• Dinamosaur
    2.7k
    ako su za dobrobit momčadi i rezultata moramo ih progutatideda

Deda, s oprostenjem, sad si ga i ti lupio.
    Ak je Vukovar pomaknut na ponedjeljak, kaj nije dosta vremena do petka, ili da je na nedjelju ta Rijeka, kaj nije dosta do Celte?!
  • deda
    41.8k
    Ne igram ja, igraju igrači, a trener i struka donosi odluke. Može se igrat kad ti hoćeš, ali onda nema prigovaranja na nedostatku borbenosti, svježine i razlozima eventualnog lošeg rezultata.
  • Malesnica
    70
    Zato mora biti neka "ljestvica" vrijednosti, pa ako se nešto kosi sa našim načelima i vrijednostima nema te utakmice koja bi to mogla promjeniti pa makar ju ne igrali. Radije bi izgubio tri boda nego prodao obraz.
  • deda
    41.8k
    Idemo onda odmah predat prvenstvo i završit tu priču.
  • Fan
    1.5k
    Neke su odluke teške gospodo, ali ako su za dobrobit momčadi i rezultata moramo ih progutati. Dinamo Zagreb iznad svih nije samo fraza.deda

Ova odluka nikako ne može bit za dobrobit momčadi kad se zna da će posjeta bit barem upola manja.
    Ako se već dičimo povećanjem broja ljudi na stadionima i da je ona jedan od najbitnijih faktora nogometnog kluba, onda to treba i poštovati, a ne prikazivati da je to za dobrobit momčadi.
    Ne znam čija je to odluka, HNSa ili Dinama, samo znam da bi bilo velike hajke na vodstvo kluba da je ta odluka donesena prije nekoliko godina.
  • NORTE
    20.6k
    Činjenica je da možda i nikad kad bi igrali Europu četvrtkom nismo iduću igrali ponedjeljkom.

Je li bilo prave potrebe za time nisam baš siguran.

Što se tiče Svih svetih kao najveći problem vidim rani termin.
  • Mr Blue
    4.4k
    Meni više od datuma smeta satnica, 16 je baš prerano.

Ali dobro, tako nam je kako nam je, tko može neka dođe.
  • Niko1986
    4.1k
    Činjenica je da možda i nikad kad bi igrali Europu četvrtkom nismo iduću igrali ponedjeljkom.NORTE

Zadnji put se sjećam nakon Astane u Ligi Krofni 2023. je Koprivnica bila ponedjeljak.
  • deda
    41.8k
    Eto ja prvi neću moći doći i nije mi drago zbog termina, ali velim poštujem odluku jer je napravljena očigledno zbog najboljeg balansa u raspoređivanju snaga (priprema, odmor, svježina).
  • NKDZ86
    5.9k
    nemamo dovoljno kvalitetnih igrača na klupi pa se mora Miško i ekipa odmorit, ne daj Bože da neko s klupe dobije priliku protiv opasnog Vukovara i jadne rijeke.
  • Malesnica
    70
    Ako ćemo svaku tekmu igrat na blagdan onda predajmo najbolje.
  • ivanzg
    428
    U četvrtak je na rasporedu 36 utakmica, baš me zanima koliko će od 72 momčadi osim nas svoje utakmice igrati u ponedjeljak.

Rijeku ne želim uopće komentirat jer nije vrijedno komentara.
  • Fan
    1.5k
    nemamo dovoljno kvalitetnih igrača na klupi pa se mora Miško i ekipa odmorit, ne daj Bože da neko s klupe dobije priliku protiv opasnog Vukovara i jadne rijeke.NKDZ86

Bingo, ovo je zapravo ključ svega.
    Ako ne možemo napraviti 5 izmjena za Vukovar i odmorit ključne igrače, eh jbg onda, očito se smatra da roster nije dobar i da se pogriješilo (al ja fkt mislim da je i da imamo brutalnu širinu)
  • Dinamosaur
    2.7k
    ima dosta vremena bilo to da se igra u petak ili u nedjelju.
    Ali je velika razlika u broju navijaca, ako se vracamo na postavke- nije bitno kolko je ljudi na stadionu- onda u k
  • Ludovic IX
    10.1k
    ma najbolje..kakav lik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention