• Jaro
    10.9k
    Rezultatski OK, al ova igra je uzas... Sporo, bez trunke kreacije... Mali od Bare korisniji u 10 min od pola momcadi. Ziherastvo do bola... Tek kad je krenula igra bez plana pocelo na nesto licit sto nije bas nesto pozitivno...
  • JMastermind
    1.1k
    Kovačević ga je pogledom streljao i ispalio:

"Nakon kakve igre? Kakva dva lica Dinama? Maksimalno smo kontrolirali utakmicu!"
    Nolifer

Evo ekipi kojoj nije jasno zašto se kritizira Kovu...

Naučit će on da ne kažem što.
  • Omake
    12.9k
    Nadam se zadnja utakmica protiv bunkera bez Stojkovića i MPV u prvih 11. Radovati ću se čistoj mreži kao tituli.
  • vjeko1701
    20.1k
    Kaj se tiče zaleđa, kaj nije Varela bio iza lopte?
  • crophantom
    2.1k
    Mislim da je kolega citirao Krunu Jurčića
  • ivanlivno
    22

Nisam jedini kojem izgleda kao ofsajd, kao netko kome je izometrija i grafičko crtanje bilo dio akademskog života, intrigiraju me ovakve stvari, zao mi je sto se uopce moram opravdavat. I mislio sam da odgovaram na drugi komentar. I da je zaleđe, raduje me gol, jesi sretan?
  • ElDorado
    6.4k
    Stojke, Vidović trebaju igrati u vezi.
  • El Madrigal
    656

Nisu svi samo sal u ruke i udri. Neke od nas zanima I nogomet i kvaliteta igre. Znaš, neki se razumiju malo vise od ećune pljeskača i derača na tribinama. Pohodio sam Sjever dok sam bio mlađi, 50 % ekipe nema veze s nogometom. Barem tada nije imalo. Igra je zadnjih par kola uzàsna i ja vjerujem da imamo dovoljno rezervi da sve.poboljšamo. Ali da se ne smije reći kritika, jebote dok su bili kojekakvi rezimi u klubu moglo se reći da ne valja, a sada proljeće, demokracija, transparentnost ovo-ono, a ako netko kritizira ili samo vide što svi vide i ino što je očito, odmah miševi, uvrede... Trenutno NE VALJA.
  • njurci10
    269
    Ja samo ne razumijem, zašto se vadi beljo i ubacuje kulen zašto ne obadva unutra?
    I zašto mišić svih 90 minuta jel to u ugovoru?
  • DrRatoljub
    343
    Nadam se da neće više igrati 3 osmice. A Zajca zadnjeg treba vaditi. Osim ako ne moze.
  • Crusades
    19.5k
    5 baš nepredvidljivih zamjena našeg trenera..emilperska

I od toga su nam dvije od tih pet donijele bod. Hvala treneru!
  • Xpert1992
    66
    Bas mi je zao zbog ove utakmice jer se ovo moglo pobjediti. Zamjene su se trebale dogoditi vec na poluvremenu. Vinlof nam je prijeko potreban u ovakvim utakmicama. No dobro, bod je ok. Nije kraj svijeta.
  • ivanlivno
    22

Nije mogo dat goru izjavu, nema šanse da je Boban imun na ovakve izjave. Lik ima još par kola da krene koristit više igrača. Fascinantno je kako mi se čovjek u 2 tjedna pretvorio od simpatičnog jarana do Jakirovića 2.0
  • hb1
    204
    Ja jednostavno ne vjerujem da netko znanja i pragmatičnosti kao Boban bi toliko pogriješio sa trenerom ili već kad bi pogriješio da ga ne bih zamijenio odmah čim bi uočio nešto, ja mislim da Boban zna šta radi.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Pohvale Stojkoviću danas, unio živost, odlična lopta za Bakrara kod gola.

Njihov trener nas je odlično skautirao, i ovo lagano postaje frustrirajuće na koji način igramo protiv niskog bloka i s kojim igračima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.