tu polusezonu gledao kako da popravi igru i onda je na osnovu onog što je vidio u toj sezoni, napravio promjene i osvojio drugo mjesto iduće sezone. 15 novih igrača u ekipi od kojih 9 u prvih 11 ne može kliknuti u svakom sustavu nakon 2-3 mjeseca.. trebat će i sezona puna ali mi nemamo ni vremena ni obzira prema kovi i dečkima da kažemo, neka bude kako bude ove godine a nagodinu rasturamo..

ove sezone je 1/8 finala uspjeh uz osvajanje titule koja se mora osvojiti.. sve drugo je kako bude, ali titula se mora osvojiti.

i nek se osvoji na broj žutih i crvenih kartona , boli me briga, samo da se osvoji a vjerujem da če sa vremenom i igra na postavljeni blok doći na svoje.

meni se gade ovi pljuvači po fejsu koij lopte vidjeli nisu. a imam osjećaj da i ovdje ima takvih koji na osnovu dve utakmice kluba protiv kojeg igramo počnu pisat kako moramo dobit u hendikepu ili je sramota. nogomet nije egzaktna znanost da je zbroj vrijednosti na TM-u ili čak i trenutna forma, garancija rezultata.. zato mi i možemo dobit chelsea, tottenham i atalante a možemo izgubit od balkannia.

ovo nije kiks.. da je moglo bolje,moglo je ali moglo je i gore. kiks su gorica i lokomotiva i takve utakmice se ne smiju ponavljat a bod u švedskoj protiv prvaka švedkse nikakd ne može u kikseve
  • Hebimir Strašni
    146
    Problem je nažalost što su švedi trenutno na razini dna naše lige. Ljudi moji njima je falilo pol momčadi zbog kartona, ozljeda... Ja se bojim da ćemo žalit za ova dva boda na kraju i to žešće.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Prije utakmice ne bi prihvatio bod, ali u situaciji kad te Malmo iznenadio bunkerom, kad primaš gol iz prvog udarca, oni ti slože još dvije šanse na 1:0 i zabijaš u 96. to je onda dobar bod. Ako ništa pokazuje da ova ekipa ima mentalitet pobjednika i nikad ne odustaje, a ako nakon ovog trener shvati kako ima širok roster bod će značiti još i više.
  • db-izbjeglica
    18.9k
    ne znam zašto vas čudi X protiv malma, u gostima, kad dinamo u HNL-u zna popušiti bodove, na maksimiru, od puno slabijih ekipa.... ili mislite da je malmo, unatoč svim izostancima, slabiji od gorice?

momčad koju trener forsira ima problema sa igrom protiv momčadi koje igraju defanzivnije.
    također, utakmica protiv maccabija je mogla krenuti istim smjerov kao i ova jučer, da dinamo nije ekspresno izjednačio, nakon smotane reakcije protivnika. malmo je zabio iz ničega u najboljem mogućem trenutku, poslije je bila patnja i na kraju je X sasvim korektan rezultat, 7/9 bodova u europi je jako dobar učinak, ali ne treba zatvarati oči pred očitim problemom.

također, mene iznova i iznova fasciniraju rasprave oko zaleđa i čudi me koliko ljudi imaju lošu percepciju prostora. danas na kavi praktički svaki stol u birtiji komentira kako im se čini da je bilo zaleđe kod dinamovog gola. ne znam, možda ja imam nekakve posebne moći ili koji k, ali istog trenutka sam vidio da to nije ni blizu zaleđu i da čak nema smisla povlačiti crte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.