• lukaoj
    5
    Ljudi moji u vecini katolickih drzava se 1.11. najnormalnije igraju utakmice - la liga, serie a, Brazil, Portugal, Mađarska, Meksiko, Bundesliga isto - cak se igra velika utakmica Bayern protiv Leverkusena, nece tu hns biti drukciji, ja nemam problem s terminom 1.11. ali imam problem s time kaj su pomaknuli termin dva tjedna prije utakmice kad si je vecina ljudi vec sredila raspored, sigurno bi bilo lakse da su odmah u 7 mjesecu rekli da se igra tada
  • Malesnica
    70
    Da, neki čudan lik. Ima svoja načela i vrijednosti, to je u današnje vrijeme jako čudno...
  • Thor
    1.1k
    Ne smeta me da su pomaknuti termini i da se igraju tekeme na praznike,dapace. Volio bih jedino dad je vec to objavljeno o primjenama termina da su barwm rekli razlog zasto je.doslo do promjena. Gdje god sam citao nisam nasao obrazlozenje.
    Mozda bi bilo dobro da su to ili da ubuduce napisu obrazlozenje.
  • Dendle71
    208
    dosta i tebe više
  • Tom Hanks
    4.2k
    1.11. uopće nije problem i samo pokazuje nepoznavanje svoje vjere u koju se toliko neki kunu
    To na šta mislite je 2.11. dušni dan

Ovaj ponedjeljak u Vinkovcima je puno lošiji termin
  • deda
    41.8k
    1.11. uopće nije problem i samo pokazuje nepoznavanje svoje vjere u koju se toliko neki kunu
    Tom Hanks

I to si 100% u pravu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Svi Sveti nisu ništa veći problem od bilo koje nedjelje kroz godinu na koju uredno igramo utakmicu...
  • NKDZ86
    5.9k
    Tom Hanks

Na papiru je tako, ali u praksi dobro znaš da 90% ljudi posjećuje groblja, takva je tradicija i to je neradni dan inače. Nisu svi, ( nažalost po meni) praktični vjernici.

Svi Sveti nisu ništa veći problem od bilo koje nedjeljeTvrdica McTvrdi
    Nije istina, ovo je blagdan kad se slave svi sveti, a nedjelja je nedjelja kroz godinu ako nije svetak, blagdan ili sl.
  • Mr Anderson
    14.4k
    Drami se previše, sve se može uskladiti. Ni meni ne paše jer se igra 01.11. u 16, iako mišljenja sam da bi od ponedjeljka do petka bilo dosta vremena za odmor, ali bože moj, tako je kako je.
    Nešto groblja ću obići u petak poslije posla, ostale u subotu ujutro. Ne moram čamit cijelo popodne na groblju.
    Apsolutno podržavam pomicanje utakmice s Vukovarom na ponedjeljak jer dečkima bude puno značio taj dan odmora više nakon Malmöa. Ne kužim ekipu koja iz sebičnih ponuda negoduje radi toga.
    Jel važnije da se ekipa dobro rekuperira nakon dalekog gostovanja ili da bi bio koji navijač više na tekmi?
  • Mr Anderson
    14.4k
    Zato mora biti neka "ljestvica" vrijednosti, pa ako se nešto kosi sa našim načelima i vrijednostima nema te utakmice koja bi to mogla promjeniti pa makar ju ne igrali. Radije bi izgubio tri boda nego prodao obraz.Malesnica

Kakav obraz, o čemu pričaš? Kome smeta datum, ne bude išao taj dan na utakmicu. Hvala Bogu ekipa će igrati. Nije to Veliki petak ili Badnjak pa da se kosi s vrijednostima.
  • Paulie
    137
    sve je bolje od onih silnih odgoda prošle,pretprošle sezone, ono je bila lakrdija
  • Droljo
    21.9k
    Najbolje da nam Vatikan odredi satnicu pa bu svi zadovoljni. Valjda...
  • Nolifer
    12.8k

Ili moskva :lol:

I nemoj s politikom ovod
  • Probirštift
    1.1k
    Glupo pitanje ali kaj tolko puno ljudi ide na grob samo 1.11 a ne na rođendan i smrt preminulog? Obiđem groblje 5-6 puta godišnje i kad idem na jedan grob onda ih sve obiđem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet