• Tom Hanks
    4.3k
    Svi pametnjakovići za baklje nacuclajte se kare
    Jadnici obični
  • tp1997
    2.2k
    Vidim da svi portali pišu da je gol Varelin. Moj je dojam iz prijenosa bio da je gol regularan jer je lopta prešla crtu prije nego ju je Varela dirao, no time bi strijelac morao biti Bakrar.

Ima li netko tko je vidio što ja nisam da objasni kako naš gol nije ili a) Bakrarov ili b) iz zaleđa

Svi pametnjakovići za baklje nacuclajte se kare
    Jadnici obični
    Tom Hanks

Argumentirao čovjek, nema se što reći.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    zašto? I čemu ovo? Evo ja ponavljam, kretenski je to što su napravili...i nepotrebno
  • IceMan
    3.5k
    Generalno je ovo sve super, 7 bodova u 3 kola. Znao sam da će biti teško gostovanje. I u HNL-u sa silaznom putanjom forme smo prvi na ljestvici…

Ja se samo nadam da je izvukao neke pouke glede korištenja igrača i rotiranja. Iskreno, ni ovi koji su kao pretplaćeni za prvi sastav ne izgledaju već 2-3 utakmice dobro (što je i u neku ruku normalno) pa mislim da je svakako vrijeme za neke promjene, bilo udarnog kadra ili svakako rotirajućeg.
  • marcio amoroso
    46.4k
    Nogomet nije matematika i ne pobjeđuje uvijek bolji. Znao je Dinamo jako često ovakve utakmice i gubiti tako da sam ja zadovoljan sa bodom. Da nije bilo pacerskog gola Nevistića vjerojatno bi dobili. Stvarno bi bilo vrijeme da ga se makne sa gola ili da nam napokon krene nešto i donositi, a ne stalno odnositi.
  • Masto
    297
    Nadam se da je ovaj iks uvjet za pobjede protiv jačih ekipa, dal se ista naučilo cemo vidjet protiv vukovara, očekujem petardu i čistu mrežu
  • kadsemasazatalasa
    239
    In my opinion, dosta velik kiks.

Ovi bi u HNLu bili donji dom, bar ova ekipa koja je jucer igrala protiv nas.

Zaista obožavam Kovu kao čovjeka, ali pojavile su se sumnje kod njegovog vođenja ekipe. Goda 90 minuta sinoć je šaka u oko svakome. Frajer nije odigrao loptu prema naprijed osim zadnjih 5 minuta. I Kova ništa. Ima tu još svašta za napisati, al to da je Goda sinoć odigral 90 minuta me dotuklo.

Kako odigrati dobru tekmu protiv Dinama? Daj Dinamu loptu i izvući ćeš nešto.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Odnosno volio bi da Dinamovi navijaci nisu neke pickice koje tule za vrijeme utakmice da nista ne valja,The Octopus

Onda si se krivom obratio, ako nađeš ijedan moj post da ja za vrijeme bilo koje tekme tulim kak niš ne valja, plaćam pive.
  • NerminB
    52
    Vise izgubljena dva boda nego osvojen jedan. Losa igra vecim dijelom tekme ali sta je tu je. Ovaj bod ce biti okej sa gostujucom pobjedom protiv vukovara. Cetvrta pozicija nakon tri kola ipak nije toliko lose :grin:

P.s midtjylland prvi :lol:
  • mlinchica
    4.2k
    Jesmo li ove sezone igrali protiv ovakvog bunkera?
    Bilo ih je ali se bar nekaj igralo. Ovakva bunkerčina od prve do zadnje minute, mislim da još ne, ha?

S obzirom na predictor, komentare prije tekme i ovdje je većina mislila da će se oni kao domaćin otvorit i probat igrat zbog prethodnih loših rezultata. Nije bilo nekih prigovora na sastav prije tekme.
    Vjerojatno i trener.
    Složila bih se da je trebao prije početi mjenjati.
    Lijevu stranu je trebalo prvo mijenjati jer se H opet gasnul, a Goda je Goda + ta famozna desetka.
    MPV + Bakrar + ostanak DDBa jer bi prodisao ulaskom Stojkovića. Trebalo ih je bar 15ak min tako ostavit zajedno.
    Kule nije niš donio kaj nismo imali već s DDB jer nije bio problem u napadaču.

A golman.. više nema veze jel kriv za gol ili ne, nema veze jer ovo jako psihički loše utječe na cijelu momčad, a pogotovo obranu ispred njega. McK je bio luuuuuud kod onog dodavanja.
    Nemreš iz utakmice u utakmicu primat iz prvog ili drugog udarca na gol. Koliko god možda bio super lik, frendić i suigrač, unosiš nemir.
    Za sve je bolje nek odmori jedan period.
  • Krizy
    63k
    Pretrčani kilometri:
    10.4 - Goda
    10.1 - Valinčić
    10.0 - Domínguez
    9.5 - Mišić
    9.2 - Ljubičić
    9.2 - McKenna
    8.3 - Hoxha
    7.9 - Lisica
    7.7 - Zajc
    6.5 - Beljo
    4.4 - Nevistić
    3.9 - Stojković
    3.2 - Kulenović
    2.1 - Vidović
    1.9 - Bakrar
    1.3 - Varela

Najviša izmjerena brzina:
    33.7 - Hoxha
    33.6 - Lisica
    32.6 - Goda
  • CastAway1986
    4.2k
    Bod je dobar ali trebalo je hrabrije uci u utakmicu , kad je nikad slabiji Ludogorets ovdje uzeo puni plijen prava je steta da nismo i mi..Trener je pogodio s izmjenama ali mora shvatiti da pojedinci trebaju dobiti vise minuta a ne da nam svi suparnici znaju sastav tjedan prije utakmice ..

Kakvi komentari "navijača" kluba čiji je slogan NEMA PREDAJE. Nadam se da vas je jebački izgušilo.

Od traženja zamjene treneru u 68oj min utakmice, do istresavanja govana po svojim navijačima koji su prešli 1500 km da bi navijali za Dinamo. FUJ.
    8hReplyOptions
    Crusades

Bravo za komentar !!
  • NitkoBitan
    32.4k
    Neka nama Maksimira, zbog 15-20 baklji se ne prekida utakmica :grin:

Zatvoren stadion nema dim gdje otic.
  • mali M
    8.7k
    Momci, al ja vas čitam cijelo vrijeme... Imao sam upaljenu Zonu za vrijeme tekme jer sam gledao sam, a volim komentirati tekmu dok gledam. Nisam puno pisao al sam sve pročitao. Obje strane debelo pretjerujete, pogotovo ova odvjetnička. Zbilja je bilo minimalno pretjeranih kritika. Piše se kao da je 1000 ljudi pljuvalo po Kovi, navijačima i sl. Par komentara... I onda se javi druga strana sa nadama u gušenje i gađenjem..
    Ajd svi malo ohladite..
    Previše svi volimo Dinamo i normalno da su nam reakcije neracionalne, pogotovo dok traje tekma... Kako su već svi lagano prihvatili da je Neva ozbiljan problem, smije se isto reć i za Kovu. Tvrdoglav je do maksimuma... Mišić prvo poluvrijeme ekipa bi ga u Real stavila, drugo ga se proglašava svetom kravom, kao da se on sam drži na terenu, a ne Kova. Ostalo je već detektirano kroz sve postove...
    I zbilja je ovo nesretan rezultat. Omjer posjeda, udaraca, presing... Likovi su prvo poluvrijeme igrali teški antinogomet i bunkericu i imali 30% loptu i jedan udarac i to je taj iz kornera u zadnjoi sekundi poluvremena i ušla je.. dogodi se takav dan, takva momčad... Ja sam se jutros probudio jadan kako smo izgubili od jednog Malmoa i trebala mi je šalica kave da se sjetim da smo x odigrali...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.