• IvanS
    405
    Valjda ce vec u Vinkovcima biti koji kreativni veznjak u igri!!!
  • ivanlivno
    22
    I da smo dobili ovo, vađenje Belje nema logike, ne stavljanje Vinlofa od početka drugog poluvremena nema logike.
  • Paggini
    73.6k
    Rezervacija AirBNBa u Istanbulu nije otkazana
  • Zagi
    12.6k
    Bod bliže euro trofeju kada na zimu dovedemo golmana.

I da , jebeno mrzim igrati protiv Gorice. Fuj nogomet.
  • Agramc
    78
    da su cijelu tekmu igrali kao zadnjih 20-30 minuta dobili bi, ovako su prosuli bodove bezveze
  • Mr Anderson
    14.5k
    Kakvi komentari "navijača" kluba čiji je slogan NEMA PREDAJE. Nadam se da vas je jebački izgušilo. Od traženja zamjene treneru u 68oj min utakmice, do istresavanja govana po svojim navijačima. FUJ.Crusades

Nisu to navijači, to su plačipičke.
  • Ludovic IX
    10.1k
    Losi su samo dinamovi internet ratnici koji seru i seru.
  • rioda
    10.9k
    Treba priznat da je Varela donio dosta u ovom finišuvjeko1701

Istina, ali je strašno sterilan i nemoćan 1 na 1, kad dobije loptu u noge. To baš jako mora popraviti. Idealan igrač kad smo mi u podređenom položaju
  • Neznam
    76
    Bome, nisam nikako ocekivao da cemo bod izvuc, al ajde neka i nas malo srece pomazi.
    Treba to puno bolje, nadam se da je to kovi i stozeru jasno, izgledamo losije nego prije mjesec dana, a to nikako ne moze biti dobro...
  • javolimtebejako
    3.3k
    otkazao prije 20 min, sad moram opet rezervirat
  • BBB Sibenik
    6.1k
    STOJKOVIĆ BAKRAR VARELA kombinacija za gol sve igrači sa klupe. E moj Kovačeviću kad ces shvatit vise, takoder utakmica za Vinlofa protiv zatvorene ekipe koji je prodorniji od Gode
  • IceMan
    3.6k
    Ja sam rekao na početku, zadovoljan s bodom ukoliko pobjedimo u Vinkovcima.

Nadam se da je i trener danas izvukao pouke.
  • dis
    155
    Puno bolje je do izgledalo sa Stojkovićem i Vidovićem valjda će Kova više skužiti da protiv bunkera mora drugačije
  • ivanlivno
    22
    Ajde vrati glavu u pijesak da imamo ideju kako probiti niski blok. Oprosti što mislim da ovaj kadar ima sposobnosti za bolju igru, s minimalno 20 igrača u rotaciji.
  • Krizy
    63k
    Pokazatelj Kovačeviću kako treba više koristiti zamjene i da definitivno nešto treba napraviti po pitanju razbijanja bunkera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.