Crusades
nikad goreg Malmoa — ivanlivno
Sajla
Postoji razlika između vredaone i kritike — vlatkomarkovic
Chempers
Sajla
Jednostavno je apsurdno koliko se postova troši na to jer ne valja komentiranje ovog ili onog forumasa i to svakim danom sve više
raste. Neobjasnjivo, pogotovo jer valjda svi želimo isto što se tiče Dinama, bar ja tako mislim, al očito ima određeni broj "vas" koji ne mislite da "mi" želimo to isto. Ja nikome ne nastojim zabraniti da piše, što masa "vas" nastoji cijelo vrijeme. — Chempers
Fan
Jos-Optimus
DiddyGuela
rokikaciga
ali ne odnosi se samo na taj slučaj, nego na širu nogometnu pojavu i taj dojam da neki igrači, bez obzira na kvalitetu, ne mogu funkcionirati zajedno na terenu — Eduardo
ivanlivno
Zato ja se i zalažem za model gdje bi punopravno članstvo bilo restriktivnije u budućnosti…. — vlatkomarkovic
Fan
Zato ja se i zalažem za model gdje bi punopravno članstvo bilo restriktivnije u budućnosti…. — vlatkomarkovic
NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.