• Fatos Beqiraj
    246
    Bobaanee prodajii dok ga idee
  • Zagi
    12.4k
    Nisu to optužbeMr Anderson
    Sada se izmotavamo...

Više od tisuću ljudi piše na zoni. Nemamo svi isto mišljenje.
    Nekome je Hoxha bio bolji, nekome lošiji. Kao i svi igrači. Čak i rupa bez granica na golu ima svojih obožavatelja, nakon svega.
    Sada je Hoxha u periodu gdje mu sve ulazi, bilo je perioda gdje ništa nije.

Kada zabije eurogol slavi ga se, kada fula prazan spominje mu se rodbina. Nogomet.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Coksa..

...jedno jutro probidio se kao Peter Parker
  • Beowulf112
    417
    Ja sam prvi kenjo po njemu..imao je neke bljeskove u dinamu ali generalno je bilo lose i naginjalo je prodaji..ali od pocetka ove sezone ovo je skroz drugi covjek..podsjeca me na arbera koji je bio nabrijan na euru lani
  • Droljo
    21.9k
    Sad imamo materijala za jebački video složit... Na zimu za 10 mil u Hoffenheim ili Como.
    Pa možemo po despodova ili ojedu! :monkey:
  • MarK
    1.1k
    Čovjek je u dobroj formi zadnjih mjesec dana. Ako potraje do kraja sezone može se reći da je podignuo klasu premda sumnjam da će uspjeti. Za sada je ovo "Kaneko-efekt". Bez obzira na dobra izdanja naivno je misliti da smo riješili pitanje lijevog krila. Da netko uleti sa 3-4 milijuna eura ne bih žalio za njim.
  • Droljo
    21.9k
    Da netko uleti sa 3-4 milijuna euraMarK

To bi značilo da smo povratili sve uloženo u njega (odšteta + ugovor) i još zaradili. Kad bi se desilo bilo bi super! A ne da opet moramo plaćati igraču da ode...
  • Blueshadow86
    4.3k
    Tako je. Do prije mjesec - dva smo većina pizdili na njega, kudili ga i molili Boga da ga slučajno netko kupi jer je bio, blago rečeno, užasan.
    Nakon Splita je on drugi nogometaš. Leti terenom, prolazi nerijetko igrače kao čunjeve, prodoran, opasan i očito je namjestio udarac.
    Kako je prije zaslužio da se sere po njemu, tako je i sada zaslužio da ga se pošteno pohvali.
    Samo neka nastavi tako dalje i ne bi me čudilo da već na zimu sleti neka opasna ponuda za njega.
  • FazeN
    2.7k
    Iskreno ja mislim da se prekretnica desila nakon kiksa s Varaždinom gdje ga je trener Kovačević osobno prozvao za lošu partiju, a nakon toga je na treningu i Varela dobio njegovu poziciju.
    Očito je tad proradio inat da pokaže što zna.

Nitko sretniji od nas navijača, samo nek potraje
  • Fan
    1.5k
    Svaka mu čast za posljednje vrijeme, ali još puno takvih utakmica treba imati da bi me uvjerio da mu je mjesto u Dinamu, a vjerujem i vodeće ljude u Dinamu.
    Ako ovako nastavi, i to ne pričam samo o golovima i asistencijama, nego općenito o razini igre koju trenutno igra, da je u koheziji sa ostalima, onda se može pričati o tome da bi bio prvi pick, ali ako će igrat toplo-hladno ili da se, ne daj Bože, vrati na razinu prošle sezone, ne bih ga previše čekao da ponovno uđe u formu.
    Na kraju sezone ćemo više znat jel je il nije...
  • don
    16.3k
    Treba se samo vratit malo više od mjesec dana unatrag i čitat komentare o njemu. Licemjerje ne poznaje graniceMr Anderson

kakvo licemjerje? Nisan pljuva po njemu pa to nije razlog da ovo pišen, ali ljudi su ga "pljuvali" jer je bia kriminalan i nećemo se lagat, Hoxha kad je loš izgleda ka da su spustili nekog sa tribine na teren.

kad je netko loš - mora trpit kritike jer je loš.

kad bude dobar - hvalit će ga se jer je dobar.

kako je licemjerje od navijača da pišu trenutno stanje igrača?
  • Mr Anderson
    14.4k
    kad je netko loš - mora trpit kritike jer je loš.don

Koji dio ti nije jasan?

Kritika - uvijek da, u granicama pristojnosti.
    Ali...
    Pljuvanje, vrijeđanje, omalovažavanje, cipelarenje izjavama - nikada.
    Licemjerje je kad isti jedan dan pišu tako o nekom našem igraču, a drugi dan ga slave, bez da se barem posipaju pepelom.
    Izvukao sam samo dio takvih uvreda, ne da mi se dalje. To nisu kritike igre. Nogometnim mediokritetima nije jasno da igrač može ući u lošu formu, odigrati lošiju utakmicu, nekima se to tolerira više a neke se krena pljuvati iz svih oružja.

nek se primi sljadoljedarstva,ili pekare..za nogomet nije
    ko priča hrvatski kao što igra,onda bolje da ne otvara usta
    Iz ovog čovjeka zrači neinteligencija, već znam što će napraviti,
  • don
    16.3k
    opet kažen, ako želiš bit profesionalan nogometas to moraš trpit. Pogotovo u svitu di se i gore stvari izgovaraju.

posli dobrih utakmica bit ćeš heroj, nakon niza loših panjina koja je zalutala u nogomet. Jebiga, to je cijena koju plaćaš za posao koji radiš.
  • Sajla
    14.1k
    ako želiš bit profesionalan nogometas to moraš trpit.don

a ako netko želi biti forumaš moraš trpit da će mu drugi forumaši iskopati kontradiktorne upise između kojih su odigrane dvije utakmice ;) ne velim da si ti tako pisao (ne pratim), ali ima ljudi...
    teško je nekoga uzeti za ozbiljno kad mu u 10 dana komentari za istog čovjeka odu iz "sljadoljedara" do "vođe", tak da je bolje neki put se suzdržati. a igračima je najpametnije da ne čitaju forume i komentare na internetu
  • don
    16.3k
    naravno, ali pričan globalno, ne samo ovdje.
    ovo je navijački forum i ni jedna rečenica i stav nije sveto pismo kojeg se moraš držat cili život da ti neko ne bi vadia mast.

jednostavno većina te gleda kroz oči kakav si trenutno, pogotovo ako iza sebe nemaš neka postignuća za koja bi se ljudi mogli uhvatit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet