• Dino
    4.5k
    Ako bi se na neki blagdan trebalo sjetiti pokojnih onda to nit nisu Svi sveti nego Dusni dan koji nije 1.11. Samo eto, istraziti malo i upoznati se s onim u kaj vjerujemo i kaj bismo trebali prakticirat je tesko, znam.
  • Pacho
    8.3k
    Primjetio sam da dosta velikih klubova na YT gotovo svaki dan stavlja shortse bitnih/lijepih golova, legendarnih trenutaka, jubileja, itd. Bilo bi lijepo tako nesto vidjeti i na Dinamovom kanalu, a i lagan je nacin za pumpati engagement.
  • Masto
    274
    jel postoji mogućnost da im ti pomogneš oko pisanja opisa za te videe?
    Purgerski pozdrav
  • prefontaine
    4.5k
    i kakve sad to veze ima sa svim svetima, s dušnim danom, s blagdanom, s praznikom, s katolicima i kršćanima...? Upadas u temu k'o padobranac
    :joke:
  • reziser
    7.8k
    uvijek nađete nerki razlog za svađu, ak nije politika, sad je dan mrtvih, o jebo vas....
    konacno se opet vraca HNL, a vi raspravljate o pizdarijama.
  • Marktwain
    938
    Omlohavila je moderatorska ruka, kažem ja..
  • Pacho
    8.3k

Naravno. Evo primjera:

ALLAHU BAKRAR ZASRAO CUCAVAC I OKOLNE ZIDOVE | 2025 | HD | DESPACITO |

#orjuna, #cucavac, #katakombe
  • Pacho
    8.3k

Moze kompilacija Sv. Ivana Kelave
  • Noel
    16.4k
    Vjernik sam, zadojeni, čisti katoliban kako bi neki rekli, i ne razumijem ovo cendranje za utakmicu na 1.11? Netko očito ne razumije svoju vjeru. Ovo vam je problem a nije vam problem kad utakmica pada na nedjelju? Pola vas nedjeljom ide na misu pa posljepodne ubi tovare i slično. Zadojeni ste politikom a ne vjerom. Pustite politiku i gluposti. Kaj je točno 1.11 a da se nebi smjela igrat nogometna utakmica? Kaj su svi sveti?

Purgerski pozdrav.
  • Droljo
    22k
    Pola vas nedjeljom ide na misu pa posljepodne ubi tovare i sličnoNoel

Nemoj. Ja sam skoro najebo.. :lol:
  • Mr Anderson
    14.4k
    Tak je, mi koji ne idemo nedjeljom na misu slobodno vičemo...ubi tovara, srbina, pedera i ostale nepodobne.
  • scooniepenn
    5.8k

Ako se već igra na 1.11. što je jedan od najvećih kršćanskih blagdana i meni prilično nerazumna odluka. Koja je tek logika staviti utakmicu u 16, a ne u recimo 20 sati pa da oni koji su u Zagrebu mogu otići na groblje zapaliti svijeću svojim najmilijima, biti s obitelji taj cijeli dan i onda navečer otići na utakmicu.
  • Jurki
    20k
    "Rast brojnosti tribine u posljednjih nekoliko sezona sa sobom nosi i pojave kojima na Sjeveru nije mjesto. Jedna od njih je i dolazak na tribinu u navijačkim krivotvorinama s raznih štandova i internetskih trgovina.

Radi se o vrlo malom djjelu navijača, ali svim takvim pojavama želimo stati na kraj.

S tim ciljem, od sutrašnje utakmice s Osijekom pokrećemo akciju zamjene svih takvih nenavijačkih šalova za neke od šalova iz BBB Fan Shopa uz nadoplatu od 10 eura. Ovo se ne odnosi na šalove iz službenog klupskog asortimana.

Uz to, svi koji dolaze na sjevernu tribinu, neka na nju ne donose šalove stranih klubova i u bojama istih, kao ni tzv. “pola-pola’ klupske šalova rađene za europske utakmice.

Šal možete zamijeniti na štandu na sjevernoj tribini."

Bravo za ovaj potez grupe.
    Treba i na taj nacin malo stati na kraj prodavateljima dupljaka na placu i internetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet