• miro
    7.7k
    Bilo je jako blizu ofsajda, ali i meni se čini kad gledam usporenu snimku da je sve uredno i gol priznat na pravdi VAR-a
  • db-izbjeglica
    18.9k
    Bilo je jako blizu ofsajda, ali i meni se čini kad gledam usporenu snimku da je sve uredno i gol priznat na pravdi VAR-amiro

ni blizu, barem metar iza linije zaleđa je bio mali varela
  • miro
    7.7k
    barem metar iza linije zaleđa je bio mali vareladb-izbjeglica

A sad fakat pretjeruješ :lol:
  • Crusades
    19.5k
    mislite da je malmo, unatoč svim izostancima, slabiji od gorice?db-izbjeglica

Pa evo maloprije je netko napisao da je prošlosezonski švedski prvak tu negdje, odnosno da bi se borio za ostanak u HNL-u.

Mislim da ih u dvije utakmice doigravanja Vukovar ima.
  • Crle
    1.3k
    Da je lako probiti blok i dobiti svaku utakmicu protiv momčadi koje su podređenije i brane se mi ni ne bi imali dobar dio pobjeda koje imamo protiv velikih klubova. Dobar dio tih pobjeda smo ostvarili tako da smo se branili i iskoristili neku priliku. Da li su onda te pobjede zapravo upitne jer su te velike momčadi bile nesposobne i bezidejne protiv našeg branjenja?
  • db-izbjeglica
    18.9k
    A sad fakat pretjeruješ :lol:miro

slika.png
  • db-izbjeglica
    18.9k
    Pa evo maloprije je netko napisao da je prošlosezonski švedski prvak tu negdje, odnosno da bi se borio za ostanak u HNL-u.

Mislim da ih u dvije utakmice doigravanja Vukovar ima.
    Crusades

naši klubovi inače genijalno prolaze protiv švedskih klubova, sjetimo se samo kako je rijeka izgledala protiv onih djurgardensa...
  • Ludovic IX
    10.1k
    prije godinu dana izgubili od elfsborga 2-0.. ekipa koja je osvojila ligu u toj sezoni izgubi od ekipe koja je završila 7. u švedskoj ligi lani.

dobijemo fener, skoro pa da je bilo očekivano da mi razbijemo ekipu koja vrijedi 5x više jer naši novi igrači su koštali 17 milja i sramota je da ne dobivamo sve tekme u hendikepu..

17 milja za 15 igrača!!!!! prodali smo dvojicu za 32 milje.. po čemu je naše ulaganje od 17 milja na utrženih 34 ukupno garancija svih pobjeda. tih 17 milja za igrače tek treba postat 50-60 na TM-u a to traje..

nama su novi igrači - redom - istrina dva prvotimca, barcleonin otpadak, igrača koji je ispao is prve španjolske lige, fenerov otpadak, rijekin otpadak, igrač koji nije zabio gola z MLS-u.. beljo i ljubičić su jedini koji su došli sa epitetom igrača koji su nešto i odigrali lani kako spada
  • Crni86
    16.3k
    prošlosezonski švedski prvak tu negdjeCrusades

Prvaci su bili prije godinu dana. Titulu su izgubili ovih dana, bore se za goli zivot da izbore europu.

Nisu rang gorice, ali konstantno isticat da su bili prosle sezone prvaci svedske koja je zavrsila prije godinu dana je isto tak bedasto. U nogometu se sve jako brzo mjenja iz tjedna u tjedan, a kamoli u godinu dana od kada je Malmo bio prvak.
  • Mihael2305
    598
    12065g-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif

Nez di se tražio gif za nevu. Pa šaljem tu neznalca pravila
  • db-izbjeglica
    18.9k
    prejako što je ekong odustao od presinga kad je vidio da je mckenna dodao koljenom :rofl:
  • Svi na Sjever
    3.2k
    škot je instinktivno grunuo na Nevu s razlogom.Pulfer

Dojam mi je da je Mckenna grunuo na Nevu najmanje radi baš te situacije, nego se nakupilo, pa je ova situacija bila samo prvi sljedeći okidač da izbaci iz sebe frustraciju.

Engleski i škotski igrači općenito imaju to u sebi da se ne libe suigraču dat do znanja.

Sjećam se prije 2-3 sezone kad je Milner oprao na terenu Van Dijka kao najvećeg balavca i to u derbiju protiv Man.uniteda.
  • rupke
    250
    zamjerala se loša igra nogom, a sada kada pokušava to popraviti opet ne valja
  • Markelo
    3.4k
    To je do glave. Frajer uopće nije u utakmici. Ne znam šta rade drugi gomani na treninzima da ga pored svih ovih brljotina, ne mogu skinut sa gola. Ne znači ako si ga posjeo na klupu da si odustao od njega već mu daješ priliku da neke stvari malo raščisti sa sobom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.