• Mr Anderson
    14.4k
    Pa možda smo mi tražili, niste o tome razmišljali, ne treba sebično gledati. U Švedskoj igramo u četvrtak navečer, znači petak možeš zaboraviti za bilo što. Svakako ima rezona da se pomakne za ponedjeljak.
  • Neron53
    2.2k
    Nije valjda Dinamo trazio ove datume??
  • Mr Anderson
    14.4k
    Ali ovo sa pomicanjem tekme protiv Rijeke na blagdan Svih svetih je baš onako, niskoDinamosaur

Ak se dobro sjećam, prošle sezone smo protiv Šibenika igrali 01.11. Baš nije u redu da i ove godine igramo.
  • Bosskovitz
    19.3k

Prošle godine smo 1.11. igrali sa Šibenikom, sa navijačima.
  • Zoran
    343
    Za domacu tekmu mi ne igra neku ulogu. Istina, radje bi u petak, ali i u subotu cu ici na rekmu. Ali mi jako zao Vinkovaca. Taman smo mislili potegnut do Slavonije, kad ono promjena termina. Puno cemo se teze organizirati za ponedjeljak, steta.
  • Dinamosaur
    2.7k
    jesmo da, al kakvog smisla ima ovo pomicanje? Tekma je prvotno trebala biti 31.10. u 18h
  • Mr Anderson
    14.4k

Pa da, sad sam se sjetio da sam pročitao kako igramo na petak s Rijekom. Ne kužim to pomicanje. Za Vukovar mi ima logike, ali ovo baš i ne.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Prošle godine smo 1.11. igrali sa Šibenikom, sa navijačimaBosskovitz

Da, to je cinjenica. Kaj nam zelis poruciti, ide tekma na Bozic, pa Uskrs?
  • Hnlovac
    3.6k
    Svake se godine ljudi tresu kaj bu s brojkama i kaj bu s navijanjem na određene datume.

Podrške i navijanja će uvijek biti
  • Dinamosaur
    2.7k
    naravno da ce biti, pa makar nas pet na klupi poslije svadbe
  • NKDZ86
    5.9k
    svi sveti 16 h tekma, bez komentara...
    a za ponedjeljak i vinkovce, bojim se samo sad kad je pomaknuta tekma da neće rotirat igrače, a onda je vrlo moguć kiks ko protiv lokse, vidjet ćemo jel naučio kaj
  • miro
    7.6k
    nevjerojatan termin :lol: pa nece bit 5k ljudi
  • NORTE
    20.6k
    svi sveti 16 h tekmaNKDZ86

Možemo reć da je ovo sabotiranje naše posjete.
    Kako prebacivanje Vinkovca s nedjelje na ponedjeljak u 18 tako i Svi sveti u 16 sati.
  • Ruki93
    101
    Ubila me ova odluka, trebao sam na obje utakmice, a sad ne mogu ni na jednu. Ne razumijem sto se dobilo s ovim.
  • rioda
    10.8k
    Realno, iz perspektive ekipe i njihovog rasporeda, ovo su za nas dobre odluke. Dan odmora više nakon Malma, a Rijeka je automatski valjda pomaknuta za jedan dan zbog toga. Ali naravno, iz naše perspektive, i općenito posjete tih utakmica, to je katastrofalna odluka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet